Let lietadlom
Re: Let lietadlom
hlavne napis datum odletu a priletu, lebo aj ked sa to nezda, je to velmi dolezity parameter
okrem toho, kupovat letenky na poslednu chvilu vyjde vzdy najdrahsie
okrem toho, kupovat letenky na poslednu chvilu vyjde vzdy najdrahsie
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam najlepsie skusenosti s checkfelix.at
-
hojko
Site Admin
Dobry vyhladavac je aj na www.skyscanner.net, teda minimalne dokaze ponuknut lepsie ceny ako Pelikan v oblasti mimo Europy.
Ako uz bolo poznamenane, bez datumu priletu sa tazko nieco hlada a kupovat letenku 5 dni pred odletom, tak to je dost drahe.
Ako uz bolo poznamenane, bez datumu priletu sa tazko nieco hlada a kupovat letenku 5 dni pred odletom, tak to je dost drahe.
-
TommyHot
Addict
Ja mam (okrem akcniletenky) najlepsie skusenosti s lacneletenky.sk. Predvcerom som si akurat kupil spiatocnu Budapest -> Helsinki -> Incheon. Cakanie vo Finsku len 2.5 hodiny a cena 584
skyscanner mal rovnake ceny (ak to budete checkovat, tak turkish airlines som zamerne vynechal aj ked su lacnejsi od Finnair, kedze maju relativne vysoku nehodovost a spolu s ruskymi aerolinkami spadaju do kategorie - radsej ist na bicykli, ako letiet s tymito)
Takze 13.7 idem z prahy do NY (JFK letisko) cena letenky ma stala 840e, idem s delta air lines. Isiel com cez satur a nevedala mi odpovedat ci maju zastrcku v lietadle, keby ze mam prirucnu batozinu noťas.
Rano pridem s autobosom do prahy, Florenc. Povedala mi ako sa mam dostat na letisko a ako je to s listkami na metro alebo mhd.
Vdaka za odpoved
Rano pridem s autobosom do prahy, Florenc. Povedala mi ako sa mam dostat na letisko a ako je to s listkami na metro alebo mhd.
Vdaka za odpoved
Do Prahy lieta Boeing 767, zastrcky su len v niektorych z nich, a ak ano, tak lenv prednych economy radach.
Letenka do New Yorku sa da kupit tak 3 mesiace dopredu za nejakych 400-500 euro, podla toho, ci je nejaka akcia. Mal si ist z Viedne, to by si mal blizsie...
Th: zrovna Turkish vyhralo 2 roky po sebe ocenenie pre najlepsiu europsku aerolinku. 2 mesiace dozadu som s nimi letel do Istanbulu, taky skvely servis na 2-hodinovych letoch uz davno ziadna ina europska aerolinka neponuka. A to stala rtn letenka VIE-SAW 55 euro.
Letenka do New Yorku sa da kupit tak 3 mesiace dopredu za nejakych 400-500 euro, podla toho, ci je nejaka akcia. Mal si ist z Viedne, to by si mal blizsie...
Th: zrovna Turkish vyhralo 2 roky po sebe ocenenie pre najlepsiu europsku aerolinku. 2 mesiace dozadu som s nimi letel do Istanbulu, taky skvely servis na 2-hodinovych letoch uz davno ziadna ina europska aerolinka neponuka. A to stala rtn letenka VIE-SAW 55 euro.
-
TommyHot
Addict
beardie mne uplne staci, ze v 2009 havarovali /a predtym tiez velakrat/, kdezto Finnair mal poslednu nehodu v 60. rokoch. Tych 10 euro hore dole pre vnutorny pokoj mi za to stoji. Navyse radsej budem na letisku ocumovat ceckate blondinky, ako moslimske cernoty
proste turci ma vobec nelakaju aj keby sa veziem v prvej triede s holymi letuskami...
Mimochodom ja som mal skvely servis aj cez ceske aerolinky, navyse typek plynule rozpraval 4 jazykmi aj vratane prizvuku, takze som ani nezaregistroval, ze sedim v ceskom lietadle. A pivecko bolo samozrejme paradne...
Mimochodom ja som mal skvely servis aj cez ceske aerolinky, navyse typek plynule rozpraval 4 jazykmi aj vratane prizvuku, takze som ani nezaregistroval, ze sedim v ceskom lietadle. A pivecko bolo samozrejme paradne...
-
KaptMichal
King
Myslim, ze pravdepodobnost, ze padne lietadlo z EU je takmer skoro rovnaka pre vsetky aerolinky... btw. k turcom odisla zo skyeurope spolu s lietadlami aj kopa nasich pilotov.
Ved jasne, Finnair je tiez europska spicka, mal som s nimi par europskych letov.
Najblizsie ma caka este Air Baltic a potom par longhaulov s Koreanom, treba toho otestovat co najviac
Najblizsie ma caka este Air Baltic a potom par longhaulov s Koreanom, treba toho otestovat co najviac
-
TommyHot
Addict
KaptMichal vies aj o dalsich europskych spolocnostiach, ktore maju tak casto nehody?
beardie ten Korean zavidim.. oni maju mrte krasne letusky /je to podmienka/. Ja si velmi pochvalujem aj China Southern, kde su tiez neskutocne krasky a su aj velmi mile. I ked na lokalnych letoch to bolo s tym pristupom trochu horsie a to ani nemali plne lietadla.
beardie ten Korean zavidim.. oni maju mrte krasne letusky /je to podmienka/. Ja si velmi pochvalujem aj China Southern, kde su tiez neskutocne krasky a su aj velmi mile. I ked na lokalnych letoch to bolo s tym pristupom trochu horsie a to ani nemali plne lietadla.
-
KaptMichal
King
Definuj casto
Ta spolocnost funguje uz od zaciatku 40-tych rokov, ak nie dlhsie... Naposledy sice padlo lietadlo relativne nedavno v 2009 ale nezomreli ani zdaleka vsetci... Cize je to celkom relativne, turkish ja vobec nepovazujem za nejaku rizikovu aerolinku, o nic viac ako ostatne europske firmy. Ale priznam sa, ze aj ja by som radsej letel Finnairom ako Turkishom..
-
TommyHot
Addict
Mozes konkretizovat? Lebo ja neviem o ziadnej /s vynimkou aeroflotu/, ktora ma taku vysoku nehodovost.KaptMichal napísal:Cize je to celkom relativne, turkish ja vobec nepovazujem za nejaku rizikovu aerolinku, o nic viac ako ostatne europske firmy.
niekedy sa rozpisem podrobnejsie, ale nie je to len obycajny letTommyHot napísal:beardie ten Korean zavidim..
Pripadne detaily cez SS
-
chlapec10
Addict
vysvetli prosim pojem "vysoka nehodovost" lebo ak nim myslis pocet havarovanych lietadiel tak si uplne mimo...TommyHot napísal: Mozes konkretizovat? Lebo ja neviem o ziadnej /s vynimkou aeroflotu/, ktora ma taku vysoku nehodovost.
-
TommyHot
Addict
Myslim vsetky incidenty, nie len smrtelne havarie, ale aj tuknutia, rozne pochybenia pilotov atd. Aeroflot ich ma na krku az az...
-
KaptMichal
King
Tak potom by si si mal zistit kolko aeroflot spravil letov pred rozpadnutim ZSSR, a zistil by si, ze index nehodovosti nie je vobec nejak extremne vysoky... Hlavne ked chces este zaratavat nehody spred dajme tomu 70tych rokov, potom ti cisla rapdine narastu. To by mozno aj CSA nesplnalo tvoje kriterium "bezpecnej" aerolinky.
-
TommyHot
Addict
Mna hlavne zaujimaju nehody za posledne desatrocia. V tomto je na tom Aeroflot sice dobre, ale ja rusom neverim ani hlavu na krku a asi by ma nikto nepresvedcil aby som im sadol do lietadla.
moze byt letenka vo forme ako vytlacene A4 papiere? Lebo na prvych dvoch papieroch mam "electronic ticket passenger itinerary receipt" a podrobnosti. Na druhych dvoch papieroch mam " your itinerary" a podrobnosti. Lebo kamos mi vravel ze mal letenku ako listok a toto mi dala z cestovky (zabudol som sa jej spytat, ci to je fakt letenka).
Su to dobre papiere, s tym Electronic ticket itinerary receipt chod na check-in, tam ti daju vsetky letenky, ktore tam su vypisane a s nimi budes potom cestovat.
-
chlapec10
Addict
teoreticky nemusis mat vytlacene nic, v pohode sa zaobidu aj bez toho... ak tak to je len pre tvoju potrebuM4jk1:-) napísal:moze byt letenka vo forme ako vytlacene A4 papiere? Lebo na prvych dvoch papieroch mam "electronic ticket passenger itinerary receipt" a podrobnosti. Na druhych dvoch papieroch mam " your itinerary" a podrobnosti. Lebo kamos mi vravel ze mal letenku ako listok a toto mi dala z cestovky (zabudol som sa jej spytat, ci to je fakt letenka).