A presne o tom to je. Aby nebol tak pretazeny server. Aspon mas vacsiu moznost chytit nieco. Ak by to zverejnili tak tam zas maju milion visitorov a len by si chytal nervy...Filipito napísal:Nj opat to daju v noci ked ja budem spat , aspon kebyze zverejnia cas...
LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
uz mi ide normalne klikat na dailies a uz mi aj pridava PTZ
ale asi som dva mesiace klikal nadarmo lebo mam 0PTZ 
Presne tak je to pre amikov , kedze cez noc maju oni denyazoo napísal:
A presne o tom to je. Aby nebol tak pretazeny server. Aspon mas vacsiu moznost chytit nieco. Ak by to zverejnili tak tam zas maju milion visitorov a len by si chytal nervy...
z3t: Je to len visual bug. To iste sa stalo aj mne, nakoniec to dali vsetko spat do normalu. Maju to ulozene v databaze, chyba je len v zobrazovani.
Filipito: To som velmi nepochopil. Pisal som o tom, ze to nezverejnuju aby to nebolo pretazene a ty mi tu napises nieco o Amikoch.
Filipito: To som velmi nepochopil. Pisal som o tom, ze to nezverejnuju aby to nebolo pretazene a ty mi tu napises nieco o Amikoch.
Myslite si ,ze ked bude teraz ta "velkolepa" redemption,ze si mam v mozile vymazat predtym cookies preistotu?? maze si niekto???
Myslel som to tak ze opat daju cas pre nich a nie pre nas europanov ako to bolo predtym...
otazocka pani..ako je to s Clom a DPH...je mi jasne ze na usb klucik nic take nebude ale co keby nahodou prisiel notebook???..verim tomu ze ho zadrzia na colnici..ako sa bude platit CLo? kolko budem platit DPH? ako sa vyrata vyska DPH ked balicek bude ako GIFT (darcek) a ja nebudem mat ziaden doklad (fakturu ci uz papierovu alebo elektronicku) o tom ze som nieco platil ?? ma s tym dakto skusenosti? vdaka za odpovede 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
clo ani nic podobne sa neplati je to freeXenoX napísal:otazocka pani..ako je to s Clom a DPH...je mi jasne ze na usb klucik nic take nebude ale co keby nahodou prisiel notebook???..verim tomu ze ho zadrzia na colnici..ako sa bude platit CLo? kolko budem platit DPH? ako sa vyrata vyska DPH ked balicek bude ako GIFT (darcek) a ja nebudem mat ziaden doklad (fakturu ci uz papierovu alebo elektronicku) o tom ze som nieco platil ?? ma s tym dakto skusenosti? vdaka za odpovede
nepochopil si otazku..free je to ze ti to poslu a nic neplatis..ale ako nahle ti prichadza na slovensko nejaky balik zo zahranicia myslim teda mimo EU tak ide kade?? cez colnicu...a na colnici maju pravo otvorit tvoj balik ked sa im bude zdat ze obrovska krabica je je oznacena ako darcek..mohol by to byt unik na daniach pre stat takze mozu ti dat zaplatit aj clo aj dph..chcem vediet ci ma niekto s tym uz skusenosti...Sphinx napísal: clo ani nic podobne sa neplati je to free
Xenox, mas pravdu, to iste spominali bud na facebooku alebo na hallway, a odkazali nam aby sme si kupovali paypal kredity a neake poukazky. samozrejme za ceny tipu PS3 , macbook, urcite platis clo+dph, napriklad na fore lockerz jeden z rumunska pisal ze musel platit za macbook cca 200 dolarov 
vdaka aspon niekto zareagoval
a nevies ako sa rata vyska DPH ked je to darcek?? ci v krabici s cenou pride aj nejaka faktura a podla toho to rataju??ma to moc netesi toto asi budem musiet nejake kontakty na colnici urobit
...ked si to zoberiete sme na tom dost zle..dajme tomu ze xbox stoji nejakych 650PTZ a 100euro amazaon sek 600 bodov..za 100 euro na amazone teda xbox nekupim a tym padom musim doplatit na amazone alebo ked sa mi podari objednat xbox tak musim zaplatit clo a dph...to je ako z blata do kaluze..vlastne nic nemame zadarmo ci to urobim tak alebo tak.
// och tak mam vysse 1000 bodov a rozmyslam na co sa mam zamerat..ma niekto nejaky napad?
// och tak mam vysse 1000 bodov a rozmyslam na co sa mam zamerat..ma niekto nejaky napad?
hmm no ale tak 200 $ je stále menej ako 1200 čo stojí nový. Tak a teraz tam budú aj peniaze na PayPal k redeemu len neviem koľko bodov a aká suma 
to mas pravdu ale ani 200 doalcov nie je malo ked si to preratas na eura..minule bolo tusim na PAYPAL 50USD - 500PTZ..co je absolutne nezmysel..to uz radsej z nudze zobrat amazaon sek 100€ - 600PTZ..myslim ze minule to bolo tak..pamatam casy na lockerz ked amazon seky 300€ boli za 500PTZ..to bola parada..vtedy mi chybalo asi 50 bodov 
takto to bolo v decembri
(300 PTZ) PayPal Cash Money $25.00
(550 PTZ) PayPal Cash Money $50.00
(775 PTZ) PayPal Cash Money $75.00
(1000 PTZ) PayPal Cash Money $150.00
(2500 PTZ) PayPal Cash Money $500.00
(3500 PTZ) PayPal Cash Money $750.00
(4500 PTZ) PayPal Cash Money $1,000.00
(5000 PTZ) PayPal Cash Money $1,500.00
(5500 PTZ) PayPal Cash Money $2,000.00
(6500 PTZ) PayPal Cash Money $2,500.00
(7500 PTZ) PayPal Cash Money $5,000.00
(300 PTZ) PayPal Cash Money $25.00
(550 PTZ) PayPal Cash Money $50.00
(775 PTZ) PayPal Cash Money $75.00
(1000 PTZ) PayPal Cash Money $150.00
(2500 PTZ) PayPal Cash Money $500.00
(3500 PTZ) PayPal Cash Money $750.00
(4500 PTZ) PayPal Cash Money $1,000.00
(5000 PTZ) PayPal Cash Money $1,500.00
(5500 PTZ) PayPal Cash Money $2,000.00
(6500 PTZ) PayPal Cash Money $2,500.00
(7500 PTZ) PayPal Cash Money $5,000.00
-
PAuLi3
Darca
No co podarilo sa vam nieco uchmatnut? teraz bol redeem, mne sa usiel 25 dolarov na paypal .D
Tiež len $$$
.
-
Nadeo
Guru wannabe
Mne tiez tych 25$, vsetko ostatne uz nebolo 
-
PAuLi3
Darca
Ja som uz vypisoval adresu na ipod touch a ked som klikol na potvrdenie bum 
-
viper1993
Medium Professional
tiez 25$, ale myslite ze by tu elektroniku vsetku vykupili za tych par minut? to sa mi nezda, teraz ma slak trafi ak ju doplnia a ja som vsetky body minul na tych 25$
Pár minút? Mám na Google chrome kontrolu každých 10 sekúnd a už vtedy tam nič nebolo...
A tých 25USD tam stále je
A tých 25USD tam stále je