limitovanie uploadu vo win XP

Informácie o software, ankety...
matej148
Amateur
Amateur

limitovanie uploadu vo win XP

Príspevok od používateľa matej148 »

Zdravim,
neviete nahodou, ze ci je nejako mozne natvrdo zadat do win XP ze nech nie je upload rychlejsi ako X Mbit/s? Resp. ak nie, tak existuje nejaky freewareovy nastroj (pokial mozno portable verzia), ktory by toto limitovanie umoznil?
A otazka z trosku ineho sudka - potrebujem loggovat pocet_uploadnutych_paketov/s alebo upload/s na viacerych pocitacoch, dat to potom dokopy a spravit graf uploadu vsetkych spolu. Vopred vdaka za kazdu radu.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: limitovanie uploadu vo win XP

Príspevok od používateľa beardie »

net limiter
matej148
Amateur
Amateur

beardie napísal:net limiter
Pokial ale viem tak ten zrovna freeware nie je... A keby aj nejaka jeho verzia bola, tak by nesluzila na shape-ing bandwidth-u ale na monitoring...
A co sa tyka toho logovania, ta nieco nenapada?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pokial viem, tak tam mas aj limiter, teda robis shapping. Ked chces nieco pouzitelne, tak treba platit. Ja by som to riesil cez proxy.
matej148
Amateur
Amateur

heker napísal:Pokial viem, tak tam mas aj limiter, teda robis shapping. Ked chces nieco pouzitelne, tak treba platit. Ja by som to riesil cez proxy.
Z tejto tabulky to nevyplyva:
http://www.netlimiter.com/featurelistnl3.php

Neda sa to nejako obmedzit na urovni sietoveho adaptera?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

nechapem na co ti to je.... ale pokial ste viacery na sieti a niekto vytazuje upload skusil by som sa pozriet do routeru ci nema takuto moznost .... monitoring s tym nespravis ale niektore typy maju moznost obmedzit trafic.... aj ked je to vacsinou v %
matej148
Amateur
Amateur

strapaty napísal:nechapem na co ti to je.... ale pokial ste viacery na sieti a niekto vytazuje upload skusil by som sa pozriet do routeru ci nema takuto moznost .... monitoring s tym nespravis ale niektore typy maju moznost obmedzit trafic.... aj ked je to vacsinou v %
Ide o testovanie na LANke. Routrom alebo proxy to samozrejme do istej miery skresat nie je problem, ale potrebujem to obmedzit priamo na kompe.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

http://bandwidthcontroller.com/trafficShaperXp.html nemam to odskusane ale ujo google my vyplul toto .... mohlo by to byt co potrebujes
matej148
Amateur
Amateur

strapaty napísal:http://bandwidthcontroller.com/trafficShaperXp.html nemam to odskusane ale ujo google my vyplul toto .... mohlo by to byt co potrebujes
Diky moc. Skusim...
Napísať odpoveď