List všetkých znakov alt od 0 po 999
List všetkých znakov alt od 0 po 999
Nepoznáte nejaký list alebo neviete ako vygenerovať všetky znaky alt od 0 po 999 napr:
alt 219:█
alt 220:▄
alt 251:ű atď.
Ak áno pls dajte mi sem linky alebo časť kódu.
Dik.
alt 219:█
alt 220:▄
alt 251:ű atď.
Ak áno pls dajte mi sem linky alebo časť kódu.
Dik.
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: List všetkých znakov alt od 0 po 999
či až do 999 niečo existuje neviem a pochybujem ale skôr toto:
Kód: Vybrať všetko
http://office.microsoft.com/sk-sk/word-help/tabulka-znakov-ascii-HA010167539.aspxRe: List všetkých znakov alt od 0 po 999
všetko je pekné, ale ja to potrebujem nejak skopírovať. inač, je to hlúposť. znaky sa opakujú daj si alt + 1 a alt + 256. POzri si výsledok. opakujú sa.
-
audiotrack
VIP
pretože ich je 255 (0 až 255 čo je 256 hodnôt, teda dva na ôsmu). Tvoja hodnota 256 je mimo tohto rozsahu, a pretečie na jednotku. Keď chceš programovať, takéto základné veci by si mohol vedieť.redge napísal:všetko je pekné, ale ja to potrebujem nejak skopírovať. inač, je to hlúposť. znaky sa opakujú daj si alt + 1 a alt + 256. POzri si výsledok. opakujú sa.
no mám tu súkromný list, čo som si urobil. je ťažké sa nepomýliť. je to treba naozaj vložiť do exe ak chceme programovať v c++ v notepade?
nemozem tu dat txt tak
presne 125
nemozem tu dat txt tak
☺☻♥♦♣♠•◘○◙♂♀♪♫☼►◄↕‼¶§▬↨↑↓→←∟↔▲▼ !"#$%&'()*+-,./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`bacdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}-
audiotrack
VIP
nemáš ich všetky, pozri si link čo ti tu niekto vyššie poslal. Ty tam nemáš napríklad znaky od 179 vyššie a plno iných. A tomutu absolútne nerozumiem čo sa chceš spýtať:
je to treba naozaj vložiť do exe ak chceme programovať v c++ v notepade?
ja viem, ale treba ich tam dať 3 alebo koľko krát?
-
audiotrack
VIP
ale kde "tam"? Ja neviem načo si ten zoznam robíš, a kam to vlastne píšeš
v téme o generovaní exe. v exe súbore mám zadať tie kombinácie a pod to písať c++ kód alebo ako?
Tak ponúkaš tam tutoriál a ani ty ho nepochopíš 
Veľmi pochybujem, že exe-čka sú len zdrojové kódy prepísané do nejakých alt kombinácií. To by som si mohol akýkoľvek program otvoriť a spätne vytiahnuť pôvodný zdroják, nemyslíš? Načo potom disassembling a patenty, súdne spory o kúsok kódu...
Ty si to asi naozaj predstavuješ tak, že tam napíšeš C++ kód, hm? Tak kľudne ho tam napíš. Potom ho ulož a skompiluj
Veľmi pochybujem, že exe-čka sú len zdrojové kódy prepísané do nejakých alt kombinácií. To by som si mohol akýkoľvek program otvoriť a spätne vytiahnuť pôvodný zdroják, nemyslíš? Načo potom disassembling a patenty, súdne spory o kúsok kódu...
Ty si to asi naozaj predstavuješ tak, že tam napíšeš C++ kód, hm? Tak kľudne ho tam napíš. Potom ho ulož a skompiluj
lol. no tak by som sa nikde naozaj nedostal.
Turbo Pascal 7 (od 31 pretoze do 31 nie su zobrazitelne)
program ASCII_255;
uses Crt;
var
kod,riadok,stlpec: Integer;
BEGIN
ClrScr;
stlpec:=1;
riadok:=1;
for kod:=31 to 255 do begin
GotoXY (stlpec,riadok);
if riadok=25 then begin