League of Legends
Re: League of Legends
lekoklatik: mne to hovor, hral som jednu hru, ktoru si budem pamatat asi navzdy, hral som na trynda a na lajne som bol s pantheonom, no ten ake nervy mi robil.. naprv v pohode prvych par killov som nebral, ze dorazil.. ale potom co robil, stale behal po mape a dorazal co sa dalo, vsetko proste.. ja som za polhodinu hry mal 2 zabitia mozno a ten keket aspon 20... este aj na toho draka som siel a tam kk* dosiel a zaje*al ho.. nervy nehorazne...
-
lekoklatik
VIP
Za draka má celý team 190dolárov, ten čo mu dá poslednú ranu dostane +25dolárov 
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
s akým charom si dával tie instanty?
Ja som mal s kassadinom 46/13 to je asi najvyššie skóre čo som dal
Ale screeny sú už bohužial neni. No keby ho začnem znova hrávať tak dám možno aj 50
. A veru aj ja milujem vyrovnané hry čo sa hrajú 70 minút, ale to len v ranked, hral som už aj takú že sme 60 minút prehrávali, mali sme posledné dve vežičky pri nexuse, oni dali barona a ja som zatial pushol a z jednoho utoku sme ich rozje*ali
to sú najkrajšie hry. Alebo také že majú jasne vyhratú hru a jeden chlapec leavne
Aj také sa stáva bohužial......
-
aruN
Professional
ja som screenom nic nechcel dokazat, len som chcel ukazat axelikovi, ze su hraci co maju lepsie score a nevesaju to na net 
ale tam sa nejednalo o to xD ale o tie victory ale o to ze za poslednych 13 hier mam 12 vyhier a jednu prehru a to si myslim ze velmi pekne tak som to tu dalaruN napísal:ja som screenom nic nechcel dokazat, len som chcel ukazat axelikovi, ze su hraci co maju lepsie score a nevesaju to na net
a ked to zostrihas v skicari tak to ani davat nemusis ( a este k tomu tam nemas ani na akom lvl si to nahrabal ani nick)
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 14:01)
rain3R napísal:Ja som mal s kassadinom 46/13 to je asi najvyššie skóre čo som dalAle screeny sú už bohužial neni. No keby ho začnem znova hrávať tak dám možno aj 50
. A veru aj ja milujem vyrovnané hry čo sa hrajú 70 minút, ale to len v ranked, hral som už aj takú že sme 60 minút prehrávali, mali sme posledné dve vežičky pri nexuse, oni dali barona a ja som zatial pushol a z jednoho utoku sme ich rozje*ali
to sú najkrajšie hry. Alebo také že majú jasne vyhratú hru a jeden chlapec leavne
Aj také sa stáva bohužial......
mne sa moc nepaci ked je hra dlha pri 70 minutach uz si mysim ze kazdy musi mat davno vsetky itemy a tympadom zanikaju rozdieli medzi hracmi (vznika dojem vyrovnanej hry)
hra s kvalitnym superom by podla mna ma trva zhruba medzi 40 - 50 minut
ake rozdiely zanikaju?
lol ved to nie je len o itemoch, ale o skille...Tak ked ma kazdy vsetky itemy , tak zalezi uz len na skille a teamovej hre 
Ale v istej podstate v late-game to je už iba o itemoch, to je pravda....A keď sa hra natiahne na 60 minútu, a trynda ma aj 0/30 tak v 60tej minúte už si nakúpi také veci že je neporazitelný....Takže je to potom len o zložení teamov....
skill treba ale ked hras z vysimi lvl tak tam neni ziadna lama a ked budu mat vsetci full itemi tak rozhoduju drobnosti (napr. obidva tymi su na strede maju vytihnutych tankov kto myslis ze vyhra ? ty co zaucotia by mali prehrat (samozrejme zalezi aj na pocte stunov v teme pokial by mali malphita aj asche tak neni problem vyhrat aj utokom)Meken napísal:ake rozdiely zanikaju?lol ved to nie je len o itemoch, ale o skille...Tak ked ma kazdy vsetky itemy , tak zalezi uz len na skille a teamovej hre
a junglu v podstate uz poriadne vyuzit nemozes tak nvm co by sa dalo vymysliet a kde by sa mal prejavit ten skill
-
Emkej
Light Professional
fakt žiadna lama? to si snáď robíš srandu
neustále natrafím na nejakého leavera, lamku, feedera
Dnes sa mi prvy krat stalo , ze som musel cakat na napojenie.. pozicia 350ty
.. bud sa to volako rozbehlo a hrava to viac ludi alebo znizili max pocet hracov na server.
vcera nikto nemal taky problem ze ho nepripajalo na server ale bol som tam lebo ked som odpojil hru zozralo mi xp..
tak ja si väčšinou poskaldam tym sam alebo mne posle nikto inviteEmkej napísal:fakt žiadna lama? to si snáď robíš sranduneustále natrafím na nejakého leavera, lamku, feedera
-
lekoklatik
VIP
@Axelik.m - aj v ranked natrafíš na hráčov ktorý nevedia čo majú robiť.
To s tými vytiahnutími tankami som moc nepochopil a tiež nerozumiem tvojej stratégií
ohľadne toho že keď prvý nabehne tank, tak je hra prehratá?
Ashe má síce jeden z najdlhších stunov ale keď zastunuješ tanka, moc si tým nepomôžeš.
A jungle nevyužiješ? Často krát natrafíš niekoho v jungli aj v late-game + baron sa dá prakticky
považovať za jungle. Alebo nie? I keď baron je prosto asi baron, iná kapitola, bonus, "tajná miestnosť".
@rain3R - môžeš mať postavené čo chceš, ale ak bezhlavo zaútočíš na spomínaného tanka, čím sa
prakticky odkryješ jeho napríklad damagerom, stunerom a ja neviem komu ešte, moc prospešné to nebude,
nakoľko tank to utankuje + ti môže kľudne ubrať HP tým že si postavý "Thornmail" (či ako).
Proste premýšľať, no...
@Meken - na oficiálnej stránke v news máš písané čo sa práve deje so serverom pre Európu.
EU komunita sa nečakane rozrastá a tak majú problém stíhať. V poslednyćh dňoch bol problém s chatom,
preto ste si od predvčera, alebo včera mohli všimnúť IP boost na 10výhier, čo je vlastne určité ospravedlnenie
RIOT-u za spôsobené technické záležitosti. Tá čakačka zrejme hovorí o tom, že technické komplikácie
stále pretrvávajú, nedostatok serverov? Ja neviem.
@Son-Goku - napíš to po slovensky, použi interpunkčné znamienka. Osobne netuším čo chceš povedať.
Keď sa odpojíš, uberie ti to XP?
To s tými vytiahnutími tankami som moc nepochopil a tiež nerozumiem tvojej stratégií
ohľadne toho že keď prvý nabehne tank, tak je hra prehratá?
Ashe má síce jeden z najdlhších stunov ale keď zastunuješ tanka, moc si tým nepomôžeš.
A jungle nevyužiješ? Často krát natrafíš niekoho v jungli aj v late-game + baron sa dá prakticky
považovať za jungle. Alebo nie? I keď baron je prosto asi baron, iná kapitola, bonus, "tajná miestnosť".
@rain3R - môžeš mať postavené čo chceš, ale ak bezhlavo zaútočíš na spomínaného tanka, čím sa
prakticky odkryješ jeho napríklad damagerom, stunerom a ja neviem komu ešte, moc prospešné to nebude,
nakoľko tank to utankuje + ti môže kľudne ubrať HP tým že si postavý "Thornmail" (či ako).
Proste premýšľať, no...
@Meken - na oficiálnej stránke v news máš písané čo sa práve deje so serverom pre Európu.
EU komunita sa nečakane rozrastá a tak majú problém stíhať. V poslednyćh dňoch bol problém s chatom,
preto ste si od predvčera, alebo včera mohli všimnúť IP boost na 10výhier, čo je vlastne určité ospravedlnenie
RIOT-u za spôsobené technické záležitosti. Tá čakačka zrejme hovorí o tom, že technické komplikácie
stále pretrvávajú, nedostatok serverov? Ja neviem.
@Son-Goku - napíš to po slovensky, použi interpunkčné znamienka. Osobne netuším čo chceš povedať.
Keď sa odpojíš, uberie ti to XP?
toto mi po pripajani do hry pisalo ked uz som mal hrat 5vs5 "Unable to connect to the server. If you have a firewall, it may be blocking the connection. Please refer to your firewall's documentation. Would you like to retry the connection?"
a ked som to spravil nic len hlaska ze game is in progress.tak som sa odpojil a skusal znova pripojit nechal to 20 minut a asi uz skoncilo kolo kde mi len napisalo to skore s chatom a ze som stratil 100 %
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 20:15)
a nie som sam http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... p?t=126509
a ked som to spravil nic len hlaska ze game is in progress.tak som sa odpojil a skusal znova pripojit nechal to 20 minut a asi uz skoncilo kolo kde mi len napisalo to skore s chatom a ze som stratil 100 %
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 20:15)
a nie som sam http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... p?t=126509
Ja som iba 2 krat bol v tom poradovníku a vždy som bol len jeden vo fronte, takže do 5 sekúnd ma pripojilo.
Lekoklatik: No takto, to s tým thornmailom, viem že to funguje tak že robí magic dmg, pokial niekto doňho mláti, ale neviem presne kolko vela to bere, pretože hrávam iba mágov. A keď tank postaví velký magic resist, viem že ho nemám proste nijakú šancu zabiť. Ale práve som si na novo založenom účte dal predsavzatie že si budem kupovať len tankov, tak uvidíme, všetko poskúšam aj ten thornmail....Zatial mám mordekaisera len kúpeného....
Lekoklatik: No takto, to s tým thornmailom, viem že to funguje tak že robí magic dmg, pokial niekto doňho mláti, ale neviem presne kolko vela to bere, pretože hrávam iba mágov. A keď tank postaví velký magic resist, viem že ho nemám proste nijakú šancu zabiť. Ale práve som si na novo založenom účte dal predsavzatie že si budem kupovať len tankov, tak uvidíme, všetko poskúšam aj ten thornmail....Zatial mám mordekaisera len kúpeného....
-
Emkej
Light Professional
30% v magic dmg to vracia, ak si tank a v nepriateľskom týme je nejaký meele, zabije sa na tebe sám ak máš dosť hp 
// práve som sa chcel lognúť ale vyhodilo mi to, že som 474. v queue a, že to potrvá nejakých 40min takže to majú celkom dosť preplnené
// práve som sa chcel lognúť ale vyhodilo mi to, že som 474. v queue a, že to potrvá nejakých 40min takže to majú celkom dosť preplnené
Ja v poslednej dobe hram prevazne za LeBlanc, a celkm v pohode.. hlavne v mid game, od 6 lvl ked stihnem dat ulti par killov je to vyborny char, slabsia v late game, ale z poriadnym AP sa aj to da + hra to minimum hracov. Teraz skusam Krathusa, ta jeho ulti je pekne OP, vyborny na farming, len este musim vychytať early game. K tomu hrajem este Tryndu a Mastra Yi. No a teraz rozmyslam nad dalsim herom, bud dalsi mag, alebo nejaky assasin (akali, twitch?)... nejake overene tipy ?
... Nemam rad tankerov.. nudaaaa.. 
Le Blanc slabsia v late game? a to si ju akože hral?