Led TV+zvuk= blika nova TV
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Led TV+zvuk+HDD
No stale len kompromis...
To si uz musi sam ujasnit priority ci je pre neho dolezita co najlepsia kvalita alebo funkcionalita. Nie vzdy sa to da zlucit.
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2013, 21:58)
To si uz musi sam ujasnit priority ci je pre neho dolezita co najlepsia kvalita alebo funkcionalita. Nie vzdy sa to da zlucit.
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2013, 21:58)
ide oto ze ked idem kupovat telku abz bol aj kvalitny obraz a aby uz mal aj funkcie vsak ho budem mat min. 5-6 rokov tak nech to uz nieco ma aj doseba
-
Ryan Giggs
VIP
To chapem, ale nie kazda z tych funkcii je taka uzasna ako na prvy pohlad vyzera. Niektore len vyskusas a uz sa k nim nikdy nevratis pretoze sa to proste rozumne pouzit neda. Necakaj ze to bude fungovat ako PC ci nejake ios/android zariadenie. Mohol by si sa dost sklamat.
Takze v tej mojej cene je najlepsi ten phillips??
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial chces tu hlupost Dual play, tak vela na vyber nemas.
chcem mat v tom 3D !!!
tak ake su moznosti ??
tak ake su moznosti ??
Dual play sa nerovna 3D
Dual play je len pridana funkcia 3D rezimu
Dual play je len pridana funkcia 3D rezimu
-
Ryan Giggs
VIP
Z teba nevyjde ani ten najvyssi...
Tak ako pise wladas. Chces len 3D alebo aj Dual play? Nie kazdy 3D TV ma aj Dual play. Uz som to pisal vyssie, maju to len Philipsy a LG. A LG nestoja za nic.
Tak ako pise wladas. Chces len 3D alebo aj Dual play? Nie kazdy 3D TV ma aj Dual play. Uz som to pisal vyssie, maju to len Philipsy a LG. A LG nestoja za nic.
nechcem dual play 
-
Ryan Giggs
VIP
Stale plati, že niektory Philips.
Philips 42PDL6907K moze byt ?
-
Ryan Giggs
VIP
Myslel som skor niektori z tych vyssie spominanych. Alebo uplne najlepsie 40PFL7007k. To je spickovy TV.
ten sa mi paci tak ist donho ??
je to tento ??
http://www.philips.sk/c/televizory/7000 ... 7k_12/prd/
a tento Philips 40PFL8007K je asi lepsi ci ??
do ktoreho stych 2 mam ist ??
je to tento ??
http://www.philips.sk/c/televizory/7000 ... 7k_12/prd/
a tento Philips 40PFL8007K je asi lepsi ci ??
do ktoreho stych 2 mam ist ??
Vyzera pekne, ale ta cena je podla mna uletena...
laforez - to je stranka vyrobcu a je to len doporucena cena...a ako to uz byva zvykom na strankach vyrobcu (globalne) realita je uplne niekde inde
-
Ryan Giggs
VIP
http://www.andreashop.sk/internetovy-ob ... pfl7007k12
resp. spravne si spomenul 8007. Netusil som ze o tolko zlacnel. Ten je este lepsi a len nepatrne drahsi:
3d-televizory.heureka.sk/philips-40pfl8007k/
resp. spravne si spomenul 8007. Netusil som ze o tolko zlacnel. Ten je este lepsi a len nepatrne drahsi:
3d-televizory.heureka.sk/philips-40pfl8007k/
nepockat este do konca septembra ked pridu na trh novinky z IFA ??
-
Ryan Giggs
VIP
Novinky z IFA na trh v septembri nepridu, nove modely prichadzaju na trh každoročne na jar (april, maj).
Teraz som kontaktoval predajcov u jedneho je este ten posledny kus serie 8000 v druhom je dostupna ta 6000 seria a povedali ze tam je rozdiel iba v Hz ta 8000cka ma 800 a 6000 ma 600 pricom ta 6000 ma 117cm okuliare su 4x pasivne 8000ka ma 2x aktivne 102cm ktoru teraz zobraz pls odpoved co najskvor dik
http://www.shark.sk/elektro-2/televizor ... kuliare-0/
http://www.shark.sk/elektro-2/televizor ... kuliare-0/
-
Ryan Giggs
VIP
Takych predajcov nakopať do hlavy...
Ako môže byť rozdiel len v Hz, keď potom ti povedia že jedno je aktiv a druhe pasiv? 6-kova rada ma 100 Hz IPS panel od LG, 8-kova 200 Hz PSA panel od Samsungu. Ina technologia panela, teda diametralne odlišne parametre obrazu. Plus ma bohatšiu vybavu a iny Ambilight. Tak ako môže byť rozdiel len v Hz?
8 ma minimalne o triedu lepši obraz, patri medzi highend LCD minuleho roku.
Ako môže byť rozdiel len v Hz, keď potom ti povedia že jedno je aktiv a druhe pasiv? 6-kova rada ma 100 Hz IPS panel od LG, 8-kova 200 Hz PSA panel od Samsungu. Ina technologia panela, teda diametralne odlišne parametre obrazu. Plus ma bohatšiu vybavu a iny Ambilight. Tak ako môže byť rozdiel len v Hz?
8 ma minimalne o triedu lepši obraz, patri medzi highend LCD minuleho roku.