neviete mi stym niekto pomoct vcom to moze byt ze mi to nejde uz som skusal vselico dik za pomoc......
LG 1970HR DVI problem
LG 1970HR DVI problem
chalani mam takyto problem kupil som si menovany monitor a ked ho pripojem cez DVI kabel nic nenabehne uplna tma....ale po pripojeni na klasicke VGA vsetko vpohode mam graficku kartu RADEON 9600XT po instalacii driveru mi ukaze 1970HR(analog)
neviete mi stym niekto pomoct vcom to moze byt ze mi to nejde uz som skusal vselico dik za pomoc......
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
sudo no ten rozdiel je dost velky
ale ty asi myslis vizualny rozdiel na monitre.
to mas sancu spozorovat len tazko ak nemas nejaky spickovy monitor.
ale myslim ze analogovy signal je troska vacsia zataz pre grafiku aj ked neviem ci sa to da nazvat zatazou.
k teme. ja mam 19´ LG 1970H digital mi ide. skusil by som nejaky iny monitor napojit na tvoju grafiku v digital mode ci neni problem nahodov vo VGA a ak ne tak urcite by som ho isiel reklamovat.
ale ty asi myslis vizualny rozdiel na monitre.
to mas sancu spozorovat len tazko ak nemas nejaky spickovy monitor.
ale myslim ze analogovy signal je troska vacsia zataz pre grafiku aj ked neviem ci sa to da nazvat zatazou.
k teme. ja mam 19´ LG 1970H digital mi ide. skusil by som nejaky iny monitor napojit na tvoju grafiku v digital mode ci neni problem nahodov vo VGA a ak ne tak urcite by som ho isiel reklamovat.
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak to je mozne pri mensich monitoroch ze to nespozorujes... mne pokial mam monitor pripojeny na analog obraz tak zvlastne vlni. odkedy ho mam pripojeny cez dvi tak je to ok a cisty obraz.Šu-Do napísal:inak rozdiel medzi analog a digital neni ziadny rozdiel...
(grafika X1650pro - monitor Fujitsu Siemens Scaleoview L22W-3)