Let lietadlom
Re: Let lietadlom
Jedine co je na emirates economy lepsie je ze tam nemas plastovy pribor inac to nie je nic extra.
-rozhodujuci je premna volny priestor,kvalita sedadlachlapec10 napísal: letel a podla mna vobec... Co som skusil tak u mna najlepsii Singapore Airlines a dalej fajn aj Qatar Airways, Turkish celkom aj Swiss. Emirates je podla mna nadpriemer, ale nic co by som si pamatal a uz vobec nie nieco za co by som si priplatil..
Tiez je dolezite co porovnavas, sedadlo, priestor, jedlo, posadky, alkohol, wifi ale beardie ma pravdu, eco je eco, tam vela vody nenamutis
a este maju alkohol(vratane tvrdeho) v cene. na pocudovanie to uz nie je az tak rozsirene ako by clovek cakal.ropman napísal:Jedine co je na emirates economy lepsie je ze tam nemas plastovy pribor inac to nie je nic extra.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Posledny mesiac som letel s Air France, KLM a Bangkok Airways. Vsade alkohol v economy triede zadarmo, dokonca v KLM ho mali na rozdavali a aj rozne lepsie kusky, ci to boli vina alebo whiskey. Pred rokom ked som letel s Qatar Airways, tak detto. Zatial najlepsie hodnotim prave Qatar Airways - lietadlo malo najviac miesta na nohy, vyber tusim zo 4 jedal, alkohol, celkovo sluzby ako boli napoje, lahke snacky ci sladkosti neustale pocas letu.
vsak ja nepisem, ze nie je nikde inde, iba ze nie je vsade a povazujem to za plus.
Taka rada pri vacsich letoch, okrem toho co Vam daju pri jedlach/baroch... normalne sa postav a chod do kuchyne a tam si vypytaj dvojitu coho chces... oni su radi ze si nezvonil... na A380 su kolko 3 kuchynky? cize za par minut si na mol ...
-
hojko
Site Admin
Retne: Tak, tak, treba sa dvihnut a ist ku kuchynke. Napriklad taky KLM tam ma pre ludi hodene take plastove misky/bednicky a v nich su keksy, Mentos, male mineralky, male dzusy... a ostatne veci ako vino ci alkohol v pohode naleje obsluha (tak to bolo v 777-300ER).
-
Fabo
Hardcore addict
u Emirates sedadla OK, ale teda priestor o nicom, hlavne v 777. v A380 taky priemergogo956 napísal: -rozhodujuci je premna volny priestor,kvalita sedadla
Čakalo na to kým sa vyprázdni pristávacia dráha ? Alebo niečo v tom zmysle.
V Brne je ta dráha prázdna stále 
Je to pravidelny vycvik posádok (touch and go), robí sa to často, aj Austrian tam 2x do roka trénuje
Je to pravidelny vycvik posádok (touch and go), robí sa to často, aj Austrian tam 2x do roka trénuje
Zeby skusobny let/vycvik? V ten isty den letel 3x BRQ-BRQ (QS102) a 1x (QS109)
https://www.flightradar24.com/data/flights/qs102
https://www.flightradar24.com/data/flights/qs109
https://www.flightradar24.com/data/flights/qs102
https://www.flightradar24.com/data/flights/qs109
jo, je to touch and go výcvik, nedávno sme to mali aj nad Košicami
kolko alkoholu si inac mozem nakupit v duty free?
takze tam neplati limit urceny zakonmi o dovoze alkoholu? este by som dodal, ze budem nakupovat mimo eu(ua).
-
chlapec10
Addict
narazal na to ze kupit mozes kolko chcesM142 napísal:takze tam neplati limit urceny zakonmi o dovoze alkoholu? este by som dodal, ze budem nakupovat mimo eu(ua).
Tu mas limity:
Tabak
200 cigarettes or
100 cigarillos or
50 cigars or
250 grammes tobacco or
a proportionate combination of these goods.
Alkohol:
1 litre of spirit drinks of an alcohol strength by volume exceeding 22 % or undenatured ethyl alcohol of an alcoholic strength by volume of 80 % or higher or
2 litres of alcohol and alcoholic beverages of an alcohol strength by volume up to 22 % or
a proportionate combination of these goods and
4 litres of non-sparkling wine and
16 litres of beer
Mozes samozrejme doviest aj viac, ale v tom pripade mozes doplatit DPH colnikom alebo risknut ze ta nahodne neskontroluju a ak skontrolujum tak doplatis DPH + pokuta
jasne, diky, inac som si aj myslel, ze to tak je, len dva weby mali trocha nejasne odpovede na tuto otazku, tak som si to chcel ujasnit.
Cestujes kam chces, alebo podla toho kam su akcie na letenky?