League of Legends
Re: League of Legends
Novy champ rotation.. ale podla mna zatial asi najslabsi 
-
lekoklatik
VIP
Tak som sa teda dostal na lvl30 a som celkom sklamaný z toho systému,
kde pri pokuse o ranked hru som dostal hlásenie že musím mať zakúpených minimálne 14 hrdinov...
fail.
kde pri pokuse o ranked hru som dostal hlásenie že musím mať zakúpených minimálne 14 hrdinov...
fail.
to myslis vazne???
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dost fail teda, kup aspon styroch za 450 nech mozes hrat. Skusil som ranked minuly tyzden a je tam dost velky rozdiel medzi hracmi ktorych stretavas v normal game... Mozno som mal len stastie na tych spravnych ludi 
Co sa tyka rotacie tak kazdy bude hravat iba za tryndu, blitza a ezereala.... -.-
Co sa tyka rotacie tak kazdy bude hravat iba za tryndu, blitza a ezereala.... -.-
A Malzahara si kde vynechal ?
Oveľa vačšia pravdepodobnosť bude, že ľudia skúsia Malziho namiesto Blitza 
-
Emkej
Light Professional
14 herov? ja mám asi 5tich kúpených a nikdy mi také niečo nevyskočilo
Malzahar to je kral
.. teraz som s nim hral prvy krat a mal som 17 k 2
.. no takeho som chcel
-
lekoklatik
VIP
K tým 14 by ti malo zarávať aj free championov 
14 aj s free championmi .... aj ked nechapem preco prave 14 kedze sa daju bannut 4ria .. cize keby cistou nahodou banli vsetkych 4 tvojich tak by si si musel vybrat aj tak free champa ... cize by to malo byt ked tak min 15 nie? a keby nahodou boli vsetci tvoji 4ria vo free vybere tak si v predeli na cely tyzden s ranked hrou alebo co? Nechapacka nuz nvm kolko mam champov ale do rankedu som sa vzdy v pohode dostal, nikdy mi nevyhodilo podobnu tabulku takze nvm ci je to volaka novinka alebo co ale smrdi to a nema to zmysel ... na to aby som bol skill tak mi staci poznat spelly a zakladne passivky champov nemusim ich mat predsa kupenych.... normalne som sa sam nasral ... to je moc 
-
Sarger
Guru wannabe
No neposer sa z toho...Leniv3c napísal:A Malzahara si kde vynechal ?Oveľa vačšia pravdepodobnosť bude, že ľudia skúsia Malziho namiesto Blitza
A kde je ten nový champ? Ja som si myslel že už bude...
Inac aky je rozdiel medzi ranked a non ranked hrami? Myslim okrem bodov do rebricka.. nedostavam nejake pointy navyse alebo nieco take?
Čisto iba body do rebríčka, IPčka dostávaš rovnako, a narozdiel od normal sú tam neni také lamky. (záleží od ranku)
velmi sa mi osvedcil v boji nunu fakt je to silny hero..inac dneska 150 xp plus prva vyhra za 24 hod 
Spytam sa taku zakladnu otazku, ako ziskam RIO POITS? zatial mam len 3000 unfluence points
kupuju sa za normalne peniaze
takze ak chcem kupit hrdinu, tak si musim zaplatit za to?
-
lekoklatik
VIP
Veď tak IP /Influence points/ - prekrížené meče [získavaš hraním + bonusy + IP boosty, ...]
a RP /Riot Points/ - logo Riot-u [normálne platíš koruny]
a RP /Riot Points/ - logo Riot-u [normálne platíš koruny]
Championov môžeš kúpiť aj za jedny aj za druhé body ako hovorí leko, ale skiny,boosty a bundle iba za RP.