League of Legends
Re: League of Legends
Pozeral som ich stream. Je to cele take divne...
Jeden Čech ktorý je momentálne v Challenger práve streamuje http://tryhard.cz/streamy?view=stream&streamid=432
Nájde sa tu nejaký dobrodinec, ktorý by chcel na EU WEST pomocť vyjsť z ELO HELL?
Moj acc: http://www.lolking.net/summoner/euw/22206000
Snažím sa čo to ide, len to ide strašne pomaly a občas strácam nádej na gold/platinum ligu.
Dik
Snažím sa čo to ide, len to ide strašne pomaly a občas strácam nádej na gold/platinum ligu.
Dik
Elo boost je zakazany.Moze to viest az k permabanu.Narozdiel od toho by som ti mohol ponuknut coaching by kevyn aneb how to became a better playerParagon napísal:Nájde sa tu nejaký dobrodinec, ktorý by chcel na EU WEST pomocť vyjsť z ELO HELL?
Dik
moj lolking.
http://www.lolking.net/summoner/euw/27597850#profile
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kevyn vidim ze sa ti dari, naposledy si bol v silver 1 co som pozeral a teraz gold 3, tak gratulujem 
To mi moc nepomože. Mne dochádzajú psychické sily.
Tam, kde som, som sa prepracoval z Bronze V a už mi naozaj tí hráči lezú na nervy. - 1.st pick, čo má podržať tím tak 1 16 a podobne.
Tam, kde som, som sa prepracoval z Bronze V a už mi naozaj tí hráči lezú na nervy. - 1.st pick, čo má podržať tím tak 1 16 a podobne.
First pick ma podrzat team? Dik, to som nevedel.
Pick order = Riot "Skill order". Neviem, či sa to počíta podľa W/L ratia, alebo podľa MMR, ale ten čo pickuje prvý je podľa Riotu najlepší hráč a posledný najhorší. Takže kto by mal podržať tím, ak nie najlepší hráč?LukasqoO napísal:First pick ma podrzat team? Dik, to som nevedel.
Ja si osobne myslim, ze duo by malo podrzat team. Predsa musia byt [mali by byt] viac zohrani, i ked to nie je vzdy tak.
-
zeto750
Medium Star
To s tým prvým pickom sa mi nedzá, hrávam premade s kamošom a on je v nižčej divízií a aj má horšie skóre a on je stále first pick a ja lastpick , viac menej s kýmkoľvek hrám som last pick , nevravím že som nejaký super hráč ale nikdy nie najhorši z teamu.
-
iceman1414
Medium Star
Nie je to tak že firstpick má najväčšie elo/divíziu?
iceman1414 napísal:Nie je to tak že firstpick má najväčšie elo/divíziu?
nie nieje.Zalezi aky mas matchmaking.To,ze prvy je najskusenejsi nieje celkom tak.Tam su minimalne rozdieli a v podstate ste na rovnakej urovni.Cize drzat team moze hocikto.
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2013, 23:41)
Tak potom neviem ,co by ti viac pomohloParagon napísal:To mi moc nepomože. Mne dochádzajú psychické sily.
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2013, 23:43)
Hotwire napísal:kevyn vidim ze sa ti dari, naposledy si bol v silver 1 co som pozeral a teraz gold 3, tak gratulujem
Dik.V poslednej dobe som sa dost naucil.Najhorsie boli promo do gold V ,kde som mal 2 vyhry a 1 prehru,tak som hral 4. hru ,ktoru sme mohli vyhrat,ale v mojom teame zahlasili,ze kevyn promuje,tak dajme surrender
Niekedy to tak bolo ale zmenili to kvoli tomu ze ak isly 4 ranked spolu a dalo im 5 tak aby aj on mal sancu rozhodovat o bane tak to dava nahodne.(Pre tych ktory si chcu ripnut spravili to este ked ranked nebol rozdeleny na team a duo/solo)iceman1414 napísal:Nie je to tak že firstpick má najväčšie elo/divíziu?
hravam teraz casto duo ranked ... ja som gold 5, kamarat silver 3-4 (ako kedy)... a este ani raz sa nestalo, aby som ja nemal first pick, a on nemal last pick.. ale to, ze to moze byt sposobene inym a nie poziciou v ele nepopieram.
sharky-no napísal:hravam teraz casto duo ranked ... ja som gold 5, kamarat silver 3-4 (ako kedy)... a este ani raz sa nestalo, aby som ja nemal first pick, a on nemal last pick.. ale to, ze to moze byt sposobene inym a nie poziciou v ele nepopieram.
malo by to byt podla MMR. Precitaj si co vsetko sa do MMR rata... a potom to celkom zacne davat suvis.V DuoQ zvykne byt ,ze je jeden prvy a druhy last pick.Alebo sa stava,ze ste predposledny a posledny. Ja ked som mal silver I 90 points a moj kamarat mal silver I 20 points,tak bol aj tak first pick a ja posledny,pretoze som mal nizsie MMR ako on.
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2013, 16:58)
-
uplink
VIP
Máte pravdu, TiTOV je zlý hráč, preto mu stále rastie komunita a stále mu viac ľudí vzdáva hold a viacerí s ním chcú hrať Duo Queue 
Má niekto z Vás 150 aktívnych viewerov?
Má niekto z Vás 150 aktívnych viewerov?
-
Hotwire
Addict
uplink ale vies tych fanusikov si mohol skor ziskat tym ragovanim 
-
uplink
VIP
Hotwire - no shit sherlock 
sharky-no napísal:hravam teraz casto duo ranked ... ja som gold 5, kamarat silver 3-4 (ako kedy)... a este ani raz sa nestalo, aby som ja nemal first pick, a on nemal last pick.. ale to, ze to moze byt sposobene inym a nie poziciou v ele nepopieram.
ono duo je spravené aj tak ked idete duo napr. takto
ty si Diamond 1 on je Platina 1 a další hráči sú Bronze 5 (áno blbosť ale píšem random)
Kedže ste duo Q, ty ako Dia 1 budeš first pick a on aj ked je Plat 1 bude last pick pretože ste duo Q. a medzi vami rozhádzaný bronze hráči podla LP. (od najviac po najmenej)