LEDky svietia aj po vypnutí
LEDky svietia aj po vypnutí
Zdravím, mám led pás, ten čo mení farby, aj s ovládačom a všimol som si že keď je už dosť tma tak slabučko svieti celý pás resp. tri ledky keďže je RGB. Keď ho vypnem zo zásuvky tak samozrejme nesvieti, ale keď sa dá vypnúť ovládačom, tak by som bol rád keby vôbec nesvietil aj keď je v zásuvke. Dá sa s tým niečo spraviť alebo to tak musí svietiť stále?
Re: LEDky svietia aj po vypnutí
to je asi normalne, mne to svieti tiez
Takže sa s tým nedá urobiť nič aby to nesvietilo?
Asi to sú také ledky.. ak chceš mať pohodlie, možno treba kúpiť zásuvku, ktorá sa dá vypínať/zapínať diaľkovým ovládačom, teraz je to myslím v akcii v Lidli.
Ale inak máš to stále lepšie ako mám doma v lustri. Do lustra idú tri žiarovky, ak sú tam klasické, je všetko ok, ale ak všetky tri klasické vymením za LED žiarovky, po vypnutí svetla mi celý luster preblikáva.. všetky tri žiarovky naraz rýchlo prebliknú asi každých 5 sekúnd.. nechápem!
Ale inak máš to stále lepšie ako mám doma v lustri. Do lustra idú tri žiarovky, ak sú tam klasické, je všetko ok, ale ak všetky tri klasické vymením za LED žiarovky, po vypnutí svetla mi celý luster preblikáva.. všetky tri žiarovky naraz rýchlo prebliknú asi každých 5 sekúnd.. nechápem!
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zle uzemnenie?
brm, sranda, tá zásuvka je na vypínač a robí to aj tak
btw to preblikávanie v tom lustri musí byť pekné

-
Ryan Giggs
VIP
Klasicka indukcia vo vodičoch.
Mne to iste robilo v aute, kde som mal LEDky ako vnutorne osvetlenie. Normalne ziarovky (sulfidky). Radsej som to vybral, lebo nikto mi nevedel povedat, ci je to ziaduce alebo nieje. A nechcel som, aby to svietilo aj ked auto stoji. Takze je to ok ?
Takže by nevadilo, keby to tak slabo svietilo stále? Neskracovala by sa svietivosť?
-
Ryan Giggs
VIP
Aj keby sa zivotnost skracovala, led vydrzia svietit roky. Tymto by som sa vobec nezaoberal.
Skor ako dozije dioda, poserie sa elektronika.
Skor ako dozije dioda, poserie sa elektronika.