Lock pls
Re: P:ROCCAT Kone [+] Gaming Mouse,Belkin nostromo N52T,gamepad
Okej, mal by som záujem o tú myšku. Ako by prebehla platba a odovzdanie tovaru?
mas to napisane hore
peniaze vopred na ucet a pride ti balik
A nebola by možnosť vyskúšania tej myšky najprv či mi sadne do ruky a potom peniaze?,
este raz to napisem aj pre teba a ostatnych aj ked je to hore napisane
DOPREDU POSIELAM LEN UZIVATELOM,KTORY SU VO WL A MAJU DOST DOBRU KARMU!!!
DOPREDU POSIELAM LEN UZIVATELOM,KTORY SU VO WL A MAJU DOST DOBRU KARMU!!!
A ti tiež nemáš bohvie akú karmu a nie si ani vo WL takže ani ja ti nemusím veriť že mi to pošleš. No nič môj záujem tým pádom padá.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
balthier - musím konštatovať, že užívateľ dske má pravdu. Nie si vo Whiteliste a ani nemáš svetlú karmu (+2), nevidím dôvod prečo by ti ostatní useri mali posielať peniaze vopred. To čo ty vyžaduješ, sám nesplňuješ.
Trochu mimo témy, Shamwayovi môžeš dôverovať, už som s ním robil osobku/y (už sa nepametám či ich bolo viac), i keď všetko šlo prostredníctvom ICQ komunikácie
Trochu mimo témy, Shamwayovi môžeš dôverovať, už som s ním robil osobku/y (už sa nepametám či ich bolo viac), i keď všetko šlo prostredníctvom ICQ komunikácie
dske-na vsetko som ti odpovedal na poziadanie som ti hned a zaraz spravil fotky takze to mam realne u mna doma a nemam dvovod oje***..keby si si pozrel WS tak by si vedel ze doterajsie obchody ktore som robil prebehli podobnym stylom bez akychkolvek problemov..no nic nikomu sa nebudem prosit
johny541-nema pravdu..odkial mas ze musim splnat to co pozadujem?ja som predavajuci a urcujem si podmienky komu a ako to chcem predat a ak sa to niekomu nepaci tak mne to zili netrha.. mam cas nepotrebujem to surne predat..nikoho k nicomu nenutim..kto chce ten vie co ma spravit kto nechce...
johny541-nema pravdu..odkial mas ze musim splnat to co pozadujem?ja som predavajuci a urcujem si podmienky komu a ako to chcem predat a ak sa to niekomu nepaci tak mne to zili netrha.. mam cas nepotrebujem to surne predat..nikoho k nicomu nenutim..kto chce ten vie co ma spravit kto nechce...
-
johny541
King
Ja som iba konštatoval, pretože takto rozmýšla asi každý, kto si prečíta tvoje podmienky. Ale aj tak GL v predaji. A ako som písal, Shamwayovi môžeš veriť.
johny vezmi si daky internetovy obchod alebo ebay..myslis ze by ti nieco poslali vopred a ked ti to nahodou nasadne do ruky tak ti vratia peniaze?viem ze nie som ebay ale princip je rovnaky..
diky za foto toho gamepadu, mam teda zaujem. posli mi prosim cislo uctu do ss, ja poslem adresu.
-
johny541
King
Veď ja sa s tebou nehádam, ale predsa eshopy posielajú veci aj na dobierku nie?
Človek aspoň akú takú istotu má keď vidí veľkosť toho balíku a že vôbec aspoň niečo prišlo. Prípadne to môže otvoriť na pošte aby mal svedkov, keď by tam bolo niečo iné a vybaví sa to na mieste. Akú záruku má niekto kto pošle peniaze niekomu neznámemu? Veď pozri, ak si čestný predajca, tak dobierkou nič nestratíš. Akurát tak jeden, dva dni času pokiaľ peniaze prídu. Ale je to tvoja téma, iba som chcel trošku reagovať na obranu kupujúcich, ktorí nie sú vo WL.
ja to beriem na vedomie ze sa to viacerym nepaci a tiez nemam nic proti dobierke az na to vypisovanie seku,potom ides na postu cakas 4 dni na sek a znovu sa trep na postu..na toto nemam cas(ani trpezlivost) kedze robim od rana do vecera ledva nieco stihnem poslat alebo ak sa da tak mi to ide vybavit niekto iny..ty ich nemas preco branit ved ja na nikoho neutocim praveze naopak 
balthier >> Ak to pošleš na dobierku tak ti hneď aj posielam SS s mojou adresou. A sami zdá že pri dobierke si môžeš aj určiť že chceš peniaze na ruku, ako že ku tebe príde poštár a vyplatí ti to. Ale nie som si istý ak sa mýlim tak sorry.
-
tm_a.s.
Light Professional
tú myšku posielaš v kompletnom balení ?
samozrejme je k tomu komplet balenie,vsetky papiere,ID karta,dodaci list,krabicka so zavazim vsetko ako bolo
-
tm_a.s.
Light Professional
keby som ti ponúkol 50e platba na účet po obdržaní myšky ?
hmm tak 50e vopred na ucet alebo 55 po obdrzani mysi..vyber si 
-
tm_a.s.
Light Professional
daj ICQ dohodneme sa a sem napíšeme dohodu
alebo mi napíš na ICQ a určite sa dohodneme
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 16:09)
takže s balthier-om sme sa dohodli, že mu pošlem 50e dnes na účet, pošlem mu screen o platbe a on mi zajtra pošle myšku 1.tr
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 16:09)
takže s balthier-om sme sa dohodli, že mu pošlem 50e dnes na účet, pošlem mu screen o platbe a on mi zajtra pošle myšku 1.tr