LG KP500 "Cookie"

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LG KP500 "Cookie"

Príspevok od používateľa Robbie42 »

http://mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=10717

Mali ste uz niekto tento mobil? Vyzera "luxusne", samozrejme ak beriem do uvahy cenu. Je mi jasne, ze sa nemoze rovnat s Omniou a podobne, ale predsa... Myslite si, ze to je dobry mobil?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

V pohode. Mne sa pacia tie widgety na tychto fonoch, to mi na iPhone chyba :oops: Ale ku KP500vke - dobre spracovany, dobry fotak, otravny firmware (miestami sa ta pyta na uplne zbytocnosti) a slabsie reaguje na dotyky ako by si mozno chcel...
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

na tu cenovu kategoriu je to celkom slušny mobil a to reagovanie na displej je v pohode tak isto reaguje aj iphone a da sa v pohode nakalibrovat čiže podľa mňa ten telefon je dobra voľba
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Mňa dostal Cookie tiež, dlhšie som kukal do ponuky t-mobile až som tam naňho natrafil a vidí sa mi ako najlepšia voľba aspoň pre otcov paušál 55 Viac kde treba doplatiť asi 69 E. Silno rozmýšlam že ho zoberiem.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mam ho ja..
+velky displej, ovladanie mi problem nerobi, samozrejme nie je to iphone..
+widgety a ovladanie hudby
+reproduktor

-v java aplikacii nespustite qwerty klavesnicu (zatial)
-problem pri parovani cez lg pc suite cez bluetooth
-ked ste naje*any, ovladat a vytacat cisla na dotyku je najhorsia vec na svete :D
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Myslíš že to bude veľký skok z k550i na Cookie ? :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som siel z w580i a uz som si zvykol. Bral som ho hlavne kvoli O2 data neobmedzene, ze to mam na net, youtube a podobne chu**** ked musim niekde trcat mimo domova..
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

mozem sa spytat kolko dat precerpas mesacne? lebo tmobile ma gigovy webnwalk, ci to staci na PORIADNE netovanie? :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

v mobile cez operu mini si dovolim povedat, ze nemas sancu to presurfovat. Mal by si problem aj na notebooku, kedze aj t-mobile ide na edge.. kedze 3g ma male pokrytie.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Youtube videa tam idu prehravat ???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

len zo vstavane prehliadaca a cez m.youtube.com, ale idu.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Alex481991 napísal:na tu cenovu kategoriu je to celkom slušny mobil a to reagovanie na displej je v pohode tak isto reaguje aj iphone a da sa v pohode nakalibrovat čiže podľa mňa ten telefon je dobra voľba
Ale brzdi, iPhone mam na dlho, toto som skusal a veru LG zdaleka nereaguje ako iPhone, k tomu sa tak lahko fony nepriblizuju, nieto este lacne LGcka
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

cauko sestra si ho vzala z t-mobilee...fakt je ze to nemozte zrovnavat s iphone dotykove ovladanie pre iphone 10bodov pre toto tak 5...ale je to v pohode celkom...ide pomaly ten telefon trosku ....
a takk mozte poradit nejaku messenger aplikaciu? icq
aj link..samozrejme nejaky freewaree...trosku som googlil ale trosku neuspesnee
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no jimm, co ine :)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tiež je pravda že Iphone je cenovo poriadny kus inde...
Chockel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

..ohladom tohoto LGcka

Príspevok od používateľa Chockel »

..vlastnim toto LG uz niekolko mesiacov a musim uznat ze som s nim nadmieru spokojny.ma obrovsky displej s vysokym rozlisenim 240x400,fotak s 3mpx,akcelerometer,kvalitne flash menu,moznost pisania rukopisom alebo stylusom,a mne sa pacia najmä widgety ktore sa daju usporiadat zatrasenim.zastavim sa este pri fotaku,ako som spominal,ma 3mpx(vyrobca pise 3,15),, na svetle foti nadherne ale v tme uz to tak paradne nieje.ked s nim fotite v tme tak je dost zrnita obrazovka ale inak je to v pohodke :) ,,skoda ze mu nedali blesk a autofokus,ale pochopitelne ze za tuto cenu si nemozte priat Iphone alebo omniu.nato ze sa pohybuje v takejto cenovej kategorii je az priliz dobry.este jednu malickost by som chcel podotknut a tou je ze ked si prezerate obrazky tak trochu dlhsie trva kym ich zaostri a to mne osobne dost vadi.asi najviac zo vsetkeho sa mi paci qwerty klavesnica ktora sa automaticky nahodi ked pisete spravu a potocite displej smerom dolava.avsak pismenka na QWERTY su priliz male a tak by som uprednostnoval pouzitie stylusu.dodam este ze podporuje pametove karty micro SD az do 16 GB!...to je asi tak vsetko,urcite y som ho odporucal :)
masina94
Novice
Novice

problem pri pouzivani headsetu

Príspevok od používateľa masina94 »

caute, mam tento fon od vcera, zatial spokojnost az na problem pri prehravani zvuku cez sluchadla - zvuk je podivne filtrovany, t. j. hlasy pocut velmi slabo, zatial co niektore zvuky okolia dost nahlas. rovnako pri prehravani mp3 / radio ako keby som tam mal zapnuty nejaky podivny karaoke mod :? po odpojeni sluchadiel hraje vsetko ok. viete mi poradit v com je problem? fon som resetoval po prichode domov (ktovie co vsetko s nim robili v obchode pri predvadzani :)) ale nepomoglo. neviete v com by mohol byt problem? v headsete? alebo v telefone? :(
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ..ohladom tohoto LGcka

Chockel napísal:..vlastnim toto LG uz niekolko mesiacov a musim uznat ze som s nim nadmieru spokojny.ma obrovsky displej s vysokym rozlisenim 240x400,fotak s 3mpx,akcelerometer,kvalitne flash menu,moznost pisania rukopisom alebo stylusom,a mne sa pacia najmä widgety ktore sa daju usporiadat zatrasenim.zastavim sa este pri fotaku,ako som spominal,ma 3mpx(vyrobca pise 3,15),, na svetle foti nadherne ale v tme uz to tak paradne nieje.ked s nim fotite v tme tak je dost zrnita obrazovka ale inak je to v pohodke :) ,,skoda ze mu nedali blesk a autofokus,ale pochopitelne ze za tuto cenu si nemozte priat Iphone alebo omniu.nato ze sa pohybuje v takejto cenovej kategorii je az priliz dobry.este jednu malickost by som chcel podotknut a tou je ze ked si prezerate obrazky tak trochu dlhsie trva kym ich zaostri a to mne osobne dost vadi.asi najviac zo vsetkeho sa mi paci qwerty klavesnica ktora sa automaticky nahodi ked pisete spravu a potocite displej smerom dolava.avsak pismenka na QWERTY su priliz male a tak by som uprednostnoval pouzitie stylusu.dodam este ze podporuje pametove karty micro SD az do 16 GB!...to je asi tak vsetko,urcite y som ho odporucal :)
Dobra reklama, kolko beres?
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

D!eSel_78 napísal:Dobra reklama, kolko beres?
Ja ho môžem tiež iba pochváliť, za tú cenu je super->nie každý je iManiak... :roll:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Andres28791 napísal:Ja ho môžem tiež iba pochváliť, za tú cenu je super->nie každý je iManiak... :roll:
niesom iManiak ;) lenze ked to tak napise clovek s 2 prispevkami, ospravedlnuje hrube chyby blbym sposobom a nevie pisat, nedalo mi nereagovat
Napísať odpoveď