Let balonom
-
phatres1994
Star
Let balonom
Ahojte,
rad by som k oslave statnic podaroval letenku, alebo voucher na let balonom, no neviem sa rozhodnut pre konkretnu stranku. Nemam s tym ziadnu skusenost a na googli som vela recenzii nenasiel. Zaujimalo by ma teda, naco si dat pozor pri vybere, ktora lokalita je vhodnejsia na vyhlady popripade realne skusenosti. Dakujem
rad by som k oslave statnic podaroval letenku, alebo voucher na let balonom, no neviem sa rozhodnut pre konkretnu stranku. Nemam s tym ziadnu skusenost a na googli som vela recenzii nenasiel. Zaujimalo by ma teda, naco si dat pozor pri vybere, ktora lokalita je vhodnejsia na vyhlady popripade realne skusenosti. Dakujem
Re: Let balonom
Tak vieš, ak let dopadol zle, tak tí ľudia už nie sú schopní napísať negatívnu recenziu.phatres1994 napísal:Nemam s tym ziadnu skusenost a na googli som vela recenzii nenasiel.
Konkretnu firmu neviem odporucit, ale pokial ide o lokalitu tak vyber taku kde to obdarovany clovek pozna. Pozorovat zo vzduchu zname miesta je vzdy zaujimavejsie oproti tomu ked letis nad neznamou krajinou.
-
yoggy
Ono skor by som povedal, ze ten balon nema letiet nad lesom, ale nad nejakou zaujimavou lokalitou. Radsej by som letel nad Kapadociou ako nad Bratislavou...
niekde pod Tatrami sa lieta za 150 eur, ja by som šiel do toho to je zážitok na celý zivot
Ked Tatry tak z vetrona, to je este lepsie. Da sa ist pekne blizko k stitom a tie vyhlady stoja za kazde euro.
Poukaz: https://www.zlavomat.sk/akcia/706522-ne ... soke-tatry
Foto na inspiraciu:
Poukaz: https://www.zlavomat.sk/akcia/706522-ne ... soke-tatry
Foto na inspiraciu:
-
phatres1994
Star
bude to pre zenske pohlavie, asi je jej balon blizsi ako vetron, to by som skor bral ja 
-
javatar
Hardcore addict
Vetron je rozhodne adrenalinovejsi 
Inak ked sa rozhodnes tak tu posli vysledok. Nieco podobne budem v buducnosti urcite riesit. Voped dik.
Inak ked sa rozhodnes tak tu posli vysledok. Nieco podobne budem v buducnosti urcite riesit. Voped dik.
-
phatres1994
Star
javatar napísal:Vetron je rozhodne adrenalinovejsi
Ahoj, nežnemu pohlaviu pojde ako darcek poukaz na let balonom a ja si zadovazim ten let vetronom. Riesil som to so sestrou a ta povedala, ze pre dievca jej pride prirodzenejsi a zaujimavejsi let balonom, kedze ten vetron ako uz bolo spomenute vyzera viac adrenalinovo a nie je natolko romanticky.
Vybral som okolie, resp vacsiu cast mesta Kosice, kedze zvrchu su Kosice pekne a kocka je rodena Kosicanka.
Problemom akurat zostava, ze samotny let pre jedneho pasaziera je velmi drahy a za nomalnych okolnosti treba naplnit kos 8 ludmi, cim sa obmedzuje vyber datumov a pokial sa nenazbiera plny kos, tak sa neleti. Treba vziat do uvahy niekedy aj rozmedzie mesiacov zial.
Ak by ti to surilo z casoveho hladiska a chcel by si pre nu let nad Kosicami tak mozes skusit aj Aeroklub Bidovce. Ponukaju let na Viper SD-4 za velmi rozumnu cenu. Je to vyhliadkovy let s moznostou skusky pilotovania. Teraz nemaju v ponuke ziadne poukazy ale ked mas zaujem, napis im na facebooku a malo by sa to dat vybavit.
Let vetronom mozes absolvovat aj v Presove ale tam sa lieta iba cez vikendy, Poprad je z tohto pohladu lepsi + zazitok je znasobeny lietanim v Tatrach.
Let vetronom mozes absolvovat aj v Presove ale tam sa lieta iba cez vikendy, Poprad je z tohto pohladu lepsi + zazitok je znasobeny lietanim v Tatrach.
Lokality: Tokaj, Kosice, Poprad-Tatry (prelet ponad Tatry je s pasaziermi velke riziko, nikto rozumny to nerobi) www.balon.sk Asi najskusenejsia firma na Slovensku.
Letiet sa da len v dobrom pocasi, v letnych mesiacoch kvoli termike len skoro rano alebo pred zapadom slnka, nesmie byt bezvetrie ani silny vietor (problem je ak fuka silny vietor pri zemi ale aj ked fuka zly smer/silny vietor vo vyssich vyskach). Treba sa obliect sportovo (hlavne nie topanky na ihlickach
) Nikto nikdy nevie, kde pristane, vacsinou sa pristava na poli a casto v tazko pristupnom terene. V balone je normalne teplo aj 2km nad zemou, vyssie sa standardne nelieta.
Vzhladom na tieto obmedzenia sa neda urcit presny den letu, stava sa (skor vynimocne, vacsinou sa to vie vopred podla predpovede), ze sa let zrusi az na mieste, ked predpoved pocasia nevyjde. Let trva 1 hodinu.
Letiet sa da len v dobrom pocasi, v letnych mesiacoch kvoli termike len skoro rano alebo pred zapadom slnka, nesmie byt bezvetrie ani silny vietor (problem je ak fuka silny vietor pri zemi ale aj ked fuka zly smer/silny vietor vo vyssich vyskach). Treba sa obliect sportovo (hlavne nie topanky na ihlickach
Vzhladom na tieto obmedzenia sa neda urcit presny den letu, stava sa (skor vynimocne, vacsinou sa to vie vopred podla predpovede), ze sa let zrusi az na mieste, ked predpoved pocasia nevyjde. Let trva 1 hodinu.