\\by ma zaujimalo, kto povedal, ze 19,32 je neprekonatelne
Letné olympijské hry 2008
..nj behal paradne ..konyk87 napísal:neuveritelne...tentokrat bezal konecne naplno...ak bude zdravy, tak jeho rekordy zrejme zostanu dost dlho neprekonane...
\\by ma zaujimalo, kto povedal, ze 19,32 je neprekonatelne
mna by skor zaujimalo dokedy je mozne tie casy stale a stale tlacit dole, ved niekde musi byt hranica
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj, niekde hranica urcite je, napr v behu na 400m ju podla mmna Dosiahol M. Johnson. Jeremy Wariner je skveli bezec, suveren svojej discypliny, ale nemyslim si, ze niekedy prekona tento rekordmasterX napísal:..nj behal paradne ..
mna by skor zaujimalo dokedy je mozne tie casy stale a stale tlacit dole, ved niekde musi byt hranica
sam Johnson povedal, ze podla neho su hranice na 400m niekde pod 42 sekund..
on mohol kludne zabehnut pod 43, keby trosku popracoval na technike - ved bezal jak luk (vid priloha)
k tym rekordom - hovorilo sa, ze hranica na 100m je 9,70 a Bolt ju uz prekonal..takisto na 200m sa spominalo 19,32 ako neprekonatelne a tento rekord tiez uz padol..ozyvali sa hlasy, ze tento rekord Bolt teraz este neprekona lebo na 200m treba maj aj vytrvalost v sprinte, ktora sa ziskava az vekom...preto sa skor ratalo, ze ak ten rekord prekona bude to niekedy v buducnosti...ak je toto pravda tak (ne)chcem vidiet kam az to moze tento chalan posunut
on mohol kludne zabehnut pod 43, keby trosku popracoval na technike - ved bezal jak luk (vid priloha)
k tym rekordom - hovorilo sa, ze hranica na 100m je 9,70 a Bolt ju uz prekonal..takisto na 200m sa spominalo 19,32 ako neprekonatelne a tento rekord tiez uz padol..ozyvali sa hlasy, ze tento rekord Bolt teraz este neprekona lebo na 200m treba maj aj vytrvalost v sprinte, ktora sa ziskava az vekom...preto sa skor ratalo, ze ak ten rekord prekona bude to niekedy v buducnosti...ak je toto pravda tak (ne)chcem vidiet kam az to moze tento chalan posunut
-
profik
Light Professional
ako oni mozu vediet komu sa potrhaj slachy?Bombo napísal:Ja som zas cital, ze hranica na 100m je 9,5s ..tam by sa vraj potrhali bezcovi slachy ... neviem co je na tom pravdy![]()
Ale pobavilo ma ked Bolt prisiel do ciela a jeden z komentatorov, ci kto to bol zakrical: JEZIS!!
co ak sa narodi niekto ako v HEROES
-
ledenaster
Medium Professional
-
profik
Light Professional
nedavaju to nikdeprask napísal:no ostrcil pokazil co sa len dalo. ani 1000 ani 500...
skoda ze zapasenie nedavaju na stv (aspon som to nevidel v programe). budem muset hladat inde aby som to videl live.
to poznam prask dik
-
prask
Light Professional
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
tu to bude len bude treba poriadne hladat na ktorom z tych kanalov to je
tu to bude len bude treba poriadne hladat na ktorom z tych kanalov to je
-
Sagittarius
Guru
-