mam viewty z orange-u a pouzivam ho s O2 fer kartou na ktorej je neobmedzeny internet ... kupil som k telefonu aj USB kabel od koracell ... stiahol (vygooglil) som z internetu lg mobile usb modem driver v dobrej viere ze iba pripojim fon a budem mat na notebooku internet cez telefon, ale mam problem, ked si v exploreri v nastaveniach v zalozke pripojeni nastavim LG modem tak mi potom vyskakuje okienko ako pri dialup-e s tel. cislom, menom a heslom, ale ja chcem pouzit datovy profil O2 co pouziva aj telefon ...
potrebujem rozbehat internet cez viewty ---> usb kabel ---> PC
za kazdu radu vopred dakujem
LG ku990i viewty ako EDGE modem
Ak si to ešte nevyriešil tak:
USB Kábel musí byť od telefónu odpojený.
Prepni si v telefone jazyk na anglictinu a chod do Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Data service a potvrd.
Telefón sa prepne do módu Modem.
Naspäť z neho úložné zariadenie urobíš tak ,že Data service prepneš na Mass storage.
Oba módy naraz nefungujú

USB Kábel musí byť od telefónu odpojený.
Prepni si v telefone jazyk na anglictinu a chod do Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Data service a potvrd.
Telefón sa prepne do módu Modem.
Naspäť z neho úložné zariadenie urobíš tak ,že Data service prepneš na Mass storage.
Oba módy naraz nefungujú
Ja nemám internet v mobile takže nijak. Mám wifi.
Prečítaj si niečo tu:
Ak som to dobre pochopil tak meno a heslo nezadávaš vôbec a to číslo je *98# alebo *99# ???
Reagoval som len kôli tomu ,že či nemáš náhodou zlé nastavenie usb pripojenia. Daj vedieť ako si dopadol.
Prečítaj si niečo tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.mygreatphone.com/forum/web-usage-discussion/1454-how-share-internet-viewty-pc.htmlReagoval som len kôli tomu ,že či nemáš náhodou zlé nastavenie usb pripojenia. Daj vedieť ako si dopadol.
uz mi to funguje ... moc dakujem za ten link
takze treba stiahnut LG PC suite
tam v zalozke Internet treba spravit novy profil
a zadat APN: o2wap
typ: GPRS
cislo: *98# alebo *99# funguje aj aj
potom v sietovych nastaveniach treba zadat proxy: 10.97.1.11 a port 8080
potom by to cele malo fachcat
este raz dakujem za nakopnutie ... ten link pomohol
uz mi pojde net vsade

takze treba stiahnut LG PC suite
Kód: Vybrať všetko
http://www.fullandfree.info/mobile/lg-ku990-viewty-pc-suite-official-v20115/a zadat APN: o2wap
typ: GPRS
cislo: *98# alebo *99# funguje aj aj
potom v sietovych nastaveniach treba zadat proxy: 10.97.1.11 a port 8080
potom by to cele malo fachcat
este raz dakujem za nakopnutie ... ten link pomohol
uz mi pojde net vsade