Logitech G25

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Logitech G25

Príspevok od používateľa moosha »

Idu nam Vánoce... a ja som tak rozmyslal, ze auta mam velmi rad, a este radsej v nich idem. Kedze si na vodicak nejaku chvilku pockam, tak ma zaujala myslienka volantu. Chcem prave G25, pretoze vyzera byt dost kvalitny a odolny (ked ma to nahodou omrzi, nech ho za nejaku rozumnu cenu aj predam), a je asi najrealistickejsi (G27 neratam). Takze - na PIXmanii je najlacnejsi, zobrat ho odtial? Lebo som pocul ze sa nacakas celkom pekne dlhu dobu kym ti pride... potom je este aj na PGS, o par € drahsi. No mam ho na druhy den. Tak PGS alebo PIX? A este, ako udrzim pedale na podlahe? Mam linoleum v izbe, tak tam su dajake prisavky alebo nieco v tom zmysle?

A vobec - oplati sa to?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

o volante ti moc toho nepoviem videl som to jedine tak na obrazku inak pocul som nan iba dobre reci.. co sa tyka pgs a pix rozhodne by som ho kupil z pgs.. pretoze ked ho zoberies v pix tak si nielen nan dobru chvilu pockas kym pride ale nebodaj sa pokazi takze reklamacia by bola este horsia ako to dodanie az priam nemozna... takze si myslim ze rozumne riesenie je si zan par € priplatit a zobrat ho z pgs...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A pocul som o niecom takom (aj tu na fore niekde sa to riesilo), ze ked natocis video/nafotis, ako ho rozbijas (normalne ho rozjebes kladivom), posles do Logitechu tak ti poslu novy. Je to pravda? Lebo videii som videl viacej uz.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no neviem ale zda sa mi to trocha nerealne.. to by potom robil kazdy clovek ktroy si kupil nieco od logitechu a to by potom aj skrachovali.. a na kazdom zarucnom mas ze ked vyrobok poskodis ty tak stracas zaruku alebo ako to tam je napisane neviem presne.. proste nieco v tomto slova zmysle... ale v dnesnom svete je asi vsetko mozne takze aj opak toho co som tu napisal moze byt pravdou.. ale mne osobne sa to zda ako hlupost a neralne..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A na LFS ho nastavim aj s 900° otacanim, spojkou. H-shiftom, proste komplet? Ake hry este podporuje? Take nejake nenarocne, mam len 128MB grafiku a 1,6 C2D.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Moj kamarat/sused si kupil Logitech G25 - poviem ti hral som na tom a je to neuveritelny zazitok. Ma to spojku proste vsetko. Hraval na tom LFS, ale uz ho predal (G25) lebo potreboval peniaze. Ale je to odolny volat a oplati sa kupit, ak mas financie :D...Vraj sa kazi paka, ked radis 6. 900° je fakt zazitok 8)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jop, aj ja som pocul ze ked chces dat R, tak ti da 6th... no ja nezvyknem s takymito vecami velmi tvrdo zaobchadzat, takze by to nemal byt problem. Tak asi idem s rodicmi 50:50 :).
Solle
Medium Expert
Medium Expert

moosha napísal:A na LFS ho nastavim aj s 900° otacanim, spojkou. H-shiftom, proste komplet? Ake hry este podporuje? Take nejake nenarocne, mam len 128MB grafiku a 1,6 C2D.
Nastavis v klude ale sam uvidis, ze 900° je moc :wink: . Nejake NFS, rFactor, iRacing, neTkar a podobne hry. Potom je tu este jedna volba a to je Logitech DFP ma tiez 900° ale ma sekvencnu paku a nema spojku :) vyhoda je cena :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja to chcem ako simulator, kedze na vodicak si pockam. Preto spojka a H-shift.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Takze DFP nie... A na G25 to ide :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ked budem chciet napr. iba 720° otacat? To mi FF zablokuje dalej tocit? A v LFS musim na prislusnom aute, napr. XRT, kt. ma 720° nastavit to iste? Ze napr. volant mam obmedzeny na 720°. Chcem, aby to bolo realne, tak aj auto musim dat na 720°?
Solle
Medium Expert
Medium Expert

moosha napísal:A ked budem chciet napr. iba 720° otacat? To mi FF zablokuje dalej tocit? A v LFS musim na prislusnom aute, napr. XRT, kt. ma 720° nastavit to iste? Ze napr. volant mam obmedzeny na 720°. Chcem, aby to bolo realne, tak aj auto musim dat na 720°?
Fuha s tym ti ja neporadim nastavenia v LFS som uz zabudol. A ked nastavis na 720° dalej ta nepusti :) ked 90° tiez ta dalej nepusti.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Neviem, ci to je prave vyhra mat 900 stupnove otacanie. V sportovych autach to tiez takto nie je, to nie je Karosa, ze treba tocit volant dokolecka. V takej formule otoci ani nie o 180 na stranu.

Volant ti neobmedzi fyzicky otacanie na menej ako 900°. Ten volant vies otocit vzdy naplno, ale napr. nebude reagovat viac ako na 200° na stranu. To nastavis obmedzenim.

Ja som roky hral s MS Forcefeedback Wheel, teraz mi to len stoji pod stolom a pada na to prach.

Kazdopadne je to prdel hrat s FF, len casom to moze omrziet, resp. su lepsie mensie tlaky proti pohybu, inak to unavuje stale pretlacat volant :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak si ten FFrate znizis :idea: . Ja som cital, ze ked das G25 v LFS na 100% FF, tak ti to spravi pekny bordel s vecami na stole. A ber to tak, ze je tam aj 200% :). Vraj je idealnych 20-25%.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

hral som u kamarata NFS Underground :roll: s Logiechom G25...je to fakt dobry volant....ak mas peniaze tak nespekuluj a ber ho...objednaj si ho na Vianoce, mozno bude aj v zlave :) Tento volant sa vacsinou kupuje koli LFS :) zatial som sa osobne nestretol s hrou okrem LFS kde vyuzijes tych 900 stupnov...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No uz teraz je v zlave, tak neviem... len aby nesiel spat z 200 na 230 :(...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

je to super voalnt akurat H shifter odchadza dost rychlo vacsinou tak okolo roka :wink:
ja ho mama asi 2mesaice a som rad ze som si ho kupil take LFS a podobne sim auta su na tom fakt parada ale aj arkadovky su haluz :wink:
a teraz poslednou dobou zdrazel neviem preco ja som ho kupil za 205€ v alze teraz ho maju za 230 ak sa nemylim :)
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Ja som niekde videl za 150€ale uz neviem kde to bolo :lol:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

DAMON88 napísal:je to super voalnt akurat H shifter odchadza dost rychlo vacsinou tak okolo roka :wink:
ja ho mama asi 2mesaice a som rad ze som si ho kupil take LFS a podobne sim auta su na tom fakt parada ale aj arkadovky su haluz :wink:
a teraz poslednou dobou zdrazel neviem preco ja som ho kupil za 205€ v alze teraz ho maju za 230 ak sa nemylim :)
A ked ten H-shifter reklamujem, opravia mi to?
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Mali by pokial ho umyselne nepokazis :D
Napísať odpoveď