League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

LukasqoO
King
King

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Odvcera platina :P
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Hotwire napísal: thresha som nehral ale riven a zed su mechanicky narocni? :D ...ono celkovo mne ako cloveku odchovanemu na MMOckach pride ze vsetci championi v lolku maju neuveritelne nizky skill cap vzhladom na to ze maju prakticky len 4 ability (resp 7 ako napr jayce) co je oproti 40tim keybindom z wowka dokopy nic. :D V lolku ide podla mna v prvom rade o teamplay.

Jasne,ze rivena a zed su tazki champovia na mechaniky.Je rozdiel medzi dobrou rivenou a skvelou rivenou.Dobre zahrat champa vie vela ludi,ale vynikajuco malo.Pre to je taky velky rozdiel medzi dia V a dia I :)
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

No zed mozno, tam treba vediet dobre si to rozvrhnut s ultakom a Wckom, potom sa kadejake triky s tym daju urobit. :D ale riven aspon mne osobne nepride nejak tazka, velmi lahko sa s nou dominuje v lane. Ked uz by som mal povedat nejakeho champa ktory ma aj nejake mechaniky tak je to lee sin. sice som ho nehral ale viem ake ma spelly a s nim sa da toho spravit hodne (na pomery lol).
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

co je tazke na lee sinovy ? :D

Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Hotwire napísal: thresha som nehral ale riven a zed su mechanicky narocni? :D ...ono celkovo mne ako cloveku odchovanemu na MMOckach pride ze vsetci championi v lolku maju neuveritelne nizky skill cap vzhladom na to ze maju prakticky len 4 ability (resp 7 ako napr jayce) co je oproti 40tim keybindom z wowka dokopy nic. :D V lolku ide podla mna v prvom rade o teamplay.
tiez sa pytam co je na tej hre tazke,jediny koho povazovat za nieco extra je zed.ta hra nevyzaduje ziadny microskill
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Preco si potom hral v divizii s trollmi a nevedel si sa odtial vyhrabat goku? :)
Vsetci uz vieme ze dota je aj tak najlepsia a ze to je hra pre skutocnych skillerov, nechaj tak :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

lekoklatik napísal:Preco si potom hral v divizii s trollmi a nevedel si sa odtial vyhrabat goku? :)
Vsetci uz vieme ze dota je aj tak najlepsia a ze to je hra pre skutocnych skillerov, nechaj tak :)

+ 1 :lol:

PS:Sorry nenahanam pripsevky ,ale toto som si nemohol odpustit :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

som tam lebo tam patrim,davnejsie som spominal akym stylom som hraval.ci je najlepsia je na posudenie profi hracov ktore hraju viac hier naraz,a neskucia ze nevedia najst secret shop a cele je to take onake vselijake.ja som len vyjadril nazor,kedze hram oboje,ze v lol nie je microskill,mimo zeda a par video som videl s leesinom
TO THE LIMIT :lol:
Prílohy
1376751760731.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

cudne ked niekto kto nikdy nehral lee sina ide hovorit o mechanickych skilloch .. proste je to tak, niektorí champovia maju vacsi skill cap ako iní .. to ze ty s riven porazis nejakeho pajaca v silver ktory nevie co stlaca neznamena ze riven nieje mechanicky narocna .. vsetky tie walljumpy, comba ktore sa daju robit (mimochodom velmi zaujimava vec, nejakymi specifickymi kombami pri riven sa da usetrit par milisekund co moze dost pomoct pri trade) atd ..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nemusim ho hrat aby som vedel o com ten champ je. No je to tak, ved to aj ja tvrdim ze niektori maju vyssi skill cap ako ini, ale obecne je ten skill cap velmi nizky. Hral som aj proti platinum hracom, ked som hral duo s kamosom ktory je v platine => ziaden rozdiel. Pretoze aj v silveri sa najdu dobri hraci, ktori sa len nedokazu dostat vyssie alebo to hraju len raz za cas (ako napr ja). A walljumpy mi idu celkom slusne, hadam si nemyslis ze na ukazanie kurzorom poza stenu a stlacenie Q treba nejaky skill. :lol: A stale si myslim ze Riven patri k tym lahsim lol champom. Jedine co tam treba naozaj vediet je kedy skocit do fightu, ak to urobis prilis skoro tak ta zozeru aj s topankami. :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

mas pravdu v lolku neni microskill

Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pekne video, ale takye situacie byvaju v lolku bezne (napr raz som mal v teame volibeara co dal pentu prakticky 1v5, tiez urobil pekny outplay), furt nechapem kde tam vidis ten skill. proste mal aj dost stastia ze sa donho netrafili, proti trotlom je to nevyrovnana partia, hlavne ked faker je jeden z naj hracov sveta.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotwire napísal:pekne video, ale takye situacie byvaju v lolku bezne (napr raz som mal v teame volibeara co dal pentu prakticky 1v5, tiez urobil pekny outplay), furt nechapem kde tam vidis ten skill. proste mal aj dost stastia ze sa donho netrafili, proti trotlom je to nevyrovnana partia, hlavne ked faker je jeden z naj hracov sveta.

sorry,ale vobec nesuhlasim,ze bezne? tam je napisane,ze hra solo Q,co znamena,ze hra asi tiez s diamond I.To ,ze ostatni dia I /chalengeri niesu v nejakom teame a nereprezentuju svoju krajinu neznamena ,ze su horsi hraci.Proste sa mu podarila play ktora sa podari raz za niekolko desiatok hier.Jeho vyhoda je,ze vsetky hry si zaznamenava a ked spravi taku akciu niekto znamy,tak je z toho hned velke "halo" a na ostatnych diamond I a chalengerov sa zabuda..

Btw: ked to vidis na celkom beznu akciu,tak to znamena,ze v kazdej hre alebo v kazdej druhej hre vidis takyto outplay hej? Na takejto urovni.. sorry ,ale to sa mi nezda.Asi tak 200 hier dozadu sa mi podarilo na main ucte dat outplay v situacii 3 vs 1 a ani to sa nechytalo na tychto borcov.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

uz uz som bol v promo do gold II a zrazu troll seria hier... baaam uz som pred branou do gold V (mmr kleslo z 1600 na 1400) ten co to riady uz ma asi po dovolenke. 10 prehier v rade.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kevyn68 napísal:

sorry,ale vobec nesuhlasim,ze bezne? tam je napisane,ze hra solo Q,co znamena,ze hra asi tiez s diamond I.To ,ze ostatni dia I /chalengeri niesu v nejakom teame a nereprezentuju svoju krajinu neznamena ,ze su horsi hraci.Proste sa mu podarila play ktora sa podari raz za niekolko desiatok hier.Jeho vyhoda je,ze vsetky hry si zaznamenava a ked spravi taku akciu niekto znamy,tak je z toho hned velke "halo" a na ostatnych diamond I a chalengerov sa zabuda..

Btw: ked to vidis na celkom beznu akciu,tak to znamena,ze v kazdej hre alebo v kazdej druhej hre vidis takyto outplay hej? Na takejto urovni.. sorry ,ale to sa mi nezda.Asi tak 200 hier dozadu sa mi podarilo na main ucte dat outplay v situacii 3 vs 1 a ani to sa nechytalo na tychto borcov.
Nemyslel som to v kazdom druhom zapase, ale aj raz za niekolko desiatok hier je pomerne casto, by som povedal. :) A pravdaze to ze ostatni v challengeri a diamond 1 niesu v teame neznamena ze su zli hraci, ale naopak to ani nemusi znamenat ze su skilleri. Co pozeram streamy tak v NA a EUW diamonde 1 (ako je to v KR to neviem) je stale pomerne dost vela trollov co kazia ostatnym hru ci uz zamerne alebo proste len hraju zle. Kazdopadne to uz sme dost daleko od povodnej myslienky, a sice ze MOBA hry su skor o teamplayi, nez o skill cape na jednotlivych postavickach.
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Lucian v platine... ano som jungler mám nechávať kills bohužial lucian stál stále pozadu...
Prílohy
kokotizmus.png
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Dede napísal:Lucian v platine... ano som jungler mám nechávať kills bohužial lucian stál stále pozadu...

Nice,za evelyn by som urcite killi nenechaval velmi. ( samozrejme v pripade,ze tvoj team nema 0 killov a ty vsetko ostatne,to by mohol byt problem :lol: ).Este k tomu evelyn ked uz nieje oracle je hrozne silna,kedze furt sa ta mapa neda pinkovat ktoru ti aj tak znicia...nj ,prefer ban eve. QQ
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

to je aj dovod preco som Evelynn kupil.
Proste konec sezony priniesol absenciu Pink ward, akurat som si nie celkom isty, ci je lespia na AD alebo AP, pripadne hybrid..
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja som sledoval ako hra evelynn Diamondprox este ked nebol novy patch...aj vtedy to bolo lahke sa priblizit a dat nejaky ten dmg...navyse ukradnut a kradnut modru a cervenu je podla mna teraz jej povinnost...ja po modrej idem hned na ich cervenu a nasledne gang top/bot podla toho na akej som strane...ja som lvl 3 a ostatni lvl 2 este stale mam 2 heal potky a ak sa mi podari gang tak aj kill, nasledne hned port do bazy+nakup a znova...ak su linky ako tak vyrovnane evelynn a jej tim musi vyhrat do 30min skoro vzdy... problem nastava ak ide proti mne nejaky tank jungler potom hocijaka evelynn s hocijakym nakupom (preferujem AP+junglovaci item na dmg) ak nevyhra do 30min je skoro iste ze prehra...proste kazdy hero ma iste casove okno do ktoreho musi vyhrat...ak nevyhra uz to bude mat len a len tahsie vyhrat a zacne sa prejavovat snowball effect :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

SNOWDOWN je tu!
http://promo.na.leagueoflegends.com/en/snowdown-2013/
Mega to je 1 na 1 ^_^

Je tam aj 2v2 ale to si dam jedine s nejakym kamosom, na solo Q tazko.
Takze ak niekto date napiste :) Skor asi EUNE, ale aj EUW by som dal teda, ak bude mat niekto zaujem...

btw:
VYHRA:
100cs
1st tower alebo
First Blood
Napísať odpoveď