LG alebo Nokiu?
LG alebo Nokiu?
hojky, chcem si dat pausal vecer od Orange.
v ponuke maju pre mna zaujimave 3 mobily (kedze doplacat nechces viac ako 1000sk)
LG KU250 -za 1sk
LG KU380 -za 1sk
Nokia 6233 -za 990sk
ktory mam zobrat? mate s nimi nejake skusenosti?
vdaka
v ponuke maju pre mna zaujimave 3 mobily (kedze doplacat nechces viac ako 1000sk)
LG KU250 -za 1sk
LG KU380 -za 1sk
Nokia 6233 -za 990sk
vdaka
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG alebo Nokiu?
skusenosti nemam ale urcite NOKIAjulish napísal:hojky, chcem si dat pausal vecer od Orange.
LG KU250 -za 1sk
LG KU380 -za 1sk
Nokia 6233 -za 990sk
vdaka
-
seth82
Darca
V mojom pripade by som to obratil naopak. LG je dost rozvinuta firma v oblasti digitalnej techniky a uz dlhe roky je vysoko kvalitna. CO sa o Nokii povedat neda, najme o poslednych modeloch rady N a E. Vzdy som tu firmu nemal rad, ale nakoniec som sa ulakomil na E90 (co teraz samozrejme lutujem, uz po mesiaci pouzivania), co by mala byt podla vsetkeho vlajkova lod, lenze je vyrobena zo shitnych plastov, vrzga to vsade az je zle a k teme Nokia+Symbian = absolutna nefunkcnost a blbost sa uz vyjadrovat nechcem. Takze predsudky by som zahodil za seba a vyberal si triezvo. Nokia podla vsetkeho uz nie je to co byvala.smejo napísal:LG nech si robia mikrovlnky a nie telefony, urcite by som medzi LG a Nokiou nevahal => jednoznacne nokia
vahal by som jedine medzi Nokia vs. SE
aj motorolu by som vzal radsej, ako LG
netvrdim, ze to nie je rozvinuta firma, ale pri tych telefonoch nie su velmi na spicke, podarilo sa im par sliderov, co sa designu tyka, ale menu a podpora tych telefonov zaostava (aspon taketo predsudky mam este z cias lg c3310, ktory mal kedysi kamarat + ostatne V-čka, co som drzal v rukach sa tiez nevymykali z latky, ktoru nasadili tou c3310-kou)seth82 napísal:V mojom pripade by som to obratil naopak. LG je dost rozvinuta firma v oblasti digitalnej techniky a uz dlhe roky je vysoko kvalitna. CO sa o Nokii povedat neda, najme o poslednych modeloch rady N a E. Vzdy som tu firmu nemal rad, ale nakoniec som sa ulakomil na E90 (co teraz samozrejme lutujem, uz po mesiaci pouzivania), co by mala byt podla vsetkeho vlajkova lod, lenze je vyrobena zo shitnych plastov, vrzga to vsade az je zle a k teme Nokia+Symbian = absolutna nefunkcnost a blbost sa uz vyjadrovat nechcem. Takze predsudky by som zahodil za seba a vyberal si triezvo. Nokia podla vsetkeho uz nie je to co byvala.
je to pravda, ze mam voci LG telefonom predsudky, ale ajtak by som siel na istotu, teda do nokie
-
t0m4s3
Admin
Nevidel som ako foti 1.3ka na LG, ale videl som jednu na Samsungu a kvalita bola velmi vysoka, az som sam nechapal. Ta Nokia ma fotak priemerny, nevyrovna sa to SE s autofocusom. Pri dennom svetle su to ale pekne fotky, ktore na zachytenie momentu bohate stacia ( napr. fotky z vyjazdov, neviem si predstavit ze by som so sebou trepal fotak http://picasaweb.google.com/tomasinenko/VyjezdOstrava ). Taktiez ma velmi dobre video, ktore pouzivam snad este castejsie (640*480). V tomto pripade by som povedal, ze zanedbatelna polozka to urcite nie je.
-
t0m4s3
Admin
http://www.cellguru.net/1900.htmjulish napísal:dik a neviete co znamenaju tieto udaje? (su pri Nokii)
Konferenčný hovor áno
900/1800/1900
850/900/1800/1900
Konferencny hovor znamena, ze mozes zavolat dvom ludom nezavisle a potom ich spojit do konferencie a budete kecat traja naraz.
-
juslik
King
jezisi mas to uplne jedno telefonovat sa da vsetko sa da teba to zaujimat vobec nemusi...aj ked tomu nechapes vobec nevadi...staci ze sa da telefonovat...julish napísal:nj, to viem, ale mna by zaujimali tie cisla, pri LG je napisane iba ano/ano/ano pri 900/1800/1900 a pri Nokii su tie ine cisla..
co to znamena? (z toho tvojho odkazu na cellguru som to nejak nepochopil)
moze to mat pre mna nejaky vplyv?
-
t0m4s3
Admin
Cisla by ta mali zaujimat ak mas v plane s tym telefonom telefonovat v sietach s nestandardnymi frekvenciamijulish napísal:nj, to viem, ale mna by zaujimali tie cisla, pri LG je napisane iba ano/ano/ano pri 900/1800/1900 a pri Nokii su tie ine cisla..
co to znamena? (z toho tvojho odkazu na cellguru som to nejak nepochopil)
moze to mat pre mna nejaky vplyv?
GSM-900 and GSM-1800 are used in most parts of the world: Europe, Brazil (GSM-850 and 1800), Middle East, Africa and most of Asia.
http://en.wikipedia.org/wiki/GSM_frequency_ranges