Chcem sa spytat, mam kupenu pravu OEM verziu win vista home premium 32 bit a chcem sa spytat ci mi pojde tato licencia aj na 64 bit verzii? Pisal som do microsoftu a povedali ze nie a nemozem si 64 bit ani doobjednat lebo je to OEM verzia, kebyze mam krabicovu verziu tak za smiesny polatok mi poslu 64 bitovu instalacku. Ale na forach som cital ze licencia funguje ked najdem taky isty windows aky mam nainstalovany ale v 64 bit verzii. Dakujem
tak pokial viem warez je tu zakazany tak asi ziadny link nedostanes ... a co sa tyka tej licencie tak neviem ... podla mna to nepojde licencny kluc je v 32bit-ovej verzii iny ako u 64. ... na tvojom mieste by som si normalne stiahol 64bit-ovu verziu a ju aktivoval ... na nete je kopu aktivatorov takze by to nebol problem
Tu verziu Home Premium 64b najdes na kazdom schopnom warez fore, potom ju uz len zaaktivujes nejakym aktivatorom ktory stiahnes taktiez na tom istom warez fore.Vela stastia.
no diky, ja som chcel len ze aby som puzil vlastne ten isty kluc co mam zakupeny lebo som cital ze to funguje, ale aj tak mi to nepomoze lebo prave to nebude aj tak, a neviete nahodou ked mam v pc dva HDD ci je mozne mat na jednom nahodene 32 bitovu verziu a na druhom 64 bit verziu. ci by to islo,, dakujem
A to je k comu dobre? Nestaci ti ta 64b na ktorej pravdepodobne spustis skoro vsetko ako na 32b. Inak da sa to aj na dvoch hdd, ale mozes to spravit aj na jednom hdd, ked ho rozdelis na dve particie (napr. C a D).Na Cecku 32b a na Decku 64b.
no ja som to chcel len kvoli kapacite ram, ale teraz ako pozeram tak neviem ci nedam na ten druhy hdd skor win 7 64 bit, len zatial su len build verzie a niektory pisu ze su dobre stale a niektory zas ze nie, tak neviem ktoru verziu mam nahodit.
Sa mi tusim zda, ze uz tu niekto z fora podobny problem riesil a asi aj potvrdi moje slova, ze na zaklade licencneho cisla je mozne (alebo aspon bolo) si stiahnut ISO 32 alebo 64bit. A to priamo z microsoft stranky.
a ked mam napriklad teda to cislo len pre 32 bit verziu, tak to by som mal na tom stitku aj napisane ze je to 32 bit? Lebo tam mam len ze je to win vista home premium