Logo Hojko.com pre Speed dial 2
Logo Hojko.com pre Speed dial 2
Nazdar ľudia. V poslednej dobe som si nainštaloval jeden super addon do Chrome a potreboval by som od vás radu. Nemá niekto nejaké logo ktoré by tam zapasovalo?
(viď. príloha)
(viď. príloha)
Re: Logo Hojko.com pre Speed dial 2
Prečo si jednoducho logo nestiahneš priamo zo stránky? (http://www.hojko.com/styles/avalonblue/ ... ma2012.jpg)
Stačí používať Operu a takéto problémy mať nebudeš, pretože si to vie z kódu vydolovať sama... Takto to dopadne, keď človek používa browsery, ktoré sa milión add-onmi len opičia po iných
Stačí používať Operu a takéto problémy mať nebudeš, pretože si to vie z kódu vydolovať sama... Takto to dopadne, keď človek používa browsery, ktoré sa milión add-onmi len opičia po iných
- Prílohy
-
- speeddial.jpg (38.64 KiB) 562 zobrazení
ci to nebude tym, ze nie je zvedavy na tieto tematicke loga, ale na to hlavne, obycajne tmavomodre. V skupine na FB mas tie loga zavesene: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3383_n.jpg. Ked ho chces mat bez pozadia, tak si ho len vycisti v PS.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
whisper: Lenže to na tvojom screene nie je logo ale screenshot stránky, takže Opera si vytiahnuť nič nevie.
Toto isté má aj Chrome, no tiež je to len screen stránky z posledného otvorenia.
Inak na FB sú všetky logá, ktoré tu boli. Tam si nájdi, ktoré sa ti najviac hodí.
Toto isté má aj Chrome, no tiež je to len screen stránky z posledného otvorenia.
Inak na FB sú všetky logá, ktoré tu boli. Tam si nájdi, ktoré sa ti najviac hodí.
no chrome ma aktualne nahlady stranok, ako prva s tym tusim prisla opera
prvá s tým prišla opera, pravda. a vydolovať zo stránky si to vie tiež. ale viac to nefunguje ako funguje
preto ked sa jej to nepodarí vydolovať, tak zoberie screen z ľavého horného rohu, kde spravidla to logo býva
Ďakujem vám. Dám si teda to najnovšie, uvidím ako to bude vyzerať.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vysvetli mi prečo SpeedDial keď to chrome má zabudované.
Ako viem že tam má najviac navštevované ale presne tie by som si aj na speed dial dal. Zbytok mám v záložkách.
Ako viem že tam má najviac navštevované ale presne tie by som si aj na speed dial dal. Zbytok mám v záložkách.