Let lietadlom
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nieje horsej bolesit ked pristavate a pri tom mate upchate nosne dutiny plus horucku. nad Viednou, kde nemohol pristat na prvy krat a striedavo stupal a klesal som myslel, ze mi roztrhne hlavu. Bola to takmer nepredstavitelna bodava bolet po celej hlave... brrr nikdy viac v takom stave letiet. Nezelal by som to zazit naozaj nikomu.
Joj jak ja ti zavidim ten spanok vlietadle...ja kym nebudem lietat do destinacii, kde leti aspon 747cka, a kym nebudem mat prachy na prvu triedu tak si asi velmi nepospim...ako sa snazi mtak sa snazim nemozem sa tam vmestit, striedam polohy, boli ma chrbtica, je to nepohodlne....radsej by som stal....a spat sa neda pri takych stiesnenych priestoroch.zuzkazuzka napísal:Ja lietam každú chvíľu a žiadnu neznesiteľnú bolesť som ešte necítila....![]()
Ja väčšinou zaspím ešte pred vzlietnutím a budím sa tesne pred pristávaním.
-
Misuliatko
Expert
jj presne...za takychto podmienok sa spat neda a mne ani zvedavost nedovoli spat a tie 2 hodinky co lietam cez prazdniny do londyna su v poho.... ale ked je ten let dlhsi potom je to uz horsie. 747-cke som este ani ja neletela ale dufam ze sa mi raz takeho stastia naskytneLub0$ napísal:Joj jak ja ti zavidim ten spanok vlietadle...ja kym nebudem lietat do destinacii, kde leti aspon 747cka, a kym nebudem mat prachy na prvu triedu tak si asi velmi nepospim...ako sa snazi mtak sa snazim nemozem sa tam vmestit, striedam polohy, boli ma chrbtica, je to nepohodlne....radsej by som stal....a spat sa neda pri takych stiesnenych priestoroch.
-
Shark NX
Addict
Este pochopim ked nevies zaspat v AutobuseMisuliatko napísal:jj presne...za takychto podmienok sa spat neda a mne ani zvedavost nedovoli spat a tie 2 hodinky co lietam cez prazdniny do londyna su v poho....
-
Misuliatko
Expert
ja nezaspim preto lebo nemozem ale preto ze mi to zvedavost nedovoli..lietam parkrat do roka a kamosi sa ma nevedia pochopit co ja stale pozeram na tie mraky a co mam z toho ze pozeram ako nado/podomnou lietaju lietadlaShark NX napísal:Este pochopim ked nevies zaspat v AutobuseAle v Lietadle je uplny klud ... Tam ked som unaveny tak ma zlomi asi 2minuty po Starte
A zobudim sa bud na Obcerstvenie alebo az ked vytahuje Klapky a Podvozok.
-
Misuliatko
Expert
ja viem ze ma to po neakom case zacne nudit ale pokial ma to bavi tak mi aspon rychlejsie ubehne cas v lietadleShark NX napísal:Tak ja som tiez pozeral... Ale ked lietas uz niekolko rokov tak okrem startu a pristatia nie je na co pozerat
Akurat ked su pekne mracna tak to z vrchu vyzera ako Antarktida.
Aspon neklamShark NX napísal:Este pochopim ked nevies zaspat v AutobuseAle v Lietadle je uplny klud ... Tam ked som unaveny tak ma zlomi asi 2minuty po Starte
A zobudim sa bud na Obcerstvenie alebo az ked vytahuje Klapky a Podvozok.
-
chlapec10
Addict
Cisto teoreticky este sa da aj v chodbickeLub0$ napísal:Aspon neklamKedze nechce sa mi verit aby si si sa kludne ulozil so svojimi dvoma metrami v lietadle....sa mi to nejak nezda...bud sedis uplne v predu, alebo sedis pri bezpecnostnom vychode, inac si to neviem predstavit.
-
Misuliatko
Expert
mozno by sa na tu chvilku uholLub0$ napísal:Tak to hej, tiez som nad tym uvazoval uz![]()
Ale nemohli by prejst s tym obcerstvenim...a to by asi zoparludi nadavalo potom
Lietadlom som letel len raz v zivote - teda 2krat tam a naspat - a bolo to super, velmi sa mi to pacilo aj ked som sa bal - mal som vtedy asi 8 .
Leteli sme na Tupoleve - stara ruska masinka , takze to ziadna vyhra nebola .
Ale radsej 100 krat letiet lietadlom ako raz autom . Na aute sa mozes zabit aj ked si ides kupit rozky do obchodu .
Zabit sa v lietadle je ovela menej pravdepodobne a este je sanca , ze na tvoju pocest vyhlasia štátny smútok
Leteli sme na Tupoleve - stara ruska masinka , takze to ziadna vyhra nebola .
Ale radsej 100 krat letiet lietadlom ako raz autom . Na aute sa mozes zabit aj ked si ides kupit rozky do obchodu .
Zabit sa v lietadle je ovela menej pravdepodobne a este je sanca , ze na tvoju pocest vyhlasia štátny smútok
-
insane
Light Star
Podelim sa s vami o najnovsie letecke zazitky 
Dnes som sa vratil z famoznej dovolenky na Maledivoch a nalietali sme toho celkom dost.
Leteli sme Vienna -> Doha (Qatar) -> Male (hl.mesto) -> hydroplanom k nasmu ostrovu....a detto spat samozrejme.
Letecka spolocnost bola Qatar Airways, uplna parada, tak dobre jedlo som v lietadle este nemal a to som uz mam co to nalietane, alko/nealko napoje v cene-keby clovek chcel tak moze pit ''nonstop''
. Ostatne sluzby, cabin crew, vybava lietadla (A320,A330) na najvyssej urovni. Urcite si zasluzia 5* hodnotenie. Ziadne problemy nenastali...a je pravda,ze aj pre mna je zaujimavy uz iba start a pristatie.
Este k spominanemu hydroplanu, bol to de Havilland DHC-6 Twin Otter, velmi zaujimava skusenost...vnutri bol samozrejme dost velky hluk kvoli motorom za tenkymi okienkami, ale inak parada, tu je start a pristanie este zaujimavejsie. Udivilo ma ako s tym vedia sikovne ''zaparkovat'', normalne automobilovym sposobom do pozdlzneho statia medzi dalsie 2 lietadla
Pomocou ovladania tahu jednotlivych vrtul sa to dari velmi efektne.
Presne tento to bol: http://www.flightglobal.com/airspace/ph ... -otter.jpg
Chystam sa este s frajerkou do Tuniska v Auguste/Septembri, ale obavam sa, ze 5* aerolinka to nebude...napisem potom report.
Dnes som sa vratil z famoznej dovolenky na Maledivoch a nalietali sme toho celkom dost.
Leteli sme Vienna -> Doha (Qatar) -> Male (hl.mesto) -> hydroplanom k nasmu ostrovu....a detto spat samozrejme.
Letecka spolocnost bola Qatar Airways, uplna parada, tak dobre jedlo som v lietadle este nemal a to som uz mam co to nalietane, alko/nealko napoje v cene-keby clovek chcel tak moze pit ''nonstop''
Este k spominanemu hydroplanu, bol to de Havilland DHC-6 Twin Otter, velmi zaujimava skusenost...vnutri bol samozrejme dost velky hluk kvoli motorom za tenkymi okienkami, ale inak parada, tu je start a pristanie este zaujimavejsie. Udivilo ma ako s tym vedia sikovne ''zaparkovat'', normalne automobilovym sposobom do pozdlzneho statia medzi dalsie 2 lietadla
Presne tento to bol: http://www.flightglobal.com/airspace/ph ... -otter.jpg
Chystam sa este s frajerkou do Tuniska v Auguste/Septembri, ale obavam sa, ze 5* aerolinka to nebude...napisem potom report.