Kde vsade ste boli toto leto?- festivaly, chaty, dovolenky, rodinne stretnutia,....
ja som obehla snad vsetko co sa dalo- festival(pauza)v Bojniciach,chata Bzenica, dovolenka-Sturovo a dokonca aj rodinne stretnutie respektive oslava 70-ky stareho otca mojho pratela.Bala som sa ako hrom ved jeho rodina a ja.No dopadlo to fajn.
napiste dake zazitky
Tak toto leto bolo divoke.Stihol som festivaly Pohodu,Zakovic open,Double X,Aquabeatz a zakoncil som to takym free open DnB festivalom pri Leviciach co sa volal Horša 2.Bol som pozret na par dni do Prahy.Vela casu som stravil aj na chatach a roznych bytoch a v neposlednom rade som bol aj v robote aby som si vsetko mohol aj zaplatit.Takze toto leto som si uzil
ja som toho vela nestihol ... kedze som mesiac makal u uja na leseni ... no ale da sa to vlastne brat ako rodinne stretnutie ... no a potom druhy mesiac som bol na Motozraze na sirave ... kedze to bolo tak kilometer od nasho domu ... a skoro kazdy den som sa "rozbijal" na miestnej diskoteke na hudbu , ktoru neznasam ... ale tha sranda musi byt ... Stve ma ze sa mi nepodarilo stihnut hodokvas
hodokvas = bolo super
inak nejaka ta opekacka a bar ostatne nestoji za zmienku moc toto leto az na tieto veci bolo totalne nudne pre mna ale tie vyslovene vynimky to nahradili
Najprv dve party u kamaratky na chate, potom dovolenka-Grecko, potom kazdy den vodna fajka, potom tri tyzdne Tatry a potom este dva tyzdne vodna fajka
Festivaly ziadne Iba Trencin-Tuning zraz
hmm...festivali...ako každý ro(c)k som bol na rockovom zábere...
hmm...chaty...to ie...ale stanovačky...to hej
hmm...dovolenky...more žiadne...ale po slovensku som niečo pobehal...
hmm...rodinné stretnutia...svatba bola...takže asi tak