mam hadanku ktoru neviem vyriesit
tie dva riadky je tam na pisane gissning 2x podciarknute, obidva riadky su vraj po svedsky, prvy znamena ze netreba hádať je to dobry hotel, a ten druhy riadok neviem ze co to ma byt.
//obrázky patria do príloh
na tej stranke je ta hadanka
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2013, 11:30)
ale notak
logika
-
mirak2
Hardcore addict
Re: logika
wtf? address: bern switzerland - to znamena, ze bude pisat po svedsky?
znamena ze skade je ale to nieje podstatne, mne treba COMENTS EINSTEINOV KOMENTAR
prvy riadok mas hore a mne treba druhy
prvy riadok mas hore a mne treba druhy
-
lowmanek
Light Professional
Poznam par svedov...potrebujes to seriozne, alebo len z dlhej chvile? Lebo ich nechcem moc otravovat.
ja si to viem prelozit len to ze to je sifra a nie cista rec
-
mirak2
Hardcore addict
jaj takto... keby si to napisal hned... cisto podla mna: ked gissning je podciarknute, tak to bude mat vyznam... ci to bude nejake heslo k nejakej sifre alebo co...
-
lowmanek
Light Professional
Podla googlu je gissing nejake mesto a spisovatel..."mesto" ma 254 obyvatelov a skutocne netusim, co by s tymto mohlo mat spolocne
Ten spisovatel uz je zaujimavejsi, zil v rokoch 1857-1903 (pre porovnanie, Einstein 1879-1955). Mozno v jednej zo svojich noviel pouzil nejaku sifru a Einstein na nu odkazuje
Ten spisovatel uz je zaujimavejsi, zil v rokoch 1857-1903 (pre porovnanie, Einstein 1879-1955). Mozno v jednej zo svojich noviel pouzil nejaku sifru a Einstein na nu odkazuje
lowmanek napísal:Podla googlu je gissing nejake mesto a spisovatel..."mesto" ma 254 obyvatelov a skutocne netusim, co by s tymto mohlo mat spolocne
ale nie gissing ale gissning