LG Prada

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Tomika
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

iphone je celkom dobry, akurat co multimedialna podpora je blba. filmy musis konvertovat, na posielanie veci po BT mozes zabudnut a vsetko musis nahadzovat cez iTunes...
programy su vsak dobre a celkom dostupne, ak ti nevadi diktatorsky pristup apple, tak chod do iphonu. prehravac a mobil k tomu je kravina, ak ti ide o vydrz baterie, radsej si zober druhu do mobilu, aj ked pre iphone to velmi neplati, kedze nema vymenitelnu :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

->slavo<- napísal:hh jednoznačne niečo ine to čoje za vyber prada to je pre ženy , n73 to sa ešte da
ale ked možem poradit tak by by som volil skor LG KS20 , a Ipod Touch to KS20 je lacnejsie od prady . lepsie WIfi WM6 Dotykovy display. :twisted:
ked nemas možnost takehoto vyberu chod do iphone 16gb a mas pokoj ked si nenaročny Iphone je hlavne styl a jednoduchost. ziadne super funkcie a hlavne na slovensku :lol: nema to proste plnu podporu :?
Ale hovno je Prada len pre zeny s tym hybaj niekam omg... Je to moj vyber tak to pls respektuj. Schvalne som pisal ze nepiste o tom pre koho je Prada a ty tu ides vyryvat... kazdy ma iny vkus :roll: :x
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Tomika napísal:iphone je celkom dobry, akurat co multimedialna podpora je blba. filmy musis konvertovat, na posielanie veci po BT mozes zabudnut a vsetko musis nahadzovat cez iTunes...
programy su vsak dobre a celkom dostupne, ak ti nevadi diktatorsky pristup apple, tak chod do iphonu. prehravac a mobil k tomu je kravina, ak ti ide o vydrz baterie, radsej si zober druhu do mobilu, aj ked pre iphone to velmi neplati, kedze nema vymenitelnu :)
jj mne sa hlavne paci ten priamociary pristup. To BT ani MMS nejako predycham. O pristupe apple vieme vsetci svoje :) Asi pojdem do iPhonu...
a pre modov: sry za dvojite postovanie ale neviem dat do jednej spravy 2 citacie.
Napísať odpoveď