Loadout
Loadout
Hrate niekto tuto onlinovku? Momentalne ja na Steam-e zadarmo. Aj som ju chcel vyskusat ale nikdy si nedokazem pripojit do hry. Stale mi pise ze hlada hru na pripojenie iba sa napocitava cas ale nic ine sa nedeje? Neviete poradit kde robim chybu? Skusal som menit aj servery ale to ist to robi... Dakujem
Re: Loadout
Ja som to skúšal, hral som asi 3 hry všetky som vyhral, nieje to podla mna tažká hra, ale stačili mi tie 3 a už som sa pri tom nudil ... a to s tým pripojením to mi robilo len ak som dal hladať a potom som minimalizoval hru
Skúsil som to a musím uznať, že sa pri tom bavím. Graficky mi to veľmi pripomína Team Fortress 2. Skvelé je, že aj napriek tomu, že sa jedná o Free-to-play model, tak peniazmi si kúpite len kozmetické úpravy a doplniky, alebo urýchľovače zberov skúseností a podobne. Vylepšiť zbrane sa dá pomocou bodov, ktoré sa získavajú zatiaľ jedine za hranie.
Lákavý dizajn, vtipné postavičky a vtipné gestá, to celé zaobalené do svižnej hrateľnosti. Bavil som sa pri tom viac ako pri mnohých nových (tuctových) tituloch. Mnohí ľudia, čo hru chvália na diskuziách ju hrateľnosťou prirovnávajú ku Quake 3 Arena. Síce v istých momentoch mi hra pripadá, že je zameraná na publikum vo veku 15 rokov, no nejedná sa až o takú katastrofu.
Lákavý dizajn, vtipné postavičky a vtipné gestá, to celé zaobalené do svižnej hrateľnosti. Bavil som sa pri tom viac ako pri mnohých nových (tuctových) tituloch. Mnohí ľudia, čo hru chvália na diskuziách ju hrateľnosťou prirovnávajú ku Quake 3 Arena. Síce v istých momentoch mi hra pripadá, že je zameraná na publikum vo veku 15 rokov, no nejedná sa až o takú katastrofu.
Ja som ju tiez vyskusal som nejaky level 3 celkom fajnu weaponku mam. Tak obcas si to zahram celkom ma to bavi