League of Legends
Re: League of Legends
Elo je vlasne umiestnenie/rating.
Tak aj taketo hry sa stavaju a troska to nahneva.Chyba bola,ze rammus odmietal s nami ist do teamfightu ktory by sme s prehladom vyhrali.. ale ked sme fightovali 3 vs 5 ,tak to sa vazne nedalo..
Nájdu sa tu 4 hráči do tímu na ranked ? Chcem sa vyhrabať z toho ela, lebo ma asi mrdne. 
Ja by som do toho asi aj siel;) okolo 600 wins mam, elo okolo 1000, nedavno som zacal hravat 
-
lekoklatik
VIP
No ale pockaj chalan.
solo queue a ranked teams su 2 rozdielne veci, ktore maju rozdielny rating, pretoze mas rebricek ranked teams (5 premade hracov) a solo queue (1, maximalne 2ja premade hraci).
solo queue a ranked teams su 2 rozdielne veci, ktore maju rozdielny rating, pretoze mas rebricek ranked teams (5 premade hracov) a solo queue (1, maximalne 2ja premade hraci).
Tak to je tiez pravda, nad tym som sa nepozastavil
Vytvoreny 5v5 team ma vlastny, osobitny rating / elo
ako pisal leko
Nájde sa tu apoň jeden, kto je schopný hrať rankedy na Easte ? Chcem sa dostať z toho ela. Keď sa pýtam, kto na akú lajnu ide, tak nikto neodpíše. Fakt samomluva. Kto by chcel hrať, nech napíše SS
-
lekoklatik
VIP
Najblizsie sa chystam na Olaf-a.
Nejake postrehy? : )
Nejake postrehy? : )
Kde mam poslat tento screen? Chcem aby to admini riesili , ak je to mozne, uz ma to nebavi s tymto kk*mi hrat
... Samozrejme Jannu aj Xina som reportol, ale da sa niekde poslat ten screen, nech to riesia?
Xin a Janna, fail build, fail spelly a hned od zaciatku len behali a nebili sa... este sa aj dohadovali s protihracmi kde maju ist atd... Prisaham, ze keby som toho cloveka stretol, tak ho asi aj zabijem od nervov... Normalne by som ho zaskrtil a zakopal u starkej na zahrade...
btw najprv sa smejem, ze 4ad cary.. a potom takto to dopadne
Xin a Janna, fail build, fail spelly a hned od zaciatku len behali a nebili sa... este sa aj dohadovali s protihracmi kde maju ist atd... Prisaham, ze keby som toho cloveka stretol, tak ho asi aj zabijem od nervov... Normalne by som ho zaskrtil a zakopal u starkej na zahrade...
btw najprv sa smejem, ze 4ad cary.. a potom takto to dopadne
Meken - mozes ist na tribunal, da sa na tom aj fajne zarobit... chodil som tam... ale nakoniec to nic neriesilo... pretoze ta populacia je strasne velka... a 1 ban hore dole si nikto nevsimne
Myslis to tak, ze to neriesia? CI mu daju ban, len vravis, ze je ich aj tak vela takych keketov?
kde je to presne ten tribunal, co to vlastne je, prosim ta daj mi viac info, vobec netusim kde co
dik
nasiel som len toto http://eune.leagueoflegends.com/legal/tribunal
kde je to presne ten tribunal, co to vlastne je, prosim ta daj mi viac info, vobec netusim kde co
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ako vidim tieto screeny som rad ze uz tuto hru nehram 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
koli tomuto hram len ranked, o nejake to percento menej retardov
Ja zase nemam nervy ani na ranked... hodinu kym sa vybanuju hrdinovia, potom dakto zisti, ze mu banli jeho hrdninu, tak sa leavne alebo sa zacnu hadat kto si co zobere a kde pojde a zase len leave atd.. S bratom hravam sem tam premade, ale on uz vobec nechce hrat ranked, lebo sa mu nechce hodinu cakat kym sa spusti hra...
Tribunal je aplikacia v ktorej moze kazdy hrac rozhodovat o bane reportnutnych hracov....Meken napísal:Myslis to tak, ze to neriesia? CI mu daju ban, len vravis, ze je ich aj tak vela takych keketov?
kde je to presne ten tribunal, co to vlastne je, prosim ta daj mi viac info, vobec netusim kde codik
pokial sa "zhodnes" s riotom a verdikt bude taky ako si zvolil ty, dostanes ako odmenu IP pointy... da sa na tom poriadne zarobit...
http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/
problem je len ten ze denne mozes volit max. 15 casov... a proste aj keby sa vsetkych zabanoval, tak stale sa najde daky troll co to robi schvalne alebo aj nevedomky... a tie bany su proste len formalita pri takom mnozstve trollov.
-
lekoklatik
VIP
Forsaken ale napisal si to velmi obecne. V podstate je ten system tribunalu trosku "zlozitejsi" a "razantnejsi".
Mimochodom tento vikend dostanu vsetci hraci IP boost (100%), pretoze fcb stranka LOL prekrocila hranicu 3,4mil.
Najskor sa malo jednat o 34% IP boost (podla tych 3.4mil fanusikov fcb stranky), avsak po negativnej reakcii komunity
(priloha) to RIOT prehodnotil a navysili IP boost na cely vikend na 100% - http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=2172170
btw domov sa dostanem v pondelok a ak budem mat naladu a chut tak mozeme niekedy zahrat (ak som to este nezabudol)
Mimochodom tento vikend dostanu vsetci hraci IP boost (100%), pretoze fcb stranka LOL prekrocila hranicu 3,4mil.
Najskor sa malo jednat o 34% IP boost (podla tych 3.4mil fanusikov fcb stranky), avsak po negativnej reakcii komunity
(priloha) to RIOT prehodnotil a navysili IP boost na cely vikend na 100% - http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=2172170
btw domov sa dostanem v pondelok a ak budem mat naladu a chut tak mozeme niekedy zahrat (ak som to este nezabudol)
-
Sarger
Guru wannabe
Preview nového AD carry od Cinderhelmeta.
Looks like fun to me...
A k tomu tribunálu jedna malá poznámočka. Dávajte si bacha ako hodnotíte jednotlivé reporty. V prípade, že potrestáte dobrých hráčov môžte dostať varovný ban z hry aj tribunálu.
//Večer sa mrknem na ten grafický update, treba si oddýchnuť od toho učenia na štátnice..
A k tomu tribunálu jedna malá poznámočka. Dávajte si bacha ako hodnotíte jednotlivé reporty. V prípade, že potrestáte dobrých hráčov môžte dostať varovný ban z hry aj tribunálu.
//Večer sa mrknem na ten grafický update, treba si oddýchnuť od toho učenia na štátnice..
Hm a da sa najst v tom tribunale aj svoja hra? aby som mohol reportnut hracov z mojich hier? 
-
Sarger
Guru wannabe
Hráčov/spoluhráčov z vlastných hier môžeš reportnúť len po skončení hry v jej prehľade. Inak to nejde... aspoň o tom neviem.