Linkin Park
tak tak to je na nom to originalne ... no ked som ho par krat pozrel tak sa mi zdal akysi pomaly k tej piesni ... pesnicka je svizna a chcelo by to nieco na styl faint ta barova bitka by bola v pohode ale asi keby to bolo normalne zostrihane tak by to zvisilo kvalitu klipu ... hmm takto len priemer ... what i´ve done sa im podaril lepsiemirak2 napísal:LP sa mi paci cim dalej tym menej, klip je zajimavy iba jedine tym ze je robeny bez strihu a tym to je narocne...inac nic moc
Re: Linkin Park
Otváram trojročnú tému tejto kapely, dnes bola premiera nového singlu The Catalyst z pripravovaného albumu Thousand Suns. Čo na to hovoríte? Ja myslím, že keď povedali, že nový album bude niečo nové mali absolútnu pravdu. Toto nieje LP, je to niečo iné, úplne iné, rapídne iné! No nemôžem povedať že je to zlé, je to minimálne zaujímavé, a aj sa mi to celkom lúby. Uvidíme ako ďalšie songy.
toto uz vazne nie je LP

-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mne sa to páči. A myslím že to je žánrovo ešte LP. Keby nebolo, tak to mike zaradí do niektorej zo svojích zvyšných skupín a nevydá to pod linkin parkom (fort minor, dead by sunrise)
Dead by Sunrise nieje nahódou Chesterov projekt? (sorry len som si potreboval rýpnuť)audiotrack napísal:...tak to mike zaradí do niektorej zo svojích zvyšných skupín a nevydá to pod linkin parkom (fort minor, dead by sunrise)
-
audiotrack
VIP
no a čo 
-
mirak2
Hardcore addict
zanrovo to nie je LP, je to zbrnda aka je momentalne moderna s upravenym hlasom....
LP je 
-
RomanB
Medium Professional
Nemato gule ... taky cajicek , pre poblaznene strnasky ...
Údajne je Catalyst jedna z "elektro" pesničiek z nového albumu, niektoré zas majú čisto gitarový podmaz a vraj nájdeme aj screming alá Chester. Tak som zvedavý.
-
Geogomeogo
Light Professional
Novy singel sa mi pri prvom pocuti zdal ako sracka. Pri 2., 3., 4. uz to bolo ako tak. Nuz dalej mi to prislo dost v pohode.
Nikdy nepochopím kapely, ktoré za svoju existenciu neskutočne zmenili žáner, a pritom stále figurujú pod rovnakým menom... Pekný príklad je napr. slovenský gladiátor
Aký by bol problém po meteore ukončiť LP a premenovať sa? hoci aj pinkin lark aby bolo jasne že su to oni a že to neni to staré lp
Po meteoru boli super, to ostatné nieje LP
Aký by bol problém po meteore ukončiť LP a premenovať sa? hoci aj pinkin lark aby bolo jasne že su to oni a že to neni to staré lp
Po meteoru boli super, to ostatné nieje LP