Mam problem,napr na hre LFS chcem dat rychlost 6 a da spiatocku(a ked chcem dat spiatocku tak by som mal stlacit paku dole)proste nejde nastavit tlacidlo 14 a to je SPIATOCKA,ako keby som nestlacal paku dole spiatocka ako keby ani nebola na tej pake,a potrebujem pomoc.
//autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2009, 16:38 )
Nestretol sa stym problemom nikto?
Logitech G25(Radiaca paka)
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skús zavolať do toho českého servisu...len neviem či uspeješ, ja som odpálil ten plošák čo je vo volante a poslal som im to tam že to chcem servisovať a opraviť lebo JA som to OTVORIL a prišiel som sám na závadu, chcel som si nprmálne nechať opraviť ten plošák, neviem jak to už robia či to menia alebo čo proste som chcel opraviť zaplaiť etc...oni mysleli že to chcem na záruku a po mesiaci mi to poslali s fotkou škrabanca a povedali že som do toho zasahoval ja a nič neopravili, volant už 3 mesiace stojí nefunkčný lebo žiaden servis v sr a čr mi nevie pomôcť
už mi dokonca aj ponúkli zľavu na nový volant že 50% lenže neviem na ktorý ko*ot vyhodím 200 eur za nový keď starý potrebuje súčiastku za pár korún aby fungoval...ach môže byť niekto takýto? Písal som mail do tej poľskej firmy čo to mala opraviť a nič neozývajú sa, absolútne neseriózny prístup...
ak to máš v záruke tak to tam skús poslať, ale mne to neuznali lebo som mal doškriabaný ten plast na volante... ak ho nemáš v záruke normálne ho roozber, možno bude len nejaký kontakt v prdeli, ten kúpiš aj nový, len tá moja súčiastka to je taká malá prkotina , niekto to nepozná, vraj to je len nejaká špeciálna súčiastka od logitechu
Držím palce
ak to máš v záruke tak to tam skús poslať, ale mne to neuznali lebo som mal doškriabaný ten plast na volante... ak ho nemáš v záruke normálne ho roozber, možno bude len nejaký kontakt v prdeli, ten kúpiš aj nový, len tá moja súčiastka to je taká malá prkotina , niekto to nepozná, vraj to je len nejaká špeciálna súčiastka od logitechu
Držím palce
Re: Logitech G25(Radiaca paka)
Ja radím takúto vec kúp si letecký joystick od logitechu a odtial vyber tu súčiastku väčšinou to majú všetky ak nie aka je prípojka na tu radiacu páku? 
vsimol si si, ze reagujes na 4 roky staru temu ???
vsimol a nedalomito