LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Nemaju to na sklade, preto musis pockat, ale eventualne by ti to mali poslat. Dalsia moznost je, ze chces naspat svojich 100 bodov namiesto cakania na hru - v tom pripade im musis napisat mail.
dobry den chcem sa spytat ako je to s tym postovnym, ci sa plati alebo nie, a ak hej tak kolko to stoji na Slovensko. Dakujem.
postovne sa ti vypocitava z celkovej sumy vyhry
Robbie42:to som pochopil ale je tam že do dvoch tyždnov by to mali mať, nie?A včera to boli 2 tiždne
ako si mam dat poslat svoje heslo? vcera som si menil mail a dnes ked sa chcem prihlasit tak mi pise ze zle heslo
ked som tam napisal svoj e-mail tak mi prisiel od nich mail ja som na neho klikol vyplnil som to dal sumbit a nabehlo mi to co je v prolohe
a preco sa nemozem prihlasit? 
-
webmasterr
Medium Professional
wtf, sa idem po dvoch dnoch prihlasit, a mi napise ze email nieje spravny, pritom ten email pouzivam na lockerz uz skoro polroka, dufam ze to je len docasna chyba 
z3t:to iste aj mne vypisalo
a teraz neviem co mam robit
..poradte
ked si dam poslat to heslo,tak tam mozem znovu napisat to iste heslo ake som pouzival doteraz?
ked si dam poslat to heslo,tak tam mozem znovu napisat to iste heslo ake som pouzival doteraz?
Nebojte sa určite ide len o nejaký ďalší dočasný BUG keďže lockerz stále nie je spustené naplno, ja si myslím, že opäť testujú niečo nové a možno im to vyradilo prihlasovanie. Určite to opravia hlavne už nespamujte 
a aky je rozdiel kd napr. si neico objednam za 300PTZ a za 1000PTZ? alebo mi dajte nejaky priklad kolko ste vy platili, a za tricko sa neico plati?Filipito napísal:postovne sa ti vypocitava z celkovej sumy vyhry
-
webmasterr
Medium Professional
Lacike to nezavisi od poctu PTZ, ale od realnej hodnoty toho tovaru, tj ked si redeemnes hru co stoji 30€ tak z toho zaplatis DPH 19%
(pokial viem tak lockerz zasiela s kazdym tovarom aj fakturu s jeho realnou hodnotou, a podla nej ti vypocitaju dph, pripadne aj clo)
//hh 888mi prispevok
//hh 888mi prispevok
takze ak chapem ked si objednam nieco v hodnote 300 dolarov tak ja si zaplatim 57 dolarov co je 19% ( clo neviem podla coho zalezi) ked si pojdem prevziat balicek tak tych 57 dolarov zaplatim v hotovosti alebo na ucet?webmasterr napísal:Lacike to nezavisi od poctu PTZ, ale od realnej hodnoty toho tovaru, tj ked si redeemnes hru co stoji 30€ tak z toho zaplatis DPH 19%(pokial viem tak lockerz zasiela s kazdym tovarom aj fakturu s jeho realnou hodnotou, a podla nej ti vypocitaju dph, pripadne aj clo)
//hh 888mi prispevok
a este to tricko za tych 20 priatelov ma stale zaujima..
Bože ja som sa tak zlakol že mi deletli učet
ale naštastie to robi každemu
Možno uzatrovily lockerz a ukončia prevadzku!
Možno uzatrovily lockerz a ukončia prevadzku!
Každému? Ja s v pohode prihlásim
.
Mne sa tiez nejde prihlasit. 
-
PAuLi3
Darca
Mozno mazali ucty
btw. mne ide normalne
-
JaQuBe
Medium Star
Tak mne sa nejde Prihlásiť.......ááále práve mi prišlo Tričko.....hurááááá...xD
jeej
uz ide o5 aj mne ...
To JaQuBe : pocuuj, ked is sa stal z-listerom tak po kolkych dnoch ty prisiel mail ze ty posielaju tricko??
To JaQuBe : pocuuj, ked is sa stal z-listerom tak po kolkych dnoch ty prisiel mail ze ty posielaju tricko??