Zdravim kupil som sennheiser cx 475, ktore vsak samovolne zapinali a vypinali hudbu pri otacani jackom, pripadne spustali ten sku*veny voice mate. Tak som ich vymenil za cx 299tky a tie robia to iste. Skusal som rozne prehravace, reset systemu no nepomohlo. Mate nejake riesenie ako cez tu sracku telefon normalne pocuvat hudbu? Bez toho aby som musel skusat slúchadlá ako ko*ot, nestali 5 korun.. Dik
a hej, problem so sluchadlami nie je, na iPhone napr. ficia ako maju (ach boze zacinam s priat iPhone) a taktiez v telefone si nemyslim, ze je problem, stare sluchadla frcia v pohode a aj tie, co som mal pred tym, frcali v pohode.
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2014, 13:37)
ok, momentalne vyriesene a vyzera, ze to funguje - root, uplny uninstall Voice Mate (hitlera na nich za tu "feature")
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2014, 22:33)
Ok pomohlo asi na hodinu potom sa ten voice mate asi nejakym zazrakom obnovil, ci co. Nejake napady kym ten šunt nevyje**** cez okno?
LG G3 - problem sluchadla
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG G3 - problem sluchadla
mozeme skusit ci to bude robit aj s G2 a vymenime
co ja viem tak taketo problemy so sluchadlami su uplne bezne. napr. na zopo zp980 mi nefungovali beats, pred casom bratovi na htc diamond nefungovali kossy a pod.
proste ten voice mate sa ti obnovi ked si nainstalujes akukolvek aktualizaciu
takze simply put - bud telefon alebo sluchadla
co ja viem tak taketo problemy so sluchadlami su uplne bezne. napr. na zopo zp980 mi nefungovali beats, pred casom bratovi na htc diamond nefungovali kossy a pod.
proste ten voice mate sa ti obnovi ked si nainstalujes akukolvek aktualizaciu
takze simply put - bud telefon alebo sluchadla
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG G3 - problem sluchadla
Neda sa Voice Mate zakazat v systeme (v spravcovi aplikacii) nech nikdy nestartuje?
Pravdepobone si to uz skusal ale ak nahodou nie....
Pravdepobone si to uz skusal ale ak nahodou nie....