League of Legends
Re: League of Legends
a zase tu mame vikendy a drbnutych ludi
fakt uz asi koncim nechce niekto moj ACC nemam na to uz nervy kazda hra dajaky vydrbanec a zase pad o 100 bodov dole koncim
Prave testujem MissFortune na mide, samozrejme ap
celkom sranda je to
// won, taaak a mam zabavku na dalsi cas, naozaj odporucam vyskusat
build klasicky, akurat zacinam s Nashor Tooth a potom lich bane, klobuk etc... neskutocna haluska to je, maxujem R E W Q
// won, taaak a mam zabavku na dalsi cas, naozaj odporucam vyskusat
-
Alica Križanová
Novice
smolu mám ja a največšiu
hned co som sa v rankede dostala do irelia s thievas V tak mi hackli account
Tak teraz hrám na accounte WolfGirll a zahrajte so mnou niekto prosím.
Nemá so mnou kto hrať
Dik
Tak teraz hrám na accounte WolfGirll a zahrajte so mnou niekto prosím.
Nemá so mnou kto hrať
Dik
posli vek a foto a hned sa s tebou bude chciet kazdy hrat 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
...alebo aj nieForsaken napísal:posli vek a foto a hned sa s tebou bude chciet kazdy hrat
Ako ti ho mohli hacknut? Daj si normalne heslo,alebo zeby zasa cinankovia vystrajali?Alica Križanová napísal:smolu mám ja a največšiuhned co som sa v rankede dostala do irelia s thievas V tak mi hackli account
![]()
Tak teraz hrám na accounte WolfGirll a zahrajte so mnou niekto prosím.![]()
Nemá so mnou kto hrať![]()
Dik
Aj tak EZ je best 
-
lekoklatik
VIP
Tak konecne ARAM!!!
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 15:14)
Takze Lissandra.
Vyzorovo vyzera uplne paradne, jej spelly a vsetko, ale ako inak a ako vzdy, zas mi pride celkom OP
a taktiez si myslim ze aj na priek tomu ze to ma byt mage, bude vyborny jungler, teda skor ganger.
Nuz uvidime, ale kazdopadne vyzera velmi dobre.
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 18:50)
Enter the Freljord
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 15:14)
Takze Lissandra.
Vyzorovo vyzera uplne paradne, jej spelly a vsetko, ale ako inak a ako vzdy, zas mi pride celkom OP
Nuz uvidime, ale kazdopadne vyzera velmi dobre.
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 18:50)
Enter the Freljord
ARAM bol mega prvy den, ked retardovane deti nemali stiahnuty patch
uz dnes to stoji za holu pi.cu
http://euw.leagueoflegends.com/news/sum ... nge-sale-1
V skratke, riot zmaže všetky inactive účty ktorú su menšie ako lvl 10 a neboli hrané od januára 2012.
Taktiež bude 50% sale na summoners name change. To znamená, že máte možnosť si schmatnúť nejaké originálne meno
V skratke, riot zmaže všetky inactive účty ktorú su menšie ako lvl 10 a neboli hrané od januára 2012.
Taktiež bude 50% sale na summoners name change. To znamená, že máte možnosť si schmatnúť nejaké originálne meno
-
lekoklatik
VIP
Mobilna aplikacia simulatoru junglenia, vypocet dmg ci resistu ci cohokolvek pre roznych hrdinov s roznym itemom a mnoho dalsieho.
Uzasna vec.
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=3319702
Uzasna vec.
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=3319702
-
Hotwire
Addict
toto uz nieje normalne, samotna hra uz nechce aby som postupil, +7-12 za vyhru a -19-20 za prehru, to co uz je toto...
kua tato komunita je neskutocna
v lobby si callnem mid a ked su vsetci locknuti vyberem heima.. dvaja mi vynadali, dalsi napisal "gg" a ten posledny ma vraj nahlasi riotu za troll pick.. No, a takto to dopadlo 
-
lekoklatik
VIP
nice one ninx.
hotwire dnes mozem trochu zahrat.
a toto je fizz pan ^_^
hotwire dnes mozem trochu zahrat.
a toto je fizz pan ^_^
-
xH4wK
Dnes som si tiez uzil par dementov.. (To posledne ti dementi boli prave na opacnej strane "shen is free, instapick, never played him")
-
Hotwire
Addict
leko zial na mobilnom internete uz som precerpal limit tak mi to blokuje lol a wifinu si uz predplacat nejdem kedze tu uz budem len 2 dni...zahrame v sobotu ked uz budem doma
Chcel by som sa spýtať aký je dobrý counter proti Dariusovi? Keď je free tak ho mám proti sebe v každej hre a chcel by som ho nejako eliminovať.
-
Yos
Professional
Jax, Khazix. Obidvaja su moji main na top a s Dariusom som nemal ani raz problem. S khazixom nemas problem odskocit, ked sa uz chysta na ulti, ale musis to vediet dobre odhadnut. S Jaxom sa moc tej ulti nevyhnes, ale s Jaxovou Ulti, ti Darius neda az taky dmg. Potom ma este napadla Kayle. Davnejsie som ju hraval tiez na tope a tusim, ze je aj "oficialny" Dariusov counter, kedze Kaylova ulti zrusi Dariusovu ulti a Kaylovym Q-E ho vytrepes z lajny dost skoro.DonAndres napísal:Chcel by som sa spýtať aký je dobrý counter proti Dariusovi? Keď je free tak ho mám proti sebe v každej hre a chcel by som ho nejako eliminovať.
-
lekoklatik
VIP
Taktiez klasika teemo a par krat som proti nemu hral s ezom. Ocividne som hral ale proti nejakym trollom, pretoze skoro kazdy darius sa pytal ci mam E stale, kdez hitnute Q ti znizuje CD na vsetky spelly (okrem Q samozrejme).DonAndres napísal:Chcel by som sa spýtať aký je dobrý counter proti Dariusovi? Keď je free tak ho mám proti sebe v každej hre a chcel by som ho nejako eliminovať.
-
Hotwire
Addict
takisto yorick a garen su countery proti nemu