LG GT540(optimus) vs SE Xperia X8
LG GT540(optimus) vs SE Xperia X8
Zdravim. Mam taku prosbu o radu. Idem si do T-Mobilu brat novy telefon a rad by som vediet, ci sa LG GT540 oplati, alebo mam pockat na Xperiu X8 (ale pride mi to ako to iste, kedze ani xperia nema multitouch), alebo zobrat nieco co sa da najlepsie spenazit a kupit na inzerat Samsung Spica (ma lepsi procesor myslim)?
Vedeli by ste mi poradit? Na mobile by som sa mozno aj obcas zahral (vo vlaku, autobuse, cakarni a tak ) a hlavne chcem nieco s OS ktory bude svizny, pojdu vpohode prehliadat dokumenty, casto pocuvam hudbu a podobne:
Dakujem
Vedeli by ste mi poradit? Na mobile by som sa mozno aj obcas zahral (vo vlaku, autobuse, cakarni a tak ) a hlavne chcem nieco s OS ktory bude svizny, pojdu vpohode prehliadat dokumenty, casto pocuvam hudbu a podobne:
Dakujem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG GT540(optimus) vs SE Xperia X8
zrejme si si dole na uvodnej stranke nevsimol "Mobilné zariadenia"
ja som to tiez objavil az po dlhej dobe
je tam poradna pri kupe mobilu...
http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 92309.html
http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 92309.html
Ahoj, akurat dneska som dostal do ruk ten Optimus. Je to celkom dobry telefonik, rychly, len ma trosku hneva ze mi tam nejakym sposobom nefunguje navigacia Sygic, tak skusim nejaku inu. Ale vyzera to byt dobry fonik.
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sam pouzivam GT540 a nemam vyhrad je super a ododnes ficim na 2.1 androide original a som max. spokojny.. odporucam 
Perfektne zvlada 3D hry napriklad aj takze ktore nejdu niekedy ani na 2 a viac krat drahsich pristrojoch poriadne...
Perfektne zvlada 3D hry napriklad aj takze ktore nejdu niekedy ani na 2 a viac krat drahsich pristrojoch poriadne...
ja by som chcela telefón SE Xperia X10, ale ten mobil je trošku drahý podľa mňa. počula som, že nový SE X8 bude lacnejšia, a je ešte menší ako X10, ale vie to isté. o tom neviete niečo mi povedať? je to pravda?
-
janka tuláková
Zablokovaný
SE Xperia X8
ahoj Nela,
ja si myslím, že nebude lacnejší ako xperia x10, ved´ je novší produkt...a novšie produkty stále sú drahšie...no ale možno, že nemám pravdu
inak x8 je dobrá kvalita 
ja si myslím, že nebude lacnejší ako xperia x10, ved´ je novší produkt...a novšie produkty stále sú drahšie...no ale možno, že nemám pravdu
-
Ryan Giggs
VIP
Recenzia na X8: http://semania.mobilmania.cz/sony-erics ... cenze.html.nela napísal:ja by som chcela telefón SE Xperia X10, ale ten mobil je trošku drahý podľa mňa. počula som, že nový SE X8 bude lacnejšia, a je ešte menší ako X10, ale vie to isté. o tom neviete niečo mi povedať? je to pravda?
Stoji tesne pod 200€: http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony ... xperia-x8/.
janka tuláková - ale veď už sa dá pozrieť na internete, že koľko bude stáť a bude, alebo už je? lacnejší
no už som si pozrela cenu... je naozaj lacnejší
inak som nevedela, že má aj wifi, to je super, dá sa aj internetovať....jupííí 
-
Peter Sekov
Zablokovaný
no pre mňa je práve to najdôležitejšie, aby mal telefón wifi... to si pozriem ako prvé v telefóne a potom je cena. takže tento telefón je pre mňa ako stvorený, lebo dve hlavné veci, ktoré ja považujem pre mňa za najdôležitejšie má veľmi výhodné. 
-
rodriguez00
Zablokovaný
Bez wifi bych taky nekoupil už ani jeden telefon, mohl by být jakkoliv levný. Jak se tak koukám na LG a SE x8, tak mi připadají stále stejnější. Já bych ale koupil asi Sony ericsson X8, ale ne kvůli specifikaci, nebo harweru. Ty jsou hodně podobné. Koupil bych ho kvůli designu, který se mi strašně líbí. Od té doby co vyšla na trh první Xperie, mám sony ericssony o hodně radši, než před tím. Jsem zvědavý jaký bude jejich nejnovější produkt, Xperia x12. Na tu si ještě musím počkat.
wifi je naozaj dôležitý, aby bol v telefóne, ale ešte stále nevyrábajú v každých mobiloch, neviem, prečo
inak sony ericsson x8 s androidom je fajn a teším sa nato, že nie je až taký drahý produkt
inak sony ericsson x8 s androidom je fajn a teším sa nato, že nie je až taký drahý produkt
nedávno som kúpila telefón a na tom tiež nemám wifi
...ale strašne mi to chýba...a teraz chcem nový mobil ale neviem sa rozhodnúť...X8 je lacný ale nepočula som o X8,že je dobrý mobil...každý hovorí, že je to zlý a X10 je lepšia, ale ja nechcem toľko platiť za telefón
viete mi niečo radiť? X8 sa mi páči ale nič dobré som nepočul o X8
no ano..wifi ... bolo by super, keby som mal telefón s wifi, len sa zatiaľ rozhodujem aký telefón si mám kúpiť. Aj tento sony xperia x8 je medszi tými, ktoré sa mi páčia. Ten kto má už tento telefón by mohol napísať niečo podrobnejšie o ňom? Nejaké zvlášť dobré aplikácie..hocičo, čo si neviem prečítať v parametroch na niektorej stránke
Ja mám telefón bez wifi, a vôbec mi nechýba... To je pravda, že tento LG nepoznám, ale na x8 sa mi páči dizajn. A to, že je aj vo viacerých farbách, paráda
Len ten fotoaparát keby mal lepší... hm
Ahojte.
Strašne veľmi potrebujem tento mobil, ale nemám na neho peniaze..... prosím pooraďte mi kde je na splátky alebo niečo podobné. Hrozne veľmi veľmi sa mi páči. Akože viem, že sa môžem pozrieť aj na google, na akých stránkach sa dá kúpiť na splátky, ale ja by som potrebovala nejaké také miesto, kde nemusím zaznačiť v rubrike, že mám prácu a pod...
Lebo je pravda, že pracujem, ale iba u známeho a nemám na papieri dôkaz o práci a všade ho dávajú iba tak
Strašne veľmi potrebujem tento mobil, ale nemám na neho peniaze..... prosím pooraďte mi kde je na splátky alebo niečo podobné. Hrozne veľmi veľmi sa mi páči. Akože viem, že sa môžem pozrieť aj na google, na akých stránkach sa dá kúpiť na splátky, ale ja by som potrebovala nejaké také miesto, kde nemusím zaznačiť v rubrike, že mám prácu a pod...
Lebo je pravda, že pracujem, ale iba u známeho a nemám na papieri dôkaz o práci a všade ho dávajú iba tak
-
rodriguez00
Zablokovaný
Místo kde by si ho mohla koupit na splátky bez papírů pravděpodobně neexistuje. . Zkus se kouknout jestli ho neprodává někdo použitého, když je v dobrým stavu tak bych do to šel klidně za 2.5 tisíc. Víc ne. Když už ani tolik za nšho dát nechceš tak pak fakt nevim. Zkus si štšdtí třeba tady:
http://www.sonyericsson.com/myxperia/in ... c=cz&lc=cs
Je to oficiální hra od Sony Ericssonu. Seznámíš se s telefonem, a když budeš mít štěstí tak ho i vyhraješ.
http://www.sonyericsson.com/myxperia/in ... c=cz&lc=cs
Je to oficiální hra od Sony Ericssonu. Seznámíš se s telefonem, a když budeš mít štěstí tak ho i vyhraješ.
toho som sa bála...ale dakujem za odpoved´
pozerala som už aj použité telefóny, ale sony ericsson x peria x8 ešte nikde neponúkali. asi ešte trošku čakám s kúpou a vyskúšam si tú hru, lenže v nich veľmi neverím... 
Já jsem tu hru taky vyzkoušel, a musím říct že ta čtvrtá úroveň už tak lehká nebyla
Já většinou každou podobnou soutěž vyzkouším, jelikož mě to nic nestojí, v nejhorším případě nic nevyhraju, ale co když jo? Tak budu mít nový telefon 
no moja priateľka v minulom roku vyhrala iPhone
odteraz už hrám tie hry lebo možno že niekedy aj ja budem mať šťastie a vyhrám niečo...v tomto prípade mobil
no ale nevie niekto, že čo je s tým android 2.1 operačným systémom? lebo počula som niečo o tom že už je to tu...ale nikde som nenašla o tom nič