Lightbox
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
background-color: #000;
Alebo sa snad mylim?
//uuh prave som zistil, ze to som dal strasnu blbost, toto meni tu "tmu", ktora ti prekryje stranku za tym obrazkom. Prepac
Kód: Vybrať všetko
Kod zmazany//uuh prave som zistil, ze to som dal strasnu blbost, toto meni tu "tmu", ktora ti prekryje stranku za tym obrazkom. Prepac
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
V CSS zi zmen toto
na toto
a toto
na toto
...jednoducho zmenil som len farbu #fff na #111 (mozes skusit aj #000 to je cista cierna, ale potom to nerobi tu peknu animaciu)
Dalej si otvor images a prerob ten "close X" image aby mal spravne pozadie
edit: Uz mam napad ako na tu "pravu" ciernu. Nieje to uplne prava cierna, ale to nikto nezisti das tam #000001 co je mierne do modra, ale to nema nikto sancu si vsimnut
#outerImageContainer{ position: relative; background-color: #fff; width: 250px; height: 250px; margin: 0 auto; }Kód: Vybrať všetko
#outerImageContainer{ position: relative; background-color: #111; width: 250px; height: 250px; margin: 0 auto; }Kód: Vybrať všetko
#imageDataContainer{ font: 10px Verdana, Helvetica, sans-serif; background-color: #fff; margin: 0 auto; line-height: 1.4em; overflow: auto; width: 100% ; }
#imageDataContainer{ font: 10px Verdana, Helvetica, sans-serif; background-color: #111; margin: 0 auto; line-height: 1.4em; overflow: auto; width: 100% ; }
Dalej si otvor images a prerob ten "close X" image aby mal spravne pozadie
edit: Uz mam napad ako na tu "pravu" ciernu. Nieje to uplne prava cierna, ale to nikto nezisti das tam #000001 co je mierne do modra, ale to nema nikto sancu si vsimnut