League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Son-Goku »

aruN napísal:tak ten punish si mal za to low ego "easy", môj mozog to nedokáže spracovať prečo má niekto tak dementnú potrebu napísať sračku ako "easy" , čo ti to dá? jedine to, že z druhej strany tam niekoho naserieš, to sa potom nečuduj. mám skúsenosti, že to easy vypadne z hráča, ktorý je totálny trash, hrá hovno a team ho potiahne k výhre.
tak to nehraj ked nevies prekusnut "easy" alebo menej fetuj
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Zohnal som si fresh 30 a hrám na weste YOLOQUE, bronze IV, katastrofa, ale beriem to sportovo a for fun .. (btw na maine som Gold II)
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

neviem ako na easte, ale na weste sa z bronze IV da v pohode dos-tat. Je pravdou, ze to zalezi aj od stastia akych hracov dostanes, ale da sa to. Len treba pickovat mid - late game breakers. Momentalne mam asi 8-9 win snuru, povacsine hravam Jayca. Ten champ dokaze zazraky <3
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja hram only supp, jungle .. cize sa odtial nedostanem asi nikdy :D s kamaratom sme ani raz neprehrali bot linku ... vzdy chytime nejakeho retarda .. co ma behom 10 min skore 1:8
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Son-Goku napísal: tak to nehraj ked nevies prekusnut "easy" alebo menej fetuj
ďakujem Ti za tvoj konštruktívny príspevok k téme, skutočne ma obohatil :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ono je to pravda, ze pokial sa nevies preniest cez chat, mal by si hravat hry bez chatu...

spomeniem napr:

"I mid" = on tym nemysli nic zle, ale pre mna to znamena ako keby mi napisal "U will not play mid" - co je dost obmedzujuce...
pripadne oblubene je
"I will go Lux" = a hned si pomyslim ze hej ty kkt si proste skvely dostanes tam Fizz a sme prehrali...
"gg" = vzdy si pomyslim ze ked toto bola podla teba "good game" tak ty si v zivote gg nehral...
"easy" = bud to bolo fakt easy, alebo ta trolluje lebo vie ze ta to vytoci...

na druhej strane mozem povedat ze nech ludia pisu cokolvek o nicom to nesvedci - uz som videl absolutneho trolla co pisal same kktiny zahrat uplne bezchybne a takisto som videl cloveka co sa snazil byt mily, vsetkych usmernovat -ale fakt v dobrej viere, ze hral jak kkt...

chat v tejto hre nehra ziadnu rolu, ani pri pickoch, ani pri taktike, ani pri nicom... vsetko zalezi na skille a kto by zahral seriu takych hier ako ja, tak by ovela lepsie chapal o com hovorim.
- darmo budes dakomu pisal ze neber si mid ako first pick, ked je debil ako kazdy v mojom teame, tak si vezme co chce a neriesi ta, pokial ma skill tak si mid prvy nevezme.. a pod.

zamyslat sa nad tym co dakto pise nema vyznam, takze hlavu hore a bud "easy" aj ty :P

vedel by dakto povedat ako je to v DOTE 2 oproti LOL najme co sa tyka komunity a idiotov a matchmakingu ?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Nikde som nenapísal, že sa nedokážem preniesť cez chat.

Napísal som, že to nechápem a človek čo to napíše to napíše za účelom enemy stranu vytočiť, prečo iné by to asi robil?

Osobne, keď vyhrám a mám pocit, že to nebolo také ťažké nemám potrebu sa s tým deliť, proste som rád za výhru, v ďalšej hre môžem naopak ja dostať pekne na nos.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

hojko west team ranked,
co tak tento piatok o 18,00 a nedela o 18,00 ???
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

V nedelu by to slo v pohode :) takisto som denne ready vo vecernych / nocnych hodinach :)
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

http://www.lolking.net/summoner/eune/34207437

- Takže tu som aj ja začal som ranked, ale to tie prehry a všetko to proste team ako oči horšie než normal, niekedy normal sú väčšie pro ako tam... takže tak :) Kto by chcel niekedy zahrať, tak nech napíše :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

5 dovod, preco vas jungler nema rad.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Adry napísal:neviem ako na easte, ale na weste sa z bronze IV da v pohode dos-tat. Je pravdou, ze to zalezi aj od stastia akych hracov dostanes, ale da sa to. Len treba pickovat mid - late game breakers. Momentalne mam asi 8-9 win snuru, povacsine hravam Jayca. Ten champ dokaze zazraky <3
Ja som sa este zo stareho ela 780 dostal na 1300.Jednoducho povedane,snazit sa udrzat dobru atmosferu v teame,neflamovat a snazit sa im poradit.Nesledovat len svoju linku ,ale zaroven aj ine.Ak niekto pushuje (co sa deje dost casto),tak mu hodit napr ping,alebo mu napisat nech si kupi wardu (nezabudni poprosit inak ta poslu do pi**).Potom dalsia skupina ludi to bude ignorovat,tak takym som ja wardu kupoval. z toho ela ma prenieslo prevazne jungle,top,mid.Aj pokial by si nemohol vyhrat svoju linku (co sa stane asi kazdemu z nas ,ze je proste proti nam super,ktory je lepsi alebo ma nejaku vyhodu <--counterpick) tak od 6 mozes gankovat ine linky. z topu je to easy na mid. a z midu na bot.To su take moje poznatky z toho obdobia,tak ak som pomohol som rad.

BTW:

mam taku otazocku.Kamarat je v silver I a ako sa tam dostal (z 3) tak dostava vkuse + 4-7 points. a za prehru straca 6-10.Neviete kvoli comu je to tak?

//autoeditácia príspevku (24 Feb 2013, 3:02)
Forsaken napísal:ono je to pravda, ze pokial sa nevies preniest cez chat, mal by si hravat hry bez chatu...

spomeniem napr:

"I mid" = on tym nemysli nic zle, ale pre mna to znamena ako keby mi napisal "U will not play mid" - co je dost obmedzujuce...
pripadne oblubene je
"I will go Lux" = a hned si pomyslim ze hej ty kkt si proste skvely dostanes tam Fizz a sme prehrali...
"gg" = vzdy si pomyslim ze ked toto bola podla teba "good game" tak ty si v zivote gg nehral...
"easy" = bud to bolo fakt easy, alebo ta trolluje lebo vie ze ta to vytoci...

na druhej strane mozem povedat ze nech ludia pisu cokolvek o nicom to nesvedci - uz som videl absolutneho trolla co pisal same kktiny zahrat uplne bezchybne a takisto som videl cloveka co sa snazil byt mily, vsetkych usmernovat -ale fakt v dobrej viere, ze hral jak kkt...

chat v tejto hre nehra ziadnu rolu, ani pri pickoch, ani pri taktike, ani pri nicom... vsetko zalezi na skille a kto by zahral seriu takych hier ako ja, tak by ovela lepsie chapal o com hovorim.
- darmo budes dakomu pisal ze neber si mid ako first pick, ked je debil ako kazdy v mojom teame, tak si vezme co chce a neriesi ta, pokial ma skill tak si mid prvy nevezme.. a pod.

zamyslat sa nad tym co dakto pise nema vyznam, takze hlavu hore a bud "easy" aj ty :P

vedel by dakto povedat ako je to v DOTE 2 oproti LOL najme co sa tyka komunity a idiotov a matchmakingu ?

Nemozem uplne suhlasit s tebou.Chat ma podla mna vplyv na hru.vezmime si situaciu.prvy pick napise i will go mid swain.(mozno to mysli dobre,mozno ho hrava aj dost).Ostatni z teamu si povedia,ze samozrejme firstpick pojde mid --> counterpicknu ho a bude feedit.zacne sa hadka a vsetci su nahnevani na vsetkych.V hre su podrazdeni a ked nedajboze este ten swain na mide zomrie,tak to zacne.Zacne sa viac pisat ako hrat a toto mi uz neraz prehralo hru.

Rovnako ako ked som bol posledny v pi*ku.tak som sa pozdravil a povedal som ,ze preferujem mid,top,jungle,ze je to moja main pozicia co hravam najviac.a ze niesom az taky dobry support alebo adc.Samozrejme sa strhne flame,ze som lastpick a ,ze som samozrejme to,co team bude potrebovat.Snazim sa im vysvetlit,ze mozem hrat vsetko,ale ze proste na tej bot linke niesom az taky dobry.Samozrejme mozno oni stretli trollov v minulych hrach a su kvoli tomu podrazdeni a preto tam reaguju.

BTW: berte to tak,ze ked vy padate s elom (alebo po novom s diviziami) dole,tak niekto ide hore :smt059
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tie body pripocitava v I divizii preto, lebo je to prestupna divizia do vyssieho tieru, takze to musi byt o nieco tazsie.
Budes tiez musiet vyhrat 3 hry z 5, aby si postupil vyssie.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

kevyn
- k tomu prvemu co si pisal:

dobra nalada a neflamovanie != skill, a mozes byt akykolvek optimista a slusny clovek ale hru to nevyhra, a ver tomu ze pri komunite LOL to ani nepomaha, a ked pomaha tak velmi velmi malo.

pr: vcera po tyzdni som hral soraku na line s varusom, ten je*o ani raz nedal Q a to som mu zonoval enemy, a cakal kedy ho uz budem moc infusnut...
sam som daval do nich attacky a furt silencoval a wardoval aj dolny bush nech moze triafat to Q... nebol schopny ani 1 spell trafit - za 5 min vystrelil asi 2x Q, ani 1 hit nedal normal attackom do enemy...

bol to hrac, ktory bol v hre absolutne novy, nefarmil zle, ale stavat hru len na farme moobov = moze ist hrat s botmi, co chcem povedat ze slusnost hru nevyhrava, samozrejme sme prehrali s jeho dmgom... asi o 4000viac ako ja so sorakou.

a ktomu druhemu:

aky je rozdiel ci niekto chatuje a napise ze I GO MID a pickne mid prvy = to uz znaci ze je je*o...
alebo nechatuje a pickne aj tak prvy mid lebo videl 5min na streame Alex Ich-a ako ownuje kazdeho, a mysli si ze aj on to tak zahra.

+ stary dobry VOTE KICK keby bol, a mohli by ostatny hraci votovat kicknutie trolla s teamu este pred zacatim, tak by chat mal vyznam, takto nema, kazdy si robi co chce, hra co chce, spamuje co chce a potom to tak vyzera.

ja som bol 900 - 1350 a vsade to bolo rovnake, vsade bola kopa idiotov, a dakedy hrali hraci s 900 ovela lepsie ako ti na 1300... a ked nehrali, tak aspon sa spravali normalne a hru sme mozno prehrali ale bola fakt dobra, ale to bolo v minimum pripadoch.

momentalne nevidim vyznam v tom hrat hru kde ovladas 25% z celej hry, a po skusenostiach, ze aj ked vyhram line, a som extra feednuty, nedokazem hrat sam proti 9, pripadne. proti 1-2 rovnako feednutym ako ja.

MOZE SA DAKTO VYJADRIT CI AJ DOTA 2 ma podobne "problemy" s retardaciou hracov ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile

momentalne som uz na 1700+ elo a poviem vam, ze sa absolutne nic nezmenilo, v takmer kazdej hre sa najde clovek, ktory ma nejake emocionalne problemy a pokazi hru 4 spoluhracom uplne naschval...
pripadne aj na tak vysokom ranku sa najdu ludia, ktori nechapu ani tie najzakladnejsie principy svojej ulohy, ktoru si prave pickli...najhorsie je, ked taky debo si pickne ad carry, to je uz automaticky prehrata hra...so supportom, tankom a ap carry asi tazko budete pushovat vezicky...

akoze co je to teraz za modu hrat AP trynda top ??? ...vcera samozrejme firstpick ap trynda top, ked sme mu napisali, ze ci si nechce picknut nieco normalne, tak zacal vykrikovat, ze vsetci prehrame a ze on je troll...a toto spamoval komplet cele lobby, nastastie to zacal spamovat aj hned ako zacala hra (cize ban dostane urcite), potom som ho uz dal do mute...myslel som si, ze to je prehrata hra, ale potesilo ma, ze ked sa hra zacala nacitavat, tak som zbadal ze enemy ap mid kayle ma smite a revive :D :D :D :D cize mi bolo jasne, ze tuto hru prehra team, ktory bude mat vacsieho trolla...to som ale este nevedel, ze moj morde mid bude stale pushovat, pritom by kayle bez flashu bol strasne lahky ciel a ked mu to napisem, tak mi morde odpisal, ze on rad pushuje... :D moj bot sa tlaci na enemy vezu cely cas, support ma 4 zelene wardky a 2 cervene v inventory ale na zem nehodi ani jednu :D ap trynda top samozrejme dostal od dariusa na prdel, tak aspon som mal co gankovat a darius mal po chvilke 0:5:0 kedy mu preplo a zostal stat AFK a sustredil sa na to, aby mi vulgarne nadaval a vymyslal kazdych 10 sekund novu urazku...
takze sme vyhrali...a viete ako to dopadlo ? nakoniec reportli enemy ezraela, ktory mal ako jediny z ich teamu pozitivne score a snazil sa hrat seriozne... :D klasicka ukazka retardovanosti tejto komunity...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

forsaken ani nehraj.ked mienis solo.to iste akurat zbytocne zdlhava nudna hra bez moznosti surrend.ako minuly tyzdne som to hral hodinu lebo mali chut nadalej branit aj ked uz obrana padla a chodili silnejsi creeps.stav 30/50 pre nich a ziadna moznost predcasne ukoncit.spamu je tam sice menej.junglenie tam ani vecsina ludi nepozna takze hrate klasicky plnu lajnu a wardovanie,ech to tiez moc nefici.ale to len ako solo co hravam,solo je nuda.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

im so mad .. 2x na postup do dalsej divize a vzdy prehram 2/3 .. omg to ako naschval musim chytit troll team , nikdy sa s tej trápnej silver divize asi nedostanem ..

niekdo na duo ? :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

lekoklatik napísal:Tie body pripocitava v I divizii preto, lebo je to prestupna divizia do vyssieho tieru, takze to musi byt o nieco tazsie.
Budes tiez musiet vyhrat 3 hry z 5, aby si postupil vyssie.

aha diky.Ale aj tak je to nejake tazke nie? vsak to musis vyhrat cca 15 hier a viac v rade... a o tych 3 z 5 to viem ,to som cital.Tak dik za pomoc

//autoeditácia príspevku (24 Feb 2013, 18:15)
Forsaken napísal:kevyn
- k tomu prvemu co si pisal:

dobra nalada a neflamovanie != skill, a mozes byt akykolvek optimista a slusny clovek ale hru to nevyhra, a ver tomu ze pri komunite LOL to ani nepomaha, a ked pomaha tak velmi velmi malo.

pr: vcera po tyzdni som hral soraku na line s varusom, ten je*o ani raz nedal Q a to som mu zonoval enemy, a cakal kedy ho uz budem moc infusnut...
sam som daval do nich attacky a furt silencoval a wardoval aj dolny bush nech moze triafat to Q... nebol schopny ani 1 spell trafit - za 5 min vystrelil asi 2x Q, ani 1 hit nedal normal attackom do enemy...

bol to hrac, ktory bol v hre absolutne novy, nefarmil zle, ale stavat hru len na farme moobov = moze ist hrat s botmi, co chcem povedat ze slusnost hru nevyhrava, samozrejme sme prehrali s jeho dmgom... asi o 4000viac ako ja so sorakou.

tak prepac som sa troska zle vyjadril.Som to myslel tak,ze mas relativne silnejsi team (skillom, a ze by bolo mozne vyhrat easy teamfight) ale vdaka zlej atmosfere podrazdeni hraci hraju zle.Ja neviem ako tebe ,ale mne sa denno denne stava,ze sa furt aspon 2 pohadaju a absolutne spolu uz nespolupracuju... castokrat stoja v jungli,pisu do chatu nadavky a potom ho zabiju... to som uz mal dost..

a ktomu druhemu:

aky je rozdiel ci niekto chatuje a napise ze I GO MID a pickne mid prvy = to uz znaci ze je je*o...
alebo nechatuje a pickne aj tak prvy mid lebo videl 5min na streame Alex Ich-a ako ownuje kazdeho, a mysli si ze aj on to tak zahra.

+ stary dobry VOTE KICK keby bol, a mohli by ostatny hraci votovat kicknutie trolla s teamu este pred zacatim, tak by chat mal vyznam, takto nema, kazdy si robi co chce, hra co chce, spamuje co chce a potom to tak vyzera.

ja som bol 900 - 1350 a vsade to bolo rovnake, vsade bola kopa idiotov, a dakedy hrali hraci s 900 ovela lepsie ako ti na 1300... a ked nehrali, tak aspon sa spravali normalne a hru sme mozno prehrali ale bola fakt dobra, ale to bolo v minimum pripadoch.

momentalne nevidim vyznam v tom hrat hru kde ovladas 25% z celej hry, a po skusenostiach, ze aj ked vyhram line, a som extra feednuty, nedokazem hrat sam proti 9, pripadne. proti 1-2 rovnako feednutym ako ja.

MOZE SA DAKTO VYJADRIT CI AJ DOTA 2 ma podobne "problemy" s retardaciou hracov ?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

http://www.lolking.net/summoner/euw/30085820#profile

japajko euw lvl 30

mid = akali,teemo
top = khazix(ucim sa),akali,olaf,malphite,tryndamere,phanteon
jungle = shaco(necakajte zazraky),master yi,evelyn
adc = ashe,caitlyn,teemo(ap)
supp/tank = nunu(za mlada),malphait,phanteon,zilean

nesom z tych mid mid mid pick a lock

nehram casto ranked iba obcas a 3v3 mam tym
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

musim sa pochvastat :lol: prvy ranked penta kill, konecne plody mojho nolifer zivota :smt063

Napísať odpoveď