Logitech MX Performance

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Logitech MX Performance

Príspevok od používateľa k6 »

Ok, mam povodny MX Revo necele tri roky (cize nie Darkfield). V poslednej dobe sa lave tlacidlo na jeden klik obcas sprava ako na dvojklik. Googlenim som zistil, ze to je casty problem tychto mysiek, je o tom vela popisane. Rozhodujem sa nad kupou novej - a vdaka tejto zavade som na vazkach, ci ist do MX Revo Darkfield, alebo radsej nieco uplne ine. Ja som bol az doteraz s MX Revo uplne spokojny, skvele mi sedi v ruke, je tichucka, elegantna... ale teraz som zneistel.

Hladam bud niekoho, kto MX Revo Darkfield uz ma - zaujimaju ma skusenosti, alebo pripadne radu na iny vyrobok. Cena by nemala prekrocit 100€, chcem bezdrotovy laser (nie BT). Mys pouzivam na pracu, rozhodne nechcem nejaku "hernu" plastovu hrcu (aj keby mala neviemake spickove parametre). Vdaka za rady.
Maki
Darca
Darca

Re: Logitech MX Performance

Príspevok od používateľa Maki »

mám ju asi pol roka, takže o nejakom vyklikaní zatiaľ nemôže byť ani reči... neviem ako to bolo s tvojou starou, ale čo mi celkom vadí je slabá výdrž batérie (nezvyknem ju totiž vypínať) no týždeň sa mi zdá kurňa málo...

inak som už roky verný logitechu, mal som mx500, mx700, vx revo a teraz mx performance... vx revo po 4 a pol roku odišla tak, že proste ľavý klik prestal počúvať a pravý išiel na dobré slovo... ale nikdy mi tie myšky dvojklik samé od seba nerobili...
k6
VIP
VIP

Re: Logitech MX Performance

Príspevok od používateľa k6 »

Nerobi ho sama od seba, robi ho obcas namiesto single clicku. Zatial som problem eliminoval programom, ktory tieto dvojkliky fixne. ( http://www.experienceit.pl/download ) Funguje to uplne spolahlivo, za hodinu surfovania to opravi tak 200 fake dvojklikov. Problem je, ze aplikacia je len pre WIN. Po 3,5 roku pouzivania mi bat. vydrzi tak dva tyzdne (denne 5-6h), mys nevypinam. Dokinu mam vedla monitora, skor ma stve, ze vzdy zabudnem vecer mys parknut, ked si pyta nabit.
Napísať odpoveď