a mam verziu 0.5V mam stiahnut novsiu ak chcem zavodit alebo to pojde aj ked mame odlisne verzie??
Live For Speed ( LFS )
Stiahni si najnovsiu z www.lfs.net
//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 20:44 )
No tak uz mam S2 licenciu
btw Scirocco stale nevydali a uz by som si ho aj rad vyskusal, pretoze prave to ma momentalne na LFS laka najviac...
//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 20:44 )
No tak uz mam S2 licenciu
btw Scirocco stale nevydali a uz by som si ho aj rad vyskusal, pretoze prave to ma momentalne na LFS laka najviac...
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nevydali preto, lebo scawen (programator) sa stahoval do noveho domu, a proste nemal cas na LFS, potom mu nevedeli zapojit net a pod... Momentalne uz naplno pracuje
Inak GothaR, mozme sa stretnut na nejakom serveri a zahrat
Napr ja vacsinou chodim na nas teamovy server (Team eNETiS Drift) alebo Antik LFS Action drifting (heslo evostar)
Inak GothaR, mozme sa stretnut na nejakom serveri a zahrat
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to sa da kupit aj niekde dajme tomu v poluse alebo to musim ist do ich shopu v kosiciach ci kde ho ot maju alebo to musim zaplatit prevodom??GothaR napísal:Ano, ale za 27 € dostanes viac zabavy ako ti mozu poskytnut vsetky diely NFS spolu s Project Torque dokopy.
neda sa to aj normalne zaplatt naruku ?
Da sa to normalne prevodom: http://simracing.sk/kupit-lfs.html
Ja teraz hravam s myskou a je to v pohode
Doma mam sice volant, ale na internat sa mi ho nechce nosit. S myskou mam problem zvladat akurat LX6, FZ5 a FOX, ostatne auta su s trochou treningu ovladatelne aj mysou. Samozrejme, nie je to az taka zabava ako LX6 s volantom, ale aj tak ma to bavi viac ako vsetky ostatne auta na PC 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ak by si niekto, kto oblubuje efekt bloom, chcel vylepsit LFS, tak prikladam jeden archiv 
Subory z neho staci nahrat do adresara s hrou a spustit hru. Zapina a vypina sa to kombinaciou klaves shift+backspace.
Potom uz LFS vyzera presne ako GRID
Subory z neho staci nahrat do adresara s hrou a spustit hru. Zapina a vypina sa to kombinaciou klaves shift+backspace.
Potom uz LFS vyzera presne ako GRID
- Prílohy
-
- LFS_Bloom_tweaked.rar
- (109.44 KiB) 102 stiahnutí