Caute
nakolko sa jedna o prvy moj let s prestupom prosim o radu ci pomoc
leti mi to zajtra z Prahy do New Yorku s medzipristanim v Milane, na prestup mam 1h a 5minut co si myslim je snad dostatok casu
chcem sa ale opytat ako to je s check-in om v Milane..
predstavujem si to tak ze v Prahe mi daju boarding pass na let Praha - Milano a aj na Milano - New York alebo budem musiet na check-in este aj v Milane?
a taktiez ak sa tu niekto najde kto uz v Milane na letisku Malpensa bol ci prestupoval tak uvytam kazdu radu:)
Let do NY prestup v Milane dotaz
Re: Let do NY prestup v Milane dotaz
v prahe pojdes na check-in...dostanes 2 letenky, odovzdas batozinu, ktoru si vyzdvihnes az v NY.
V Milane prejdes hlavnou security kontrolou.
V Milane prejdes hlavnou security kontrolou.
to zalezi od spolocnosti ktoru letis ako to maju riesene
ja som zazil ze som sa na druhom ci tretom prestupe musel vzdy chceck inovat v hlavnej hale ako keby som bol novy pasazier a zazil som uz aj take ze ma z letiskovej drahy sameho obsluha letiska doniesla do druheho lietadla bez check inu, nakolko jeden let meskal a dalsi spoj by som mal az o 24 hodin, lietadlo v madride na mna cakalo cca 1 hodinu no nebola to moja chyba... prestupoval som uz aj v milane a vsetko preslo v pohode, len dufam ze neletis air italia, ked som s nimi letel do miami z milana len trval 12 hodin a ked som letel z vancoueru do frankfurktu co je podstatne vacsia zdialenost tak to trvalo 9 a pol hodiny... to bola ale lufthansa
na letisku v prahe sa opytaj oni ti presne povedia, ale asi klasicky check in spravis prejdes cez kontrolu a ides dalej, s tym ze batozinu riesis az v NY ako bolo spominane
ja som zazil ze som sa na druhom ci tretom prestupe musel vzdy chceck inovat v hlavnej hale ako keby som bol novy pasazier a zazil som uz aj take ze ma z letiskovej drahy sameho obsluha letiska doniesla do druheho lietadla bez check inu, nakolko jeden let meskal a dalsi spoj by som mal az o 24 hodin, lietadlo v madride na mna cakalo cca 1 hodinu no nebola to moja chyba... prestupoval som uz aj v milane a vsetko preslo v pohode, len dufam ze neletis air italia, ked som s nimi letel do miami z milana len trval 12 hodin a ked som letel z vancoueru do frankfurktu co je podstatne vacsia zdialenost tak to trvalo 9 a pol hodiny... to bola ale lufthansa
na letisku v prahe sa opytaj oni ti presne povedia, ale asi klasicky check in spravis prejdes cez kontrolu a ides dalej, s tym ze batozinu riesis az v NY ako bolo spominane
este, ze letel dnes, zajtra maju na MXP a LIN 24-hodinovu stavku