Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Linkin Park

Príspevok od používateľa Hensym »

Eventim.sk
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Z toho nového albumu cítiť trošku návrat ku koreňom, už som myslel že sa toho nedožijem :) Celkom v pohodičke album :)
Hensym
VIP
VIP

Po Until It's Gone vyšiel včera druhý klip v poradí, na Final Masquerade. Dokopy budú určite aspoň 3 alebo 4 klipy, čiže jeden-dva ešte pribudnú, a keďže na albume už nie sú také masové veci, ktoré znesú aj rádiá (ako tieto dve), tak už môžu vzniknúť klipy iba na tie tvrdšie záležitosti, čo sa dosť teším. :)

// Lístky do Viedne konečne doma :)
Prílohy
IMG_20140808_130336.jpg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

musel som to sem dat, velka vacsina zo stylov sa mi velmi paci
Hensym
VIP
VIP

Tiež som to sem chcel nalinkovať, len som nevedel či do tejto témy, alebo do "Songy, ktoré musia počuť aj ostatní ľudia", lebo to nepoteší len fanúšikov LP ale aj 20 rôznych umelcov. :)

Ten chlap je neskutočný borec, v minulosti už robil aj Katy Perry, neviem či má aj viac takých videí.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ako vyrastený puberťák sa musím pochvaliť aj já :) .... boli ste už niekto v tej hale na koncerte ??? vyberal som miesto na sedenie, konkrétne BLOCK 74, prvú radu, sedadlo 98-99 . Vyzeralo to ako dobre riešené sedenie... nebudem lutovať ??? keď už ma tie lístky vyšli 300 eur - 2ks , tak dúfam že nie.
Prílohy
DSC_0074.JPG
Hensym
VIP
VIP

Ja som na Stadthalle práveže nepočul veľkú chválu, ale verím že atmosféra bude aj tak mega, čiže je to asi jedno. :)
Erickk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erickk »

Koncert na jedničku, neskutočný zážitok, takýto koncert človeku ostane v pamäti do smrti. Nedokážem ani opísať ten pocit keď zahrali Final Masquerade, slzy na krajíčku.

Btw. : Neviete o nejakom eu shope s Linkin Park oblečením? Najlepšie by bolo nejaké Hunting Party tričká, bohužiaľ na koncerte som nestihol kúpiť takže si to chcem vynahradiť.
Hensym
VIP
VIP

Súhlas, páči sa mi keď je koncert taký vyvážený, že striedajú tieto krásne balady s peckami ako Faint, kde som bol viac na zemi ako na nohách. :) Keď bude možnosť opakujem, no tentokrát Front of Stage lístok + LPU členstvo a Early Access preukaz, stojí mi to za to. :)

http://linkinpark.shop.bravadousa.com/ Od týchto mám tričko, myslím značku, a spokojnosť, ale samotný obchod neviem ako zasiela na slovensko, bral som cez resellera z tretej strany.

Potom klasika, ako MetalShop, odtiaľ mám tiež niečo a ešte ma nesklamali.

No a potom stránka http://mamstore.co.uk/ , odtiaľ som bral už viac vecí, rôzne kapely, je to britská stránka, ale zasielajú za nejaké 2€ na Slovensko, a majú bezkonkurenčné ceny, tričko za 8€ (MetalShop 20), a podobne, a ide o oficiálny merch. Problém je, že tá stránka už pol roka nefunguje, donedávna mali správu že prerábajú, dnes už nejde načítať vôbec, tak dúfam že to čoskoro spustia.

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2015, 23:39)
Síce sa táto (už nie úplne čerstvá) info nás slovákov priamo netýka, ale keď už majú LP vlastnú tému, tak nech tu je každá dôležitejšia udalosť, ak by to niekto čítal. :)

Zlomený členok a zrušená väčšinová časť americkej tour:
Po jesennom Európskom The Hunting Party tour mali LP jeho pokračovanie v Amerike. Chester ale utrpel vážnu zlomeninu členka (mimo koncertu). Jeden koncert odspieval s bandážou na nohe (prišiel na takej srandovnej kolobežke na stage, aby mu to netrvalo dlho :)), potom sa písalo o zrušeniu nadchádzajúcich dvoch koncertov v rámci amerického tourné, no a nakoniec došlo k zrušeniu celej tour. Odohrané boli teda asi iba 2 či 3 koncerty, ak sa nemýlim. Státisíce fanúšikov teda veľké sklamanie, ale po röntgenových snímkach Chesterovej nohy sa nikto čudovať nemôže. Aktuálne je na vozíku.

PS: Niekto si možno spomenie na rok 2007, kedy Chester pri spievaní spadol zo schodov pri skladbe Papercut, zlomil si zápästie, a potom celý koncert aj tak v bolestiach odspieval. :)

...no a spomínané fotky:
Prílohy
1533746_10152503208406612_1519906159497401592_n.jpg
10947286_697764740337058_6778557463620415600_n.jpg
10410863_697192377060961_1260568070953467981_n.jpg
10945028_10152516369496612_273127192404082682_n.jpg
10933876_695720160541516_6226813177441171511_n.jpg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nova songa Heavy, je sice pekna, ale nie je to LP. a Teens reagovali na novu songu a staru tvorbu
Hensym
VIP
VIP

Heavy som dodnes nejako neprišiel na chuť, ale už leakol aj druhý singel, Battle Symphony, tiež je to v podstate pop, balada, ale tá sa mi strašne páči. A chalani už hrali naživo aj One More Light a Talking to Myself, síce len akusticky ale sú dostupné ukážky, takže už sa dajú vypočuť v podstate 4 z 10 songov z albumu, a všetky sú na tento štýl, aj chalani sa vyjadrili, že na albume nebudú žiadne tvrdé gitary ani screaming, takže tí, čo mali radi len staré LP budú zhnusení. Ja mám ale rád všetky žánre, a LP filozofiu som pochopil už dávno a nikdy nečakám nu-metalový album. A Thousand Suns je dosť podobný úlet, a dnes je to jeden z mojich najobľúbenejších albumov od nich, ich posledný The Hunting Party bol čistokrvný rock , čiže chalani stále vedia hrať tvrdo, ale chceli spraviť popový album, a podľa mňa sa im darí. Ak sa im zadarí a bude to po rádiách, vypočujem si to tam radšej ako tuctové summer hity.

Uvidím, ale na album sa aj tak teším. Pokiaľ viem, tak je toto aj posledný podpísaný album pre Warner, tak som zvedavý, akým smerom sa uberú ďalej, ak vôbec, za pá rokov.

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2017, 14:43)
Už aj vyšiel.

CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ono to cele zamrzi este ovela viac ked to cele mohlo zniet nejak takto :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

RIP Chester... bude ho skoda
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

RIP. Strasny pocit pre mna, nie to este pre rodinu a znamych.. Hybrid theory a Meteoru mam vypocutu asi 1500x. Vyrastal som na tej hudbe..
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pre m,na tiez, Linkin park bola moja uplne prva oblubena kapela.
Hensym
VIP
VIP

Moja doteraz. A jediná kapela, kde som sledoval nie len tvorbu ale zaujímali ma aj ich životy, veci okolo, a podobne. Nechápem. :(
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Linkin Park

Príspevok od používateľa CheZteR »

tiez tak... moja najoblubenejsia kapela na ktorej som vyrastal... netreba to chapat lebo to nepochopime, toho cloveka pozname z klipov, koncertov a rozhovorov, mily a zlaty clovek, no nepoznali sme ho naozaj, zrejme nebolo vsetko uplne v poriadku, urcite ste uz citali za akych okolnosti odisiel...
chora hlava je horsia ako chore telo

rip chester
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Hensym
VIP
VIP

No, týmto sa netajil, už mal viac podobných rozhovorov.

Toto sú skvelé zábery z jeho posledného koncertu vôbec. Viem, že on chodil k publiku skoro na každom koncerte, ale tu, keď to človek pozerá spätne, tak ozaj ako keby už vedel, čo sa chystá spraviť.

One More Light:

Crawling:
OňoFuč
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa OňoFuč »

kamarát ma nedávno ťahal na koncert keď boli v prahe nejako pred mesiacom a pol a som povedal že nejdem lebo sa mi nechcelo, on tam bol a vravel že si to mega užil a plus to naberá teraz úplne nový rozmer byť na jednom z jeho posledných koncertov, škoda že som nešiel aj ja
Napísať odpoveď