Len kamaratka alebo aj nieco viac?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jumbojet »

Maki asi si ma s niekym inym myslis, ja som ziadny dlhorocny vztah nemal ani nic podobne.

Ano Aiden, asi mas pravdu, vzdy to ma vyznam skusit, lenze niekedy ked sa clovek nad tym zamysli, tak dospeje k tomu, ze to vyznam nema. Mozno je to strach zo sklamania alebo co.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Aiden napísal:netrep...dovod si vzdy najdu :D
jo...potvrdzujem, zena ked chce dovod si najde...vzdy...prakticky kazdy ked chce, dovod si najde
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jumbojet napísal:Maki asi si ma s niekym inym myslis, ja som ziadny dlhorocny vztah nemal ani nic podobne.
kurna trapas - jasne uz si spominam... kto sa v tom ma vyznat po dlhsej dobe z tolkych userov? ....

ale moje slova platia... pokial je este sanca tak ju skus vyuzit lebo z tvojho prveho postu je jasne ze ju mas radsej ako kamosku a take sance sa proste nezahadzuju
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jumbojet napísal:Ano Aiden, asi mas pravdu, vzdy to ma vyznam skusit, lenze niekedy ked sa clovek nad tym zamysli, tak dospeje k tomu, ze to vyznam nema. Mozno je to strach zo sklamania alebo co.
tak ma ci nema? ;)...poviem ti jedno...urcite ma :)...
ak sa bojis autonehody, tak soferujes opatrne...ved aj tak dojdes do ciela...avsak nie vzdy to plati aj vo vztahoch ;)...castokrat treba zariskovat...raz, dva krat, x krat ...a hoci mozno prejdes cez par sklamani ten vysledok, ktory mozes dosiahnut v konecnom dosledku za to stoji
tak urcite necakaj na "spravnu chvilu, ktora raz mozno nastane"...vyuzi cas, ktory mas a necakaj prilis dlho
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Ako pises Maki, urcite ju mam rad, urcite viacej ako kamaratku a myslim, ze aj ona ma vnima mozno viac ako kamarata, pretoze tym co preskakala v poslednom case, tak som vedel o tom len ja a jej najlepsia kamaratka. Chvilu vahala ci mi to povedat, nakoniec som to z nej pomalicky vytiahol a nieco som si doplnil, takze som vedel presne o co ide, potom sme sa o tom porozpravali a nakoniec to vsetko dobre dopadlo. Aj par spolocnych znamych nam povedalo, ze preco spolu este nechodime, ze to je vidiet na nej ako sa ku mne sprava, ako ja ku nej, ako sa na seba pozerame a podobne.

Urcite mas pravdu Aiden, uz som cakal az moc, ved cakat pol roka by nikoho nebavilo, tak ako mna, tak ani ju. Aj ked musim povedat, ze za to cakanie mozem prevazne ja, teda takmer uplne len ja. Lenze mne to v niektorych situaciach ako keby nedoslo o co jej ide a co chce, pripadne sa nepohnem a nic nespravim. Uz som to olutoval, ved len minuly tyzden som 2x lutoval, ze som nic nespravil a teraz mi to pripada ako keby bolo uz neskoro.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh pridi urob jej fintu FN chyt ju jemne zospoduza tvar (palcek po sanke ruka jemne na licku) pribliz sa tak na 15 centi zaostri povedz ze daco tu mas a pak jej daj najvacsiu pusu aku vies :-D lol troiska sibnute fim ale chcel som len povedat sprav si situaciu na bozk a potm ten bozk daj :-) teda ak to chces este skusit obcas je mudrejsi jeden cin ako 3dni vypisovania si tuna
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Dnes som stretol kamaratku a tak som jej povedal, ci by sa jej nespytala ze ako so mnou. Najskor nechcela, ze ona sa do toho nebude miesat a potom slubila, ze sa jej opyta. Tak som jej vecer volal ci sa jej pytala a ze ano, ze jej povedala: "Neviem, mam pass."

Vyzera to tak, ze sance poriadne klesli kvoli tomu co sa stalo, teda co sa nestalo a malo sa stat :(
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pozri ja stale neviem, na co cakas...ved si v podstate este NIC neurobil...
je pekne, ze si si chcel pripravit cesticku pre svoj strach tym vyslanim kamaratky, ale co si tym ziskal?...nic...

daj jej pocitit, ze ti na nej zalezi...nech vie, ze by to malo zmysel...a ked si nie je ista, musis ju o tom presvedcit...
ale hlavne uz dalej necakaj!...to, ze si mysli, ze uz je neskoro neznamena, ze neskoro aj je

postav sa tomu ako chlap...bud zabojuj alebo sa na to rovno vykasli
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Mas uplnu pravdu, ved som nic neurobil. Stale mi ale beha hlavou to mam pass, ze ci to znamena, ze to zabalila a kasle na to ale druha moznost je, ze tomu nechava volny priebeh a vsetku iniciativu na mna. Skor mi pride ale ta prva moznost, pretoze uz od vikend neprezvonila pred spanim, vcera sa na mna divala tak divne, vobec neviem co si mam o tom mysliet.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

jumbojet napísal:Mas uplnu pravdu, ved som nic neurobil. Stale mi ale beha hlavou to mam pass, ze ci to znamena, ze to zabalila a kasle na to ale druha moznost je, ze tomu nechava volny priebeh a vsetku iniciativu na mna. Skor mi pride ale ta prva moznost, pretoze uz od vikend neprezvonila pred spanim, vcera sa na mna divala tak divne, vobec neviem co si mam o tom mysliet.
Take rozmyslanie nad malickostami poznam dost dobre. Lenze teba ta zobralo v tom zlom svetle a lames si hlavu nad podla mna nepodstatnou vecou. Moja skusenost je zas taka, ze ked sa nieco povedalo tak ja som bol z toho uplne happy, ze co o mne povedala, ale v skutocnosti bol stale opak pravdou. Vela som si myslel, polemizoval a cas plynul. Ja si myslim, ze treba zahodit vsetky negativne informacie za hlavu a skusit to co najskor. Ak to budes odkladat a nic nespravis (ved to dokonca aj sam pises v tvojich prispevkoch) tak to pojde stale dole a dole. Hovori sa lahko, no pre niekoho sa kona tazko, ako sa k tomu postavis je len a len na tebe. Neviem, podla mna nemas co stratit. Musis to brat aj troska optimisticky a nelamat si hlavu takymi vecami, ze "co ak mi povie nie" a pod. :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jumbo: nerozmyslaj nad tym, chod za tym co chces... polemizovanie ti nepomoze, musis sa rozhodnut... myslim,ze nemas co stratit... pokial je ta baba rozumna a posle ta dokelu tak kamarati zostanete aj tak, povies jej prepac ale musel som to skusit a budes mat aspon pokoj na dusi... pokial je je*la tak sa s tebou prestane bavit a ty aspon vies ze to nebola az taka uzasna kamoska a chvilku bolest zo "straty" prezijes a potom bude dobre... proste chod za tym a uvidis... .nadych vydych a bez
midnight_man
Guru
Guru

kurnava jumbo, uz co je moc to je moc. ved ty nic nerobis a co cakas ze sa ti hodi okolo krku? a "mam to pass" za to ze to povedala kamoske? pre mnato nic neznamena a dalsia vec, co ma krista 13? aby si sa pytal kamosiek ako si na toom s holkou? ved uz sa troska pozbieraj vojaku a rob nieco!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hh ja som debo ale co je to mas to pass :-D
a k tebe chlape pekne ze to tuna riesis ale heh tot by si mal riesit s nou ked uz nic ivac nevies tak jej posli link na tuto diskusiu hehe ale ako som vravel par prispevkov dozadu chod a pobozkaj ju ;-)

ja mam tez trapenie z holkou zoznamili sme sa boli sme kamosi potom sa to zlomilo a bolo to daco viac teda len par dni heh pak prisla jej matura a dako ju to preslo tvarili sme sa ze nic ted su tomu dva tyzdne vcera sme boli vonku a ja som jej dal pusu klasicku ako sme si davali aj predtym aj teraz heh a pak som jej dal dalsiu a pak som ju pobozkal a ona ma pobozkala naspat a po chvilke ma odsunula ze hej co robis ja ze nic :-) po chvilke som jej dal zasa pusu a potom zasa bozk a zasa zacala aj ona a po chvilke zasa odsunula ze hej co robis :-) a naco to pisem hehe nato ze ona ma tiez posunula na kolajnicu kamarata ale vcerajsim cinom som to nastartoval zasa tym spravnim smerom :-P hehe taze pojdeme von a ked panboch da budeme spolu :-P hehe proste POBOZKAJ JU a uvidis sak ako spieva desmod staci prstom ukazat na vychod na zapad :-)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Dnes mi pisala, ze sa nudi a tak som jej odpisal, ze aj ja sa nudim a co s tym. Potom som napisal, ze ci nejdeme von a ona na to, ze dnes nie, ze je unavena ci otapena. Vyzera to tak, ze som odstaveny.
midnight_man
Guru
Guru

jumbojet napísal:Dnes mi pisala, ze sa nudi a tak som jej odpisal, ze aj ja sa nudim a co s tym. Potom som napisal, ze ci nejdeme von a ona na to, ze dnes nie, ze je unavena ci otapena. Vyzera to tak, ze som odstaveny.
dnes nie, a kedy teda? jumbo uz sa pozbieraj prosimta a zober ju niekde vonka vecer kurna ...co to mame spravit za teba? to ze ti povie dnes nie lebo je unavena..ok zajtra je tiez den
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lol ty si nemkompletny ??? ocuj chlape sorry ze uz takto skaredy som nateba ale NACO SA TU LUTUJES kurnik nikdy neni neskoro a co ze je unavena chod zanou a zavolaj jej ze ahooj co robis ona ze lezi a ty jej povedz a co takto zbehnut von ja uz som pred tvojim barakom abo daco taketo. a v pohode nasukaj karmu - ale ver mi ze cim dlhsie budes tuna vymyslat a oplakavat tym sa tvoje sance zmensuju to mas ako v skole ked neodovzdas ulohu nacas cim neskorsie ju donesies tym horsie preteba,,, proste skus to lebo ak ti mam pravdu povedat uz to moc nezachranis ked sa s nou nedas dokopi bude ta to zozierat a aj tak sa uz zacinate vzdalovat ani to kamaratstvo uz asi nebude ake bolo taze hop hop a skus aspon ten vztah minimalne si sa aspon pokusil teda ak to skusis
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

jumbojet napísal:Dnes mi pisala, ze sa nudi a tak som jej odpisal, ze aj ja sa nudim a co s tym. Potom som napisal, ze ci nejdeme von a ona na to, ze dnes nie, ze je unavena ci otapena. Vyzera to tak, ze som odstaveny.
Teraz to prosim Ta neber ako urazku, ale Ty chlapce, si pribrzdeny a nie odstaveny.

Jasne, ze sa Tvoje sance zmensuju ked robis jedno obrovske nic preto, aby si dosiahol co chces. Uz Ti to tu napisalo vela ludi takze nemam moc chut sa opakovat, len Ti sem hodim jeden citat, jeden z mojich oblubenych, ktory...ako to povedat...pre Teba je momentalne k*rva aktualny...

Nestoj v zivote nikdy na mieste, lebo to dobre Ti utecie a to zle Ta dobehne.

Napis si ho dakam a citaj si ho dokola, aby si s auz konecne rozhybal. Nic Ta v zivote nebude srat a zozierat viac ako otazky typu..."Co keby som spravil toto...". Tak sa im vyhni.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Bez práce nie sú koláče.Logická fyzika : nič neurobíš => nič nedosiahneš.Pozri sa na to z tejto strany : Buď to skúsiš a dokašle sa to a nič z toho nebude.Budeš sklamaný ale prejde ťa to hneď ako uvidíš nejakú ďaľšiu dobrú holku ALEBO to neskúsiš a keď ti už nenechá otvorené vrátka budeš rovnako sklamaný ako keby si to skúsil a dokašlalo by sa to.Lenže ešte ako bonus sa budeš trápiť otázkami typu "Prečo som to neriešil keď bol čas?", "Prečo som bol taký debil a nič som nepodnikol?".Toto chceš dopustiť?Aj keby si bol akýkoľvek chorý človek dal by som ruku do ohňa za to že NIE !!!
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Podvecer som sa jej pytal co ide robit a ona na to, ze asi pojde na diskoteku. Tak som jej pisal, ze skoda. Ked sme sa stretli vecer, tak som sa nic nepytal, lebo som bol v tom, ze tam teda pojde aj s kamaratkami a kamaratmi.

Neskor som ju videl na ICQ a tak mi bolo jasne, ze nikam nesla a napisal som jej, ze co je doma. Ona na to, ze na disco pojde v sobotu a tak som odpisal, ze sme mohli niekde ist. V tom na mna vybehla, ze ona nebude robit co si zmyslim s podobne...... a uz to islo. Zacal som do nej davat, ona do mna, zaujimava vymena nazorov, aj som toho lutoval co som napisal, ale zase je dobre ze som to napisal a povedal som jej co si o tom myslim. Potom som jej dal vediet, ze mi bolo s nou fajn a ze ma mrzi co sa stalo, ze nech mi prepaci. Posledne co pisala bolo, ze to nebude riesit cez ICQ a ze sa o tom porozpravame, potom mi to vypadlo a tak som jej poslal aspon sms co sa stalo.

Kedze ma trosku vypite, mozno trosku viac, tak teraz ma aj mrzi co som pisal ale mam z toho normalny pocit, mozno aj taky lepsi pocit ze som jej to vsetko napisal, ulavilo sa mi, napisal som co ma trapilo a je mi to viacmenej v tejto chvili jedno. Cez vikend sa zrejme stretneme a tak neviem ako bude reagovat a ani neviem ako to bude vyzerat ked vytriezvem. Pravdepodobne ma to bude vsetko mrziet, ale pokazit som uz asi nemal co, pretoze som si pripadal, ze ma odpisala za posledny tyzden, bolo to uz vidiet na jej spravani a celkovo sa tak inak spravala, uz ani neprezvonila ked sla spat, ako keby sa na mna vysrala. Ked som jej ja prezvonil, tak odzvonila, ale to bolo uz asi len take z kamaratstva. Takze asi takto som dopadol.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zmeskal si vlak...
Napísať odpoveď