Let lietadlom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ako najradšej cestujete ???

Autom
181
41%
Lietadlom
153
34%
Autobusom
18
4%
Loďou
17
4%
Vlakom
76
17%

Celkom hlasov: 445

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Sak ja viem citat neboj :) Ide o tu neznesitelnu bolest co pri tom clovek preziva...aj pri tom 'odlahovani'
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja lietam každú chvíľu a žiadnu neznesiteľnú bolesť som ešte necítila.... :smt104
Ja väčšinou zaspím ešte pred vzlietnutím a budím sa tesne pred pristávaním.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nieje horsej bolesit ked pristavate a pri tom mate upchate nosne dutiny plus horucku. nad Viednou, kde nemohol pristat na prvy krat a striedavo stupal a klesal som myslel, ze mi roztrhne hlavu. Bola to takmer nepredstavitelna bodava bolet po celej hlave... brrr nikdy viac v takom stave letiet. Nezelal by som to zazit naozaj nikomu.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

zuzkazuzka napísal:Ja lietam každú chvíľu a žiadnu neznesiteľnú bolesť som ešte necítila.... :smt104
Ja väčšinou zaspím ešte pred vzlietnutím a budím sa tesne pred pristávaním.
Joj jak ja ti zavidim ten spanok vlietadle...ja kym nebudem lietat do destinacii, kde leti aspon 747cka, a kym nebudem mat prachy na prvu triedu tak si asi velmi nepospim...ako sa snazi mtak sa snazim nemozem sa tam vmestit, striedam polohy, boli ma chrbtica, je to nepohodlne....radsej by som stal....a spat sa neda pri takych stiesnenych priestoroch. :(
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Lub0$ napísal:Joj jak ja ti zavidim ten spanok vlietadle...ja kym nebudem lietat do destinacii, kde leti aspon 747cka, a kym nebudem mat prachy na prvu triedu tak si asi velmi nepospim...ako sa snazi mtak sa snazim nemozem sa tam vmestit, striedam polohy, boli ma chrbtica, je to nepohodlne....radsej by som stal....a spat sa neda pri takych stiesnenych priestoroch. :(
jj presne...za takychto podmienok sa spat neda a mne ani zvedavost nedovoli spat a tie 2 hodinky co lietam cez prazdniny do londyna su v poho.... ale ked je ten let dlhsi potom je to uz horsie. 747-cke som este ani ja neletela ale dufam ze sa mi raz takeho stastia naskytne :) :) :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Letel som do Londyna, Dusseldorfu, Philadelphie, Singapuru a do Kosic...
Vzlet a pristavanie si vychunavam, pocas letu som nikdy nespal a v lietadle sa nudim.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Misuliatko napísal:jj presne...za takychto podmienok sa spat neda a mne ani zvedavost nedovoli spat a tie 2 hodinky co lietam cez prazdniny do londyna su v poho....
Este pochopim ked nevies zaspat v Autobuse :) Ale v Lietadle je uplny klud ... Tam ked som unaveny tak ma zlomi asi 2minuty po Starte :) A zobudim sa bud na Obcerstvenie alebo az ked vytahuje Klapky a Podvozok.
Misuliatko
Expert
Expert

Shark NX napísal:Este pochopim ked nevies zaspat v Autobuse :) Ale v Lietadle je uplny klud ... Tam ked som unaveny tak ma zlomi asi 2minuty po Starte :) A zobudim sa bud na Obcerstvenie alebo az ked vytahuje Klapky a Podvozok.
ja nezaspim preto lebo nemozem ale preto ze mi to zvedavost nedovoli..lietam parkrat do roka a kamosi sa ma nevedia pochopit co ja stale pozeram na tie mraky a co mam z toho ze pozeram ako nado/podomnou lietaju lietadla :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ja som tiez pozeral :) ... Ale ked lietas uz niekolko rokov tak okrem startu a pristatia nie je na co pozerat :)
Akurat ked su pekne mracna tak to z vrchu vyzera ako Antarktida.
Misuliatko
Expert
Expert

Shark NX napísal:Tak ja som tiez pozeral :) ... Ale ked lietas uz niekolko rokov tak okrem startu a pristatia nie je na co pozerat :)
Akurat ked su pekne mracna tak to z vrchu vyzera ako Antarktida.
ja viem ze ma to po neakom case zacne nudit ale pokial ma to bavi tak mi aspon rychlejsie ubehne cas v lietadle :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark NX napísal:Este pochopim ked nevies zaspat v Autobuse :) Ale v Lietadle je uplny klud ... Tam ked som unaveny tak ma zlomi asi 2minuty po Starte :) A zobudim sa bud na Obcerstvenie alebo az ked vytahuje Klapky a Podvozok.
Aspon neklam :P Kedze nechce sa mi verit aby si si sa kludne ulozil so svojimi dvoma metrami v lietadle....sa mi to nejak nezda...bud sedis uplne v predu, alebo sedis pri bezpecnostnom vychode, inac si to neviem predstavit. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lubo$ ja som si zvykol na tu vysku ... A hlavne sa vyspim aj na drevenych doskach ... Cize nejak sa tam ulozim a vdaka svojej vyske mam hlavu nad opierku ... Cize si ju len zaklonim a spim jak mrtvola.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Lub0$ napísal:Aspon neklam :P Kedze nechce sa mi verit aby si si sa kludne ulozil so svojimi dvoma metrami v lietadle....sa mi to nejak nezda...bud sedis uplne v predu, alebo sedis pri bezpecnostnom vychode, inac si to neviem predstavit. :)
Cisto teoreticky este sa da aj v chodbicke :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

chlapec10 napísal:Cisto teoreticky este sa da aj v chodbicke :lol:
Tak to hej, tiez som nad tym uvazoval uz :D
Ale nemohli by prejst s tym obcerstvenim...a to by asi zoparludi nadavalo potom :P
Misuliatko
Expert
Expert

Lub0$ napísal:Tak to hej, tiez som nad tym uvazoval uz :D
Ale nemohli by prejst s tym obcerstvenim...a to by asi zoparludi nadavalo potom :P
mozno by sa na tu chvilku uhol :lol: :lol:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Lietadlom som letel len raz v zivote - teda 2krat tam a naspat - a bolo to super, velmi sa mi to pacilo aj ked som sa bal - mal som vtedy asi 8 .

Leteli sme na Tupoleve - stara ruska masinka , takze to ziadna vyhra nebola .

Ale radsej 100 krat letiet lietadlom ako raz autom . Na aute sa mozes zabit aj ked si ides kupit rozky do obchodu .

Zabit sa v lietadle je ovela menej pravdepodobne a este je sanca , ze na tvoju pocest vyhlasia štátny smútok :lol:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ale radsej 100 krat letiet lietadlom ako raz autom
To máš teda pravdu, v aute sa dosť zle lieta.

K téme: Ešte som neletel, ani sa tak skoro nechystám, ale ak bude treba, nebudem robiť drahoty, pospím si a bude dobre, ja totiť všade bez problémov zaspím.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stara ruska masinka... to mi vzdy pride vtipne :D na 95% si letel so spolocnostou Slovenske Aerolinie, ktorych Tucka mali v case predaja 5(!) rokov. Spolocnost ich vymenila za o 10 az 15 rokov starsie lietadla B737-300.

edit: @ Sharkovo zmestenie sa - neporovnavajme LOT a CSA s dobytcakom RYR...
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Podelim sa s vami o najnovsie letecke zazitky :)
Dnes som sa vratil z famoznej dovolenky na Maledivoch a nalietali sme toho celkom dost.
Leteli sme Vienna -> Doha (Qatar) -> Male (hl.mesto) -> hydroplanom k nasmu ostrovu....a detto spat samozrejme.

Letecka spolocnost bola Qatar Airways, uplna parada, tak dobre jedlo som v lietadle este nemal a to som uz mam co to nalietane, alko/nealko napoje v cene-keby clovek chcel tak moze pit ''nonstop'' :). Ostatne sluzby, cabin crew, vybava lietadla (A320,A330) na najvyssej urovni. Urcite si zasluzia 5* hodnotenie. Ziadne problemy nenastali...a je pravda,ze aj pre mna je zaujimavy uz iba start a pristatie.

Este k spominanemu hydroplanu, bol to de Havilland DHC-6 Twin Otter, velmi zaujimava skusenost...vnutri bol samozrejme dost velky hluk kvoli motorom za tenkymi okienkami, ale inak parada, tu je start a pristanie este zaujimavejsie. Udivilo ma ako s tym vedia sikovne ''zaparkovat'', normalne automobilovym sposobom do pozdlzneho statia medzi dalsie 2 lietadla :) Pomocou ovladania tahu jednotlivych vrtul sa to dari velmi efektne.
Presne tento to bol: http://www.flightglobal.com/airspace/ph ... -otter.jpg

Chystam sa este s frajerkou do Tuniska v Auguste/Septembri, ale obavam sa, ze 5* aerolinka to nebude...napisem potom report. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Qatar patri medzi tych zopar nejlepsich aerolinii na svete. Bohuzial na let do Tuniska sa musis pripravit v kazdom pripade na neprijemne vytriezvenie po Qatari.
Napísať odpoveď