nie nebudu (resp pokial neoznamia,co asi neoznamia)ide len o statstie cize do rana byt hore a cakat kedze vzdy sa prisposobia USA casu ako ostatnemu svetu..
rozmyslam ci nebude lepsie ako toto cakanie ktore moze trvat az do 31.12.2009 23:59:59 radsej sa na to vykaslat necham si svoje body a objednam potom nieco ked to naplno spustia pretoze cakat teraz neviem kolko desiatok hodin a cumiet zakazdym do monitora na to az sa im uraci spustit...viem ze vsetko bude asi 4x drahsie ale bude otvorene 24/7 a budem mat aspon solidny zaklad..rozmysla niekto podobne? keby aspon povedali ci to bude dnes 30. alebo zajtra 31...
sten32 napísal:takže teraz ako blbci budeme refreshovať stranku hej?
nemusis ja pojdem normal asi spat nie ako magor cakat do rana do tretej alebo tak..usetrim body a snad nieco potom vyberiem ked budu normalne fungovat 24hodin denne 7 dni v tyzdni podla mna lepsie riesenie
aj tak mam pocit ze ked sa rano zobudime na stranke stale bude "prize redemption coming soon"
Bre ranko tak presne ako som pisal vyssie kludne ste mohli ist spat..priznajte sa kto bol celu noc hore
Sorry for delay in updates because your Lockerz team is still working on adjusting/adding right amount of PTZ to those members who've missed log-ins, dailies, etc. This process will take a minimum of several more hours. No one wants you to stay up all night like we're doing here at headquarters and our next update will be in the morning.
JaQuBe napísal:Ja som bol do polnoci a siel som spat a nastastie nic.
a este nechapem toto:
and our next update will be in the morning.
kedy myslia rano?akeho casu?
vzdy pisu vo svojom case HQ lockerz time (usa EST myslim ze to je)
samozrejme ze ich casu..ich cas spocitac lahko.maju tam -6 hodin..takze pocitam ze medzi 7-11 ich casu by mohlo byt nejake nove info
//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2009, 13:01 )
tak stranka www.lockerz.com sa zase rozbehla..ale po prihlaseni ma mnejako podozrivo vela bodov asi o 100 viac ...ama tiez niekto nejaky bonus od lockerz?
pamata si niekto co to bol za mini notebook za 750PTZ ??? nejake HP alebo nie? alebo aspon aky model presnejsie ....dakujem za akekolvek info (a tak ma este napada fungoval by tu vobec nejaky notebook kvoli tej ich americkej 110V sieti?? myslim adapter a hlavne ci baterka nebude inak dimenzovana)
inak do cien sa da dostať v pohode cez hlavnu stranku cez bočny panel ked kliknete napr na electronics a na hocijaku cenu tak ju mate otvorenu ale všetko je fresh out
ten notebook za 750 je Dell Inspiron Mini 10 inch- Obsidian Black
sten32 napísal:inak do cien sa da dostať v pohode cez hlavnu stranku cez bočny panel ked kliknete napr na electronics a na hocijaku cenu tak ju mate otvorenu ale všetko je fresh out
ten notebook za 750 je Dell Inspiron Mini 10 inch- Obsidian Black
aa to ma nenapadlo dakujem za info popozeram..uz len keby niekto zodpovedal ze ci bude fungovat u nas ako je to s napajanim a s baterkou ako je dimenzovana
dnes ako dnes..od teraz do 6 hodiny rano by mal byt restock..6h rano u nas je deadline pre lockerz vtedy bude u nich pol noc a novy rok..viac nikto nevie
Dobre, v tom pripade, aby sa tu zase nepopisalo 20 tem hluposti a komu prisiel mail, komu neprisiel, kto si stihol co chytit atd..., tak tuto temu na dva dni zamykam
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 2:41 )
Hadam to uz skoncilo a tak to tu mozem odomknut...