Zdravím, mám horeuvedený notebook - je tam grafika HD4000 a aj GT630M
Keď idem do Nvidia Control panel (obrazok v prilohe) tak tam na boku mám len tie 3 možnosti a chýbajú tam tie ďalšie (potrebujem si nadstaviť pre cs 1.6 aby sa to púštalo vo fullscreen, teraz to robí čierne pásy po bokoch ) .. skúšal som aj stiahnuť nový driver na tu GT630M ale ked ho pustim tak píše že sa nenašla kompatibilná grafika (asi to stále zaznamenáva tu HD 4000) v biose mám na výber len nejakú možnoť VMA a Optimus ..
Potrebujem proste aby to stále frčalo na tej GT630m
Lenovo Ideapad z580 - Intel HD4000 / GT630M
Re: Lenovo Ideapad z580 - Intel HD4000 / GT630M
skúšal si v CS options nastaviť rozlíšenie obrazovky? nastav si tam rozlíšenie pre widescreen a tam si nastav rozlíšnie napr. 1366x768
...ďalej ten tvoj ntb má funkciu optimus čo je že sa ti prepínajú grafiky podľa potreby alebo podľa toho ako si to nastavíš ..to sa nastavuje ručne v "Spravovanie nastavení 3D" čo máš na výber aj ty
vyber si tam zložku Programové nastavenia a tam si nastav pre CS 1.6 predvolenú grafiku
...ďalej ten tvoj ntb má funkciu optimus čo je že sa ti prepínajú grafiky podľa potreby alebo podľa toho ako si to nastavíš ..to sa nastavuje ručne v "Spravovanie nastavení 3D" čo máš na výber aj ty
vyber si tam zložku Programové nastavenia a tam si nastav pre CS 1.6 predvolenú grafiku