Podla mna moc spekulujete nad queue ako samotnou hrou Mne sa vela mojich teorii a teorii mojich kamaratov potvrdili, ale nie vzdy.
Treba sa viac sustredit na to, ako co hru najlepsie zahrat a hru vyhrat.
Inak osobne si myslim, ze jungler je najdolezitejsia pozicia v early game, nakolko on je v podstate taky support. Ked vidi ze nasa veza je pushnuta, gang a kill, pripadne aspon waste of flash, ci prahsproste vyplasenie. Taktiez map awereness a tak dalej. Mrzi ma ze tuto poziciu hrat neviem a silne premyslam ci ju skusat hrat castejsie a naucit sa to poriadne.
Tesim sa ked si po tejto mojej dlhsej pauze trochu zahram.
Som zvedavy na tie zmeny
vcera som hral s gold oriannou,ktora nelasthitovala a ked zacala hra hned dala first blood.Flash pouzivala len tak a ultinu tiez.. na creepov.Najprv chcel ist adc,ale pickol som si ho ja.Tak napisal,ze ide mid,skoncil nejako 0/11.Samozrejme velky flame,ze iba on je profik a neviem co.Takze mna by zaujimalo naco si niekto zapne ranked,ked hned ak ozacne hra ide naschval feedit? Ludia sa asi vyzivaju v tom,ked mozu robit zle inym...
LukasqoO napísal:
A k tym platinovym hracom...je to tak ako vravis, ale podla mna ten ucet od niekoho kupili alebo sa k nemu dostali nejako inak. Inak si to vysvetlit neviem.
ja si to viem lahko vysvetlit, su to hraci co maju za 2season odohratych 20 hier dokopy a nahodou sa im podarilo 15 vyhrat.. nic viac.. Ako som uz spominal, moj mladsi brat hral 8hier - 5W - 3L a 1250 elo a hned silver.. Pritom hry ranked neznasa, lebo musi cakat, nevie lasthitovat, hrava iba mid alebo top, ine ho nebavi... a takychto hracov je proste vela, podari sa im par hier vyhrat a zrazu maju gold a pritom su to slabi hraci...
Ja som stale za ten nazor,ze hrat rankedy by mali iba hraci,co vedia hrat vsetky pozicie.Proste milujem ,ked niekto pride "i can play only mid" alebo "i can play all role except support" ,to si potom o tom hracovi nieco pomyslis.Myslim ,ze ked vie niekto hrat mid ,tak top nemoze byt problem,last hitujes tiez a agresivne hrat nemusis pokial nepride na gank.A so supportom nieje nic tazke,nakupim si runy na goldy a stojim len s ad carryckom a protectujem ho + wardujem ako sa len da.Ak vie kazdy aspon trocha rozmyslat,tak nieje o com proste to musi dat.
A naco ti vediet hrat vsetko ale priemerne. Lepsie je ked vies hrat napríklad mid ale poriadne. To je napríklad aj môj prípad. Zbytočne nejdem top alebo adc ked to neviem dobre hrat, prehram ''lajnu'' a pritom by som mohol vyhrat MID.
Pretoze,co ak sa potom stretnu 3 ,co vedia len mid? Alebo co ak sa k midu nedostanes? vsetci hovoria,ze chcu hrat mid,lebo ho vedia a ked ich pustim a nahodou prehraju,tak co potom? To je len moj nazor,ked budes v ELU 2000,kde su tolerantni hraci,ktory ta nechaju hrat mid,tak nech sa paci...
ja si myslim, ze nie je nic zlozite sa naucit hrat aspon 2-3 championov v kazdej role nadpriemerne...v solo ranked je to fakt potrebne...je to fakt iba o cviku a odohratych hrach...
ja sa specializujem na jungle a mid...a ako jungler musis mat dobre odohrate aj ostatne ulohy, aby si vedel prepokladat aky pohyb ten clovek moze urobit a aky nie...
ale je pre mna fakt velmi frustrujuce hrat junglera...
v takmer kazdej hre ti aspon jeden spoluhrac vulgarne nadava, pretoze je tvoja chyba, ked prehrava lajnu 1vs1 alebo je tvoja chyba, ked ho gankne a zabije enemy jungler...
tiez v kazdej hre varujem spoluhracov pred nepriatelskym junglerom....hranim hier clovek ziska prehlad o tom, kedy a kde bude nepriatelsky jungler gankovat...niekedy je to vyslovene jasne, napr. ked maju moji spoluhraci malo zivota alebo hraju agresivne a pushuju, pritom ale nemaju ako utiect...
problem je, ze vacsina spoluhracov proste absolutne odignoruje to, co pises...absolutne odignoruje varovne pingy...do 15-20sekund sa tam ten jungler fakt objavi a moj spoluhrac skape...absolutne zbytocne...a ak toto urobi znova a znova...je to fakt frustrujuce...
najhorsie asi je, ked dostanem supporta, ktory netusi co je harras, alebo to, ze on ma v prvom rade chranit ad carry za kazdu cenu aj za tu, ze on skape...najvacsia zabava je, ak niekto hra fulltank support, nevie wardovat, takze si musim wardy kupovat sam a cely cas sa schovava za mna...takze v podstate hram na lajne 1vs2...a zbytok teamu samozrejme zacne nadavat mne, lebo ja som ad carry...
RIOT by mohol zaviest 1-2 beztrestne leave v hre do mesiaca...niekedy sa to fakt neda vydrzat...po 15minutach ma nepriatel 3krat viac killov, my nemame ziadnu farmu, ziadnu mapcontrolu, niekolko vezi dole, uz niekolko minut hraci travia viac casu nadavanim si ako hranim a niektori si aj v takejto situacii myslia, ze to mame sancu vyhrat...potom je to dalsich 15minut plnych nadavania si a nulovej hernej skusenosti...
mufazo napísal:A naco ti vediet hrat vsetko ale priemerne. Lepsie je ked vies hrat napríklad mid ale poriadne. To je napríklad aj môj prípad. Zbytočne nejdem top alebo adc ked to neviem dobre hrat, prehram ''lajnu'' a pritom by som mohol vyhrat MID.
Plus este su aj taki "experti" co maju last pick alebo proste pickuju uz po superovom mid pi*ku a nevedia vobec co je to counter pick.. Napr. super si zobere Dianu mid a nas mider, co tvrdi ze je pro a chce ist silou mocou mid, tak uz 2 tyzdne vie, ze si zobere katarinu a pritom ani netusi , ze sam seba takto postavi do nevyhody proti diane
To mi pripomenulo,ze som mal v rankede borca,co hovoril,ze si vezme dianu a ,ze diana sa neda counterpicknut ,pretoze on je s nou neskutocny profik Samozrejme 10 min a on uz 0/3.Potom prisiel neskutocny flame zato,ze som negankol (pritom on prehral 1 vs 1 ) .Dostalo sa to do stadia hry,kedy zomrel a hned zacal flamit mna. Bol som jungler s 8/0 ,tak mal asi nejake komplexy z toho...POkus o gank mid uz skoncil tak,ze enemy midar bol tak nafeedeny,ze vzdy tu dianu zabil aj ked som ho zabil potom ja.
do vtedy pokym to ma zmysel.. zvycajne do 7-9lvl ked uz robim dmg a mam daky ten lifesteal.. niekedy sa stane ze ho aj predam skor. zmysel ma hlavne na lajne, potom uz ani nie
kevyn68 napísal:Ja som stale za ten nazor,ze hrat rankedy by mali iba hraci,co vedia hrat vsetky pozicie.Proste milujem ,ked niekto pride "i can play only mid" alebo "i can play all role except support" ,to si potom o tom hracovi nieco pomyslis.Myslim ,ze ked vie niekto hrat mid ,tak top nemoze byt problem,last hitujes tiez a agresivne hrat nemusis pokial nepride na gank.A so supportom nieje nic tazke,nakupim si runy na goldy a stojim len s ad carryckom a protectujem ho + wardujem ako sa len da.Ak vie kazdy aspon trocha rozmyslat,tak nieje o com proste to musi dat.
no a co.to mi pride tak ako ked nejaky wanabe fighter zacne karate,po rok usa rozhodne kick box a potom si povie ze chce judo.alebo to otocim na sport. volejbal-futbal-rugby. ked to viem hrat suprovo za caitlyn a ashe a nejde mi jungling? preco mam potom hrat silou mocou jungle? ja junglit vobec neviem a nechcem to ani vediet.
Son-Goku napísal:
no a co.to mi pride tak ako ked nejaky wanabe fighter zacne karate,po rok usa rozhodne kick box a potom si povie ze chce judo.alebo to otocim na sport. volejbal-futbal-rugby. ked to viem hrat suprovo za caitlyn a ashe a nejde mi jungling? preco mam potom hrat silou mocou jungle? ja junglit vobec neviem a nechcem to ani vediet.
Tak si hraj normali a instantlockni si ashe a caitlyn,tam to vsetkym moze byt fuk.Ja sa snazim poukazat nato,ze ked vies hrat len jednu poziciu,ktoru ti obsadia,tak si vlastne pre team useless.Samozrejme si rob ako chces.Ja som len vyjadril som nazor,ze ty s tym nesuhlasis mi je fuk.Ty si tiez vyjadril svoj nazor,tak kazdy si moze urobit o tom svoj obraz..
o com tocis aky normal kevyn ked napisem hned na zaciatku ze neviem hrat junglera a idem ad range, tak snad sa mozu prisposobit.mam vecsiu sancu na vyhru to uz aj toho supporta lepsie zahram ako sa plazit lesom a cihat na enemy.
Son-Goku napísal:o com tocis aky normal kevyn ked napisem hned na zaciatku ze neviem hrat junglera a idem ad range, tak snad sa mozu prisposobit.mam vecsiu sancu na vyhru to uz aj toho supporta lepsie zahram ako sa plazit lesom a cihat na enemy.
Tak ,ak sa ti zakazdym vsetci prisposobia a nechaju ta ad carry hrat,tak prepac
Son-Goku napísal:o com tocis aky normal kevyn ked napisem hned na zaciatku ze neviem hrat junglera a idem ad range, tak snad sa mozu prisposobit.mam vecsiu sancu na vyhru to uz aj toho supporta lepsie zahram ako sa plazit lesom a cihat na enemy.
hej mozu sa prisposobit...ale urcite ne na tvojom elo okrem toho v solo ranked hraju velmi casto premade duo a oni si casto beru bot line...co potom akoze robis? fakt nechapem preco neostanes v normal hrach...aj kvoli takym ako ty leavujem lobby, a to je este ten lepsi pripad, parkrat sa mi uz stalo, ze niekto pickol a az v hre napisal, ze tuto rolu alebo tohto championa hra prvykrat...