Left 4 Dead 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

25,50... mam uz 1 isteho a mozno aj dalsich
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

mozem je**t. demo mi vobec nejde pustit, stale vypisuje "Game is currently unavailiable. Please try again later". :(
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

tak som skusil demo - a po piatich minutach som to vymazal - strasny fail podla mna - cista jednotka grafika nic moc source engine je uz fakt otrepany - tie zbrane tak to su ako hracky - je to smiesne, zostavam pri Killing Floor - pockam si na poriadnu zlavu a kupim si to len do zbierky - hrat to ani nebudem...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

rochedo - takto znie predpojatost :)

grafika je na lepsej urovni (a to citelne) oproti jednotke. Zo zbrani mam tiez rozny dojem, je to vsak sposobene tym, ze su pouzite uplne ine a uplne inak reaguju, nez som bol zvyknuty z jednotky.

dobuducna - nehraj cracknuty singleplayer - to je fakt humus.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

no neviem ci sa jedna o predpojatost v mojom pripade :)
jednotku som hraval cez net - je pravda ze dvojku som hral len singlac ale hra s v podstate uz nezmeni a pre mna su zbrane v hre na prvom mieste a toto sa javi ako kopia jednotky a takyto nazor nemam len ja staci citat reakcie aj od inych ludi - niekomu sa to paci niekomu nie
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Paress »

rochedo napísal:tak som skusil demo - a po piatich minutach som to vymazal - strasny fail podla mna - cista jednotka grafika nic moc source engine je uz fakt otrepany - tie zbrane tak to su ako hracky - je to smiesne, zostavam pri Killing Floor - pockam si na poriadnu zlavu a kupim si to len do zbierky - hrat to ani nebudem...
hm, nanajvys zvlastne, ze niekto, kto hra nobrain strielacku typu Killing Floor na archaickom kockatom engine UT 2.5 bude kydat na grafiku Source enginu...nechcem sa dohadovat, ktora hra je smiesnejsia a realnejsia, ale prajem ti i nadalej uspesne hodiny hrania proti "zombie" botom, ktory strielaju ohen a rakety...dufam, ze aspon to mas original...

co sa tyka grafiky, L4D2 je na tom citelne lepsie, a nezbada to len slepy...nakolko sa niektore kampane odhravaju cez den a za svitania, tak boli pouzite aj kvalitnejsie textury, modely oproti L4D 1...staci sa blizsie pozriet na textury v L4D1 a zistis, ake su nekvalitne...resp. maju ovela nizsie rozslisenie...

to, ze su zbrane ako hracky, s tym sa da ciastocne suhlasit, sposobuje to ich prilisna velkost na obrazovke, co ocakavam, ze bude fixnute v plnej verzii, lebo vo videach, ked sa prezentovala hra, bola umiestnene dalej.
Hra je uplne o niecom inom, toto nie je vojensky simulator typu ArmA, a rozhodne pri jej hrani nemam cas detailne skumat kvalitu modelov zbrani ci autencitu...niektore zbrane su urobone pekne detailne, ako nova sniperka ci utocna puska, bohuzial, o ich mena neviem
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne KF je nobrain - tak mi vysvetli ze co je left 4 dead o_O ... tie zbrane vyzerali ako hracky uz v jednotke keby si ma poznal tak by si vedel ze ja grafiku pri hrach neriesim - dolezita je hratelnost a zabava ale to ze niekto preskinuje modely atd tak to je otrepane - ano KF nie je graficky zazrak ale aspon tie zbrane vyzeraju realne aj sa tak spravaju a zombici ktorych pouzili v l4D su len okopirovani zombici z KF. Dalsia vec su updaty - na l4D sa pomerne rychlo zabudlo a pri KF vychadzaju nove veci a navyse bez platne .... a tie nove melle zbrane ktore pridali do l4d2 su smiesme v KF to bolo ako prve a ten pocit z melee pri l4d2 nie je ten pravy...... samozrejme ze tu grafiku museli upgradnut na kvalitnejsiu kedze to propaguju ako samostane pokracovanie - predsa museli tam pridat novinky aby sa nepovedalo ze to je len datadisk
btw neviem co tu riesis originalky - to ci kupujem originalky alebo nie usudzujes podla jedinej hry ? mam uz par originalok v zbierke, tak tu prosim neries hovadiny - urcite nedam 38 eur za "datadisk"... niesom banka
patto21
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa patto21 »

tiez sa mi nepaci ked niekto hovori ze v Killing Floor su zombie ... nebudte smiesny.zombie je typicky ako zmrtvychvstala alebo nakazena bytost vo vacsine ju pozname ze tuzi iba po mäse,a nie aby ma chcela zastrelit niakou super plasmatickou puskou :lol: - KF.
podla mna su to urcize niake zmutovane monstra na ktorych sa robili pokusy,teda urcite sa nenakazili a neziskali to brnenie & super weapons,navyse do nich treba vysipat min. 3 zasobniky
a k hre:strasnu realitu hre dodava to ze vonku pobehuju 3 metrovy mutanti a v strede mapy v chatke baba predava zbrane,municiu a pokojne si tam vysedava,narozdiel od L4D kde boli vynikajuco spravene safe housy :roll:
v KF dalej vynikajuca orientacia po mape myslim to cervene co ukazuje cestu,fakt to dodava atmosferu
a este mi vadilo stale blabotonie tej cernosky(baba z obchodu) do microfonu,lebo to je strasne debilny hlas
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

patto21 napísal:tiez sa mi nepaci ked niekto hovori ze v Killing Floor su zombie ... nebudte smiesny.zombie je typicky ako zmrtvychvstala alebo nakazena bytost vo vacsine ju pozname ze tuzi iba po mäse,a nie aby ma chcela zastrelit niakou super plasmatickou puskou :lol: - KF.
podla mna su to urcize niake zmutovane monstra na ktorych sa robili pokusy,teda urcite sa nenakazili a neziskali to brnenie & super weapons,navyse do nich treba vysipat min. 3 zasobniky
a k hre:strasnu realitu hre dodava to ze vonku pobehuju 3 metrovy mutanti a v strede mapy v chatke baba predava zbrane,municiu a pokojne si tam vysedava,narozdiel od L4D kde boli vynikajuco spravene safe housy :roll:
v KF dalej vynikajuca orientacia po mape myslim to cervene co ukazuje cestu,fakt to dodava atmosferu
a este mi vadilo stale blabotonie tej cernosky(baba z obchodu) do microfonu,lebo to je strasne debilny hlas
to cervene si mozes vypnut v options - realite dodava aj to ze v hre nemas crosshair ako v l4d - a tie safe housy kedze je to linearna hra tak nechapem co myslis tym rozmiestnenym - ano v KF je to trocha debilne vyriesene ale aspon sa tam da nakupovat, nie ako v l4D ze najdes na zemi nekonecno municii aj zbrani
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mam dohodu - my co mame radi L4D a paci sa nam, si budeme pisat spolocne v tejto teme venovanej L4D/2.

ty, co l4d/2 rad nemas, ale mas rad kf, mozes svoje ody na radost pisat v teme venovanej kf. Tiez nechodim do tem venovanych WoW, GTA a pod, kde je jasne, ze narazim na fanusikov, ktori nie su zvedavi na moj negativny nazor k tym nepodarkom :)

.. verim, ze k fakt podarenemu kusku ako je urcite aj killing floor, si v teme budes mat s kym pokecat a pookydavat konkurenciu.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som sa len vyjadril ku demu - snad mozem mat k danej hre vlastny nazor... Paress zacal rypat cize ok mozme prestat.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

jednotka ma nejak nebavila (hral som to len chvilu) ale skusil som demo dvojky a celkom sa mi to zapacilo. Je to sice taka bezducha strielacka ale atmosfera je tam celkom dobra.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tri rozhovory + gameplaye :) http://l4d.com/blog/post.php?id=3069
Drdek
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drdek »

to demo ostane každému nastálo alebo to zmizne ked vyjde original (17. Nov) ???
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Majens napísal:to demo ostane každému nastálo alebo to zmizne ked vyjde original (17. Nov) ???
Asi iba do vtedy,kým výjde plná hra . Teda aspoň s jednotkou to tak bolo ..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

demo sa mi pacilo. asi kupujem aj original :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

demo prijemne prekvapilo aj mna :) grafika sa mi viac paci ako v jednotke. asi pouvazujem nad kupou cez nejaku akciu...fakt treba skusit :)
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tak demo mam uz odohrate vyse 6 hodin :D cize u mna jasna kupa :) uz mam predobjednane
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skuste toto v deme:
Open the console, type sv_cheats 1 and enter the following:

upgrade_add explosive_ammo
-Exposive Ammo upgrade!

upgrade_add incendiary_ammo
-Incendairy Ammo upgrade!

upgrade_add laser_sights
-Adds a laser pointer to your current weapon!

give weapons_grenade_launcher
-Gives you the mighty Grenade Launcher!
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

skusal som ten grenade launcher,je to celkom dobre :D skoda ze to v deme striela errory :D
Napísať odpoveď