League of Legends
-
iceman1414
Medium Star
Re: League of Legends
Vrátili už niekomu IP za týchto champov Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand a Vayne?
Preco by za nich mali vracat IP?
ano vratili.... neviem ci si ale pochoplil ako to riot myslel... tam sa mi zda "recently purchased" , uz si to nepamatam ale.dostal sa za renektona 1500
Znizovali sa IP cenyAdry napísal:Preco by za nich mali vracat IP?
-
lekoklatik
VIP
@MP4-27
skus preinstalovat http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5638
nasiel som na stranke ze by to mohlo byt ono - http://www.coffeecup.com/help/articles/ ... r-message/
skus preinstalovat http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5638
nasiel som na stranke ze by to mohlo byt ono - http://www.coffeecup.com/help/articles/ ... r-message/
Tak toto uz nie je mozne akych trollov dostavam do teamu.. Ale tak nenechali sme ich vyhrat len tak na to aky mali feed tak 44 minut zdrzovat.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Čudujem sa, že Vás to ešte baví sa nervačiť pri tom. Ja sa mmtálne snažím toho účtu zbaviť...
-
iceman1414
Medium Star
To znamená, že iba tým čo si to kúpili do 20 dní ako to tam bolo? Lebo ja som si dávnejšie kúpil Lee sina, aj Eza.Forsaken napísal:ano vratili.... neviem ci si ale pochoplil ako to riot myslel... tam sa mi zda "recently purchased" , uz si to nepamatam ale.dostal sa za renektona 1500
Stalo sa vam niekedy, ze chcete niekomu pomoct, poradit ako to ma hrat, koho focusovat a on sa vam vysmeje na plnu hubu a zacne vas urazat ? A este lepsie ked to pise do all-chatu, tak to ste potom za uplneho tarda...Ci to len ja narazim na takych retardov ? V championselecte zacne spamovat ze ide mid a este nie je ani 5 minut v hre a uz ma 0/4...A potom samozrejme ze zacne flamovat junglera, ze prehral lajnu 1v1. Asi fakt najlepsie je drzat hubu a hrat si svoju hru, lebo inak to nema vyznam.
Tak ti poviem LOL hrajú 10-12 v ročné deti, ak nie menej a kým nie si level 30 a nehráš ranked hry, tak budeš stretávať týchto trolov furt... Sám som level 7 a asi 5 hier som prehral len preto že bol niekto afk alebo to leavnul a povačšine vynadal celému týmu ! "-" Takže asi tak.LukasqoO napísal:Stalo sa vam niekedy, ze chcete niekomu pomoct, poradit ako to ma hrat, koho focusovat a on sa vam vysmeje na plnu hubu a zacne vas urazat ? A este lepsie ked to pise do all-chatu, tak to ste potom za uplneho tarda...Ci to len ja narazim na takych retardov ? V championselecte zacne spamovat ze ide mid a este nie je ani 5 minut v hre a uz ma 0/4...A potom samozrejme ze zacne flamovat junglera, ze prehral lajnu 1v1. Asi fakt najlepsie je drzat hubu a hrat si svoju hru, lebo inak to nema vyznam.
Aha a myslis ze ja hram normal nie ? Vravim tu stale iba o rankedoch 
Šak aj ranked hry hrajú trololo deti, ale musíš sa dostať vyššie tam to je už v pohode.LukasqoO napísal:Aha a myslis ze ja hram normal nie ? Vravim tu stale iba o rankedoch
To si myslis len ty.
PS: necituj prispevky
PS: necituj prispevky
Ked mi vyprší ban tak ti hodím nick a dáme nejaké hry, ked tak. Už nebudeš musel hrať z lamkami ... . Mimochodom ban som dostal za leave. Leavnul som pretože po štarte hry sme mali 2 hráčov afk a ja som už nemal nervi..
Popremyslam
Sorry ze ta hned takto odbijam, ale najprv nieco odhraj a potom napis
InaeWolf napísal: Sám som level 7
To som zvedavy ked si lvl 7InaeWolf napísal:Už nebudeš musel hrať z lamkami
Tak to veru fakt popremyslam, ale skor ne. Nemam rad ludi, ktori sa hned vzdaju ako ty.InaeWolf napísal:Mimochodom ban som dostal za leave. Leavnul som pretože po štarte hry sme mali 2 hráčov afk a ja som už nemal nervi..
Akože mal som 6 výhier v rade a potom boli 2 ludia afk tak som to leavnul, by som bol zvedavy ako by si to ty odohral mudrlant...LukasqoO napísal:Popremyslam
![]()
To som zvedavy ked si lvl 7
Tak to veru fakt popremyslam, ale skor ne. Nemam rad ludi, ktori sa hned vzdaju ako ty.
Som lvl 7 a o 1000 euro sa vsadím že to lepšie zahrám ako ty už len preto že som hrával dotu, ale to je jedno mno .... Ked budem lvl 30 tak sa ozvem potom mozme dat
To, ze si mal 6 vyhier za sebou nic neznamena. Nie som mudrlant, ale aspon sa nevzdavam. Nemusime sa vsadit o 1000 euro, kvoli tomu aby si si dokazal ze lepsi, a to ze si hraval dotu a zacal s lol tak to ti nezavidim. Ale tak good luck. Tak sa teda potom ozvi.
Ok dúfam že sa dostaňem na ten lvl 30 rýchlo lebo ma klepne!LukasqoO napísal:To, ze si mal 6 vyhier za sebou nic neznamena. Nie som mudrlant, ale aspon sa nevzdavam. Nemusime sa vsadit o 1000 euro, kvoli tomu aby si si dokazal ze lepsi, a to ze si hraval dotu a zacal s lol tak to ti nezavidim. Ale tak good luck. Tak sa teda potom ozvi.
-
lekoklatik
VIP
Vyzera to tu na novu hviezdu 
Uz je nas tu dost, aby sme si mohli zahrat 5v5, ci?
Uz je nas tu dost, aby sme si mohli zahrat 5v5, ci?
Je no, problem bude asi v tom ze kazdy tu je v inom case.