Licencia Office 2007 v notebookoch..

Informácie o software, ankety...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Licencia Office 2007 v notebookoch..

Príspevok od používateľa brm »

Keďže licencie a notebooky sú pre mňa dá sa povedať španielska dedina, chcel by som sa opýtať na nasledujúce fakty..

Známy si pred pár rokmi kúpil nový notebook s už predinštalovaným Office 2007 Professional. Viem, že vtedy som bol u neho a ten Office som mu musel ešte aktivovať cez net. Mal k tomu akoby obal od CD s licenčným číslom, avšak ak dobre pamätám, dnu nebolo žiadne CD.

Teraz mi opäť zavolal, že si kúpil nový notebook, avšak bez Office. Nuž ale on ho chce tam dostať.. a tak moja otázka znie: Povoľuje licencia na Office 2007, ktoré sa dodávajú k notebookom prehodiť Office 2007 zo starého notebooku do nového?

A druhá otázka, dá sa zohnať taliansky Office 2007 Professional? Čo som surfoval, vraj na 2007ku neexistuje nič také ako MUI alebo LIP. Hľadal som dobre?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Mrk :arrow:

http://www.ijd-procom.eu/Služby/Nákuppr ... fault.aspx

btw. Ak este stale ma to CDcko tak nahodit urcite sa bude dat, otazny je len cd kluc a este pripomenime ze ja vzdi ked nahodim Office 2007 na novy win tak pouzijem jeden kluc ktory funguje na vsetky verzie a samozrejme mozem stahovat aj updaty, ziadny fake.

:)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Super link.. díq!

Asi to bude tá posledná verzia.. tj. OEM platný iba počas fungovania daného hardwaru, čiže sa nebude dať oficiálne preniesť. Tiež ja blbec som čakal niečo iné......

Ale ešte si to overím, až budem priamo u neho.. len som k nemu nechcel ísť bez akýchkoľvek informácií.
Napísať odpoveď