Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Diskusie na politické témy...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Hmm mam taky dojem ze ak by tam boli Rusaci prvy tak by sme o tom vedeli vsetci v skolach a ta propaganda by bola ohromna ( uz to vidim jak by vsetci hovorili o dalsom vytazstve nad imperialistickymi mocnostami :lol: ) neverim zeby si to nechali pre seba :?
MGSnake
Light Star
Light Star

o

Príspevok od používateľa MGSnake »

vieš celá tato kauza okolo (ne)pristatia amikov na Mesici je na pochybách.V tom dokumente som videl zabery z pristatia a na kameni na Mesiaci bola značka 5 (čislovanie sa použiva na rekvizity),dalej ameriská vlajka veje(na Mesiaci nieje vietor),postava ma dva tiene(mala by mat iba jedn lebo vo vesmire je jediny zdroj svetla iba SLnko
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Hej cital som si to je to tu uz spomenute predtym a mam taky dojem ze je to aj vysvetlene :) Osobne je mi to uplne ale uuuuuuuplne jedno ci tam niekto bol moj zivot to asi radykalne nezmeni takze ci tam bol prvy typek s ruskou a ci americkou vlajkou to je jedno nech tam je pre mna za mna prvy aj ufon :lol: moj skromny nazor je ten ze je to dobre iba z hladiska celeho ludstva - ze sme pokrocili na dalsiu uroven ale nic viac :)
MGSnake
Light Star
Light Star

o

neviem o tom žeby to bolo vysvetlene
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: o

Príspevok od používateľa -AA- »

MGSnake napísal:neviem o tom žeby to bolo vysvetlene
http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Konkretne ta vlajka http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html#flag

A tiene http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxa ... l#parallel

Dva tiene ? Kde? Pridaj fotku.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

och boze, bol bela vlastne tiez na mire?alebo si to stv-ecka len vymyslela, neznasam taketo srackovite temy
MGSnake
Light Star
Light Star

peterkozel:pozri ak neznaša taketo temy tak nači ich čitaš?
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

V suvislosti s Americanmi uz neviem comu mam verit. Su to proste hovada. Napr. aj s "teroristyckym utokom" na WTC v NY sa objavio viacero velmi, ale fakt velmi presvedcivych dokazov, ze to nebol ziadny teroristicky utok. Tema o tejto problematike WTC je aj tu, na hojku.
Ale tak toto by ma nikdy nenapadlo, takyto ofajc s "pristatim" na Mesiaci. Prasata jedny hnusne americke. Fakt teraz neviem comu verit. :shock:
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Niekto tu na začiatku písal, že tá vlajka veje. No pozrel som video a žiadne viatie som nevidel. Som slepý? (to znamená, že po čase sa vlajka ustálila, nie?)

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4
A keď sa pozrieme do histŕie, každý spochybňuje fakty. O čom by to bolo, keby to tak nebolo? A nie je v súčasnosti jedno, či tam boli alebo neboli? V najbližších rokoch sa pripravujú projekty (a nielen na mesiac), ktoré majú vyšší cieľ, ako vyhrať nejaké "vesmírne preteky". Netreba sa toľko zaoberať minulosťou (a už vôbec nie niečím spred 40 rokov).
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

JurijRubanov napísal:A nie je v súčasnosti jedno, či tam boli alebo neboli? V najbližších rokoch sa pripravujú projekty (a nielen na mesiac), ktoré majú vyšší cieľ, ako vyhrať nejaké "vesmírne preteky". Netreba sa toľko zaoberať minulosťou (a už vôbec nie niečím spred 40 rokov).
dokonale suhlasim.
Aj tak na Mesiaci uz dlho nikto nebol, a o jeho vyuziti este vela navrhov nepadlo... i tak nema zmysel sa zamyslat, lebo pravdu sa nikdy nedozvieme :roll:
MGSnake
Light Star
Light Star

JurijRubanov napísal:Niekto tu na začiatku písal, že tá vlajka veje. No pozrel som video a žiadne viatie som nevidel. Som slepý? zaoberať minulosťou (a už vôbec nie niečím spred 40 rokov).
Neviem ake video si videl ty ale ja som videl take na ktorom Americka vlajka veje.Ale suhlasim s tym že načo sa zaoberat tym co bolo pred 40 rokmi.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

podľa mňa tam fakt boli... nakoľko tam zanechali akýsi druh vysielača (neviem presne na akej báze ani čo je to zač presne, nie som vedec), ale signál z neho je dodnes zachytávaný niekoľkými observatóriami na zemi...

k tomuto jeden vtip:
aká bude prvá veta amerického kozmonauta po pristáti na marse?
"čo do pekla tu robí tá sovietska vlajka!"
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Je zaujimave ze za podporu tejto teorie sa nikto z druheho konkurencneho tabora nikto nepostavil, pritom sondy ZSSR boli jednoznacne schopne takuto loz v tej dobe odhalit....skuste hadat preco sa tak nestalo? No pretoze o podvod neslo....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hh stale nejake spekulacie.. za chvilku budeme popierat aj existenciu samotnych amikov, vlastne kolumbus sa tiez vratil z indie a nie z ameriky :)

neviem co by tym amici dosiahli keby pristatie na mesiaci len predstierali? mimochodom asi by museli pristat na odvratenej strane - pochybujem ze to nebolo sledovatelne aj zo zeme ;) (samo nemyslim volnym okom)

A tie videa o natacani na Zemi - to evidentne na Zemi aj natacane bolo - aj v divadelnej hre Romeo a Julia, moze hrat slovenska herecka pod dohladom slovenskeho rezisera a pod - bude to tak znamenat ze spochybnujeme samotneho shakespeara? Kludne niekto pristatie na mesiac mohol nafilmovat v ramci nejakej prace, zinscenovat "ako to vlastne bolo" .. a mozno si dal niekto namahu to nafilmovat len preto, aby mohol vyvolat "senzaciu" ..
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

KoCi napísal:hh stale nejake spekulacie.. za chvilku budeme popierat aj existenciu samotnych amikov, vlastne kolumbus sa tiez vratil z indie a nie z ameriky :)

neviem co by tym amici dosiahli keby pristatie na mesiaci len predstierali? mimochodom asi by museli pristat na odvratenej strane - pochybujem ze to nebolo sledovatelne aj zo zeme ;) (samo nemyslim volnym okom)

A tie videa o natacani na Zemi - to evidentne na Zemi aj natacane bolo - aj v divadelnej hre Romeo a Julia, moze hrat slovenska herecka pod dohladom slovenskeho rezisera a pod - bude to tak znamenat ze spochybnujeme samotneho shakespeara? Kludne niekto pristatie na mesiac mohol nafilmovat v ramci nejakej prace, zinscenovat "ako to vlastne bolo" .. a mozno si dal niekto namahu to nafilmovat len preto, aby mohol vyvolat "senzaciu" ..
yy, pravda, pravda...a s tym, co by ziskali... kedze tam pristali, ziskali dalsiu slavu a cojaviemcoeste...a taknejak...

a k tej vlajke...len jedna otazka...nevidel som vsetky videa...ta vlajka je stale v tvare L??? ta latka nespadla? alebo je robena z takej latky, ktora je velmi lahka a pevna zaroven, cize pri takej malej gravitacii drzi tvar? ak niekto vie, napiste :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Naco tu stale diskutujete o tych detailoch ked to uz vsetko ten astronom (http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html) vysvetlil .. :roll:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

KoCi napísal:neviem co by tym amici dosiahli keby pristatie na mesiaci len predstierali?
tak takuto debilnu otazku som este nepocul, tebe asi nic nehovori obrovsky zapas medzi kapitalistickym a sovietskym blokom ze? Sem spadal sport, vesmir aj hocico ine naco ukazes
Ja verim ze amici tam boli, ale nie z dovodu ze by tym nemali co dosiahnut ale nevidim zavazne dokazy ze tam neboli.
KoCi
Darca
Darca

zvonenie ty si hotovy fico :) vytiahnes kratku vetu z celeho kontextu - ak by si ten kratucky prispevok cital cely tak by si pochopil na co som narazal - ze predstieranie ze tam pristalo by im nebolo nic platne, kedze taku vec si mohli pozerat astronomovia aj zo zeme - tj predstieranie ze tam boli, by im bolo uplne na nic ;) ...

.. teraz si mozes piskat o hlupych otazkach...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Ked reagujem na cely prispevok vzdy ho citam cely ale asi sme sa zle pochopili tak sa ospravedlnujem my fault :cry:
btw pisat o hlupych otazkach nemozem lebo si ziadnu nepolozil, poloz neaku a ja ju uz spochybnim :D
KoCi
Darca
Darca

ok v pohodke nic sa nedeje :) potom som si to aj ja precital a mam to dost oddelene tymi bodkami od seba tak to vyzera ako dve samostatne myslienky :D
Napísať odpoveď