On jediný nato reaguejeHotwire napísal:a preco sa ty jediny furt proti tomu ohradzujes? ta to tak serie?
Ostatný sú ticho, ved načo majú písať, ale fakt ak chcete tému o Tittovy založte si ju.
On jediný nato reaguejeHotwire napísal:a preco sa ty jediny furt proti tomu ohradzujes? ta to tak serie?
Na internete to tušim ponúkajú zaplatíš € a máš napríklad Platinu. Poznám jedného týpka čo by ti dal GoldV za RP. Ak chceš napíš mi SS.Paragon napísal:1.Sám dohnať MMR.
4.Nájsť si niekoho kto ti boostne acc (Nieje to ale bezpečné pokiaľ ho nepoznáš, okrem toho to RIOT trestá-preto Neoporúčam!).
To by sa zišlo.
Paragon napísal:Kevyn68: sekol som sa v Elo Hell, možem sa aj rozpoliť, ale nedá sa odtiaľ dostať. Do Silver II mi chodili celkom dobre týmy win ratio +- 65%, ale odvtedy vyhrám možno 3/10 hier. MMR mi brútalne kleslo za loose mi strhnú +- 25LP a za výhru dostanem +- 14LP. Teraz som Silver IV s pár bodmi. Mám nejakú nádej?
BTW začínal som Bronze V a najviac som bol asi pred týždňom aj niečo Silver II qualifikácia do Silver I.
Paragon napísal:1.Sám dohnať MMR.
To už nedokážem. Padám, aj keď sa snažím. Pozri si moju Lolking score krivku ( aj si ju zoomni ). BTW ta rovna ciara je pauza +-4 mesiace.
http://www.lolking.net/summoner/euw/22206000
1.a) Hrať, hrať hrať.
Teraz sú prázdniny, mám oveľa viač času, ako cez školský rok, stále hrám a nepomáha.
1.b)Skúsiť dáku taktiku mne sa od Silver V do Silver II hrozde oplatil Lee Sin Dokázal som zabaviť 3, môj tým ich lovil postupne. Poprípade som si pushoval TOP, vtom gang top/mid/jungle... útek easy pokial nemali enemy veľký Control,stači sigstone a újdeš ak aj nechceš,môj tým medzitým napríklad pushol bot kde 4 zabili enemy adc a Supp.
Napr. mňa baví hrať Singeda. Problém je, že teraz do každej druhej hry mi hádže 2 a viac hráčov s 0-20 odohratými ranked hrami a tým nevysvetlíš, že keď sú na mne 3 hráči, že oni majú pushovať, alebo že nemajú mať 0 7 v 20tej minúte. A začína to v lobby úplne neskúsení hráči adc, mid, +-top. Ak to človek pickne pred nimi trollujú.
2.Vykašľať sa nato ,ale každý týždeň si daj aspoň 1 ranked inak sa môže stať, že sa o5 ocitneš v Bronze, ak budeš aktívny tak do Bronzu sa padnúť nedá.
To ma nebaví. Je to ešte horšie ako Bronze.
3.Nájsť si niekoho kto ti pomôže dohnať MMR niekto(Duo).
Skvelý nápad, len treba nájsť niekoho aktívneho.
4.Nájsť si niekoho kto ti boostne acc (Nieje to ale bezpečné pokiaľ ho nepoznáš, okrem toho to RIOT trestá-preto Neoporúčam!).
To by sa zišlo.
Mne nevadí, keď prehrám. Len problém je, že v poslednom čase je samé loose a s tým spojené hádanie sa v týme, nadávanie ( ja som vždy ticho ). A ide mi o to, aby tie hry boli kvalitné. Nie, bot prefeedený, mid tiež...
Ja netvrdím, že hrám na úrovni diamondu, ale chcem tam ísť, aby som sa zlepšil, ale myslím, že hrám lepšie, ako priemer Silver.
BE11 napísal:
Na internete to tušim ponúkajú zaplatíš € a máš napríklad Platinu. Poznám jedného týpka čo by ti dal GoldV za RP. Ak chceš napíš mi SS.
Oracle ? To som nevedel, ze oracle sa da polozit...BE11 napísal:Inak páči sa mi ako tam bola ovardovaná jungla, všade oracle.