League of Legends
Re: League of Legends
Son-Goku: Chyba gragas 
zabudol si to najpodstatnejsie...steaZZZ napísal:Hladame Hračov do Ranked teamu
Podmienky
Lane : support,adc,jungle
byt online na lolku každy den aspon 2-3 hodiny
+ 350 win
a hlavne byt vklude
Moje meno na lolku je: steaZZZ
kto chce nech si ma prida . sme SVK a CZ ranked team
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
aky server?ephramko napísal:
zabudol si to najpodstatnejsie...
-
iceman1414
Medium Star
Ja by som si chcel založiť ranked 3v3 team, alebo sa ku nejakému pripojiť. Ja mám 700+ wins, http://www.lolking.net/summoner/eune/28368439 ak niekto má záujem, tak PM, alebo píšte sem. 
zasa team west nehrava ? 
jasne, ze nehra...jeden neaktivny teamleader vystriedal druheho neaktivneho teamleadera...Forsaken napísal:zasa team west nehrava ?
-
Yos
Professional
Ako tak vidim, velmi radi sa do toho vsetci pustaju, ale vysledok je akurat tak neaktivita a nezaujimem. Steazzz tu pisal, ze hlada hracov do teamu. Ked som si ho pridal, ani nevedel kto som, cize mu bolo asi jedno koho si pridava do friendov a jedine slovo ktore mi zvladol napisat je "nie", ako odpoved na otazku, ci by su 4, cy by zahrali. Cize u mna zero. Pravdupovediac sa mi niekedy hra lepsie SoloQ, az kym nenarazim na flamera, ktory uz namiesto pozdravu pri pi*ku pise i troll.
som denne online, vidim casto 5-6-7 ludi online, kazdy hra svoju hru, pritom by sme kludne mohli hodit 1-2 ranked team hry...ale proste teamleader tam je malokedy, cize nikto neni kto by tych hracov zmanageoval...tak by ste mi mohli posunut prava alebo si asi zalozim zase vlastny team
...tiez mam noveho kamosa (neni z hojka), ktory ma rovnaky rank ako ja a vie hrat celkom slusne (zatial nase skore asi win 7:1 lose v premade ranked ), napriek tomu, ze je denne online a ze som xkrat hovoril, aby ho pozvali do teamu...tak ho nikto nepozval...takze zacinam mat dojem, ze je uz za tym nieco ine...
-
aruN
Professional
Ephram, aké máš meno ingame a kde hráš?
Ja som na weste, do hojko miestnosti sa pripájam stále a zväčša stále býva prázdna.
Ja som na weste, do hojko miestnosti sa pripájam stále a zväčša stále býva prázdna.
Sorry, ale zobral som novu robotu, takze v lolku niesom nonstop, hra ma neuzivi
ked budem doma dam niekomu toho leadera
Rat in tea ...na weste, do hojko miestnosti nechodim...staci si nastavit, aby sa ti automaticky zapinal team ranked chat hned po prihlaseni...aruN napísal:Ephram, aké máš meno ingame a kde hráš?
ja tiez hravam skoro kazdy den a mam plno ludi online,ale furt vsetci hraju.Mne tusim tu z fora pisalo len par ludi akurat vtedy ,ked som bol s kamaratom v duoq,inak by sme mohli zahrat... bud duo alebo aj ten teamranked.
-
lekoklatik
VIP
Kevyn ty si nonstop online, ale ked ti ja pisem, si bud afk alebo v hre ^_^
afk nie
mi bezi furt PC,tak to preto.
leko hravas teraz? i ked ja moc nie, ale chcel by som skusit duo bot s tebou, ked tak rad suportis 
btw. nestava/lo sa vam ze vam casto padala hra? napr. po skonceni zapasu, alebo pri vyhladavani profilov hracov a pod.. pomoze reinstall ?
btw. nestava/lo sa vam ze vam casto padala hra? napr. po skonceni zapasu, alebo pri vyhladavani profilov hracov a pod.. pomoze reinstall ?
-
lekoklatik
VIP
shark hram aktualne na weste lebo som len lvl 25 ale neskutocnych retardov dostavam. Je to ovela horsie ako ked som farmil nordic east, ale to bolo tak 2 roky dozadu.
Ak pojdeme duo tak najskor par normalov, na ranked sa este necitim a my by sme sa tiez mali zohrat. Nehravam moc casto, teraz to mam zapnute po dost dlhej dobe.
Ak pojdeme duo tak najskor par normalov, na ranked sa este necitim a my by sme sa tiez mali zohrat. Nehravam moc casto, teraz to mam zapnute po dost dlhej dobe.
ja aj tak vacsinou hravam normal, takze mi to vobec nevadi.. poslal som ti ziadost, len u mna je tiez problem teraz - praca - skola - priatelka
k lolku sa dostanem malo, akurat tak streamy sledujem.. ale ked sa bude dat rad sa ozvem.
-
Yos
Professional
Tiez mam to iste. Asi kazdu tretiu hru mi vyhodi statistiky po odohranej hre, mi cela hra padne. Uz ma to aj celkom serie, lebo nemozem reportovatsharky-no napísal:
nestava/lo sa vam ze vam casto padala hra? napr. po skonceni zapasu, alebo pri vyhladavani profilov hracov a pod.. pomoze reinstall ?